- 19 Mayıs 2024
- 1.749
- 1.159
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.101
Ben erkenden başlamadım bana niye 3 bundan 1 diğerinden dedi acaba bir sürü lişiye sordum en öok 3 doz yaptırmışlar benimki 4 bunu bir daha doktora sorayımBiz erken başladığımız için her aşıdan 3er doz olmamız gerekiyor
Insallah kolay atlatirsinizHemen calpol verdim şuan ateşi yok ama galiba calpol etki etmiyormuş bu aşıya inşallah ateş yaomaz ama baya huysuz dişide kabarmış bugün yarın patlayacak
Yok canım tam oluyo çok çiş yapıyor sanki bu ara anlamadım yazın kupkuru oluyordu şimdi yatağa tasmis taa erkek bebekBu arada bezi büyük geliyor olabilir mi? 6 numara çok büyük geldi bana ondan da taşıyor olabilir. Daha küçükleri olmuyor mu?
Çok emiyor mu geceleri benimki çok sık emiyor bazen suda veriyorum taşmadı ama çok yapıyor gece altını değişiyorum ben taşmasın diyeYok canım tam oluyo çok çiş yapıyor sanki bu ara anlamadım yazın kupkuru oluyordu şimdi yatağa tasmis taa erkek bebek
Evet yaa hele dün gece 9 da yatırdım yarım saat sonra kalktı uyuttum 10dan 12 ye uyudu şükür sonra 3 e Kadar uyanık kaldı çığlık çığlığa geri bi türlü daldiramadim çok kötüydü uyumak için emiyo resmenÇok emiyor mu geceleri benimki çok sık emiyor bazen suda veriyorum taşmadı ama çok yapıyor gece altını değişiyorum ben taşmasın diye
Öff benimkide ya ağlamasına dayanabilsem emzirme suresini falan uzatmak istiyorum ama çok bağırarak ve nefesi kesilircesine ağlıyor.Evet yaa hele dün gece 9 da yatırdım yarım saat sonra kalktı uyuttum 10dan 12 ye uyudu şükür sonra 3 e Kadar uyanık kaldı çığlık çığlığa geri bi türlü daldiramadim çok kötüydü uyumak için emiyo resmen
Benim kızım da bu ara çok şiş yapıyo bezi dolmuş oluyoYok canım tam oluyo çok çiş yapıyor sanki bu ara anlamadım yazın kupkuru oluyordu şimdi yatağa tasmis taa erkek bebek
Benim kızım var sürekli değil ama ara ara oluyodu kaynanam cevşen yaptırdı ona sanki daha ıyı gibiKızlar bebeği ürperen , silkinen var mı aranızda
Bn de kızım beşikte hemen yatıyo diye beşikte sallaya sallaya yatırıyordum ayakta bile yatmıyodu sadece beşik istiyodu ev dışında beşik yok diye yatmıyodu en son dayanamadım beşiği çöpe attım şimdi hiç olmazsa ayakta sallayarak yatıyo artıkÖff benimkide ya ağlamasına dayanabilsem emzirme suresini falan uzatmak istiyorum ama çok bağırarak ve nefesi kesilircesine ağlıyor.
Kolayına kaçıp b.k var gibi gece uyaninca her uyandiginda emzirip uyuttum şimdi bağımlı oldu çaresizce napcağımı düşünüyorum
Benimki de emince uyuyor hep ondan bezi ıslak zaten uyanmasalar emmeyeceklerEvet yaa hele dün gece 9 da yatırdım yarım saat sonra kalktı uyuttum 10dan 12 ye uyudu şükür sonra 3 e Kadar uyanık kaldı çığlık çığlığa geri bi türlü daldiramadim çok kötüydü uyumak için emiyo resmen
Şuan bunları yazıyorum ama kendimde geceleri cinnet geçiriyorum tabiÖff benimkide ya ağlamasına dayanabilsem emzirme suresini falan uzatmak istiyorum ama çok bağırarak ve nefesi kesilircesine ağlıyor.
Kolayına kaçıp b.k var gibi gece uyaninca her uyandiginda emzirip uyuttum şimdi bağımlı oldu çaresizce napcağımı düşünüyorum
Dün sen yazdın ama ben anlamadım sormaya da çekindimKızlar bebeği ürperen , silkinen var mı aranızda
Kız klavye yanlış yazmış vakit de geçince düzeltemedimDün sen yazdın ama ben anlamadım sormaya da çekindimürperme bizde de var ama sanki kaka yaparken oluyor o dikkat ettim hep kaka zamanı oluyor gaz çıkarıyor o ara rahatlıyor diye yordum seninki nasıl davranıyor
Bizde öyle bir şey olmadı şimdiye kadar canım.Kızlar bebeği ürperen , silkinen var mı aranızda
Biz 6. Ayda en son gitmiştik doktor 9. Aya kadar gelmenize gerek yok dedi o zaman bnce kan kontrolü yapabilirBizim doktor dokuzuncu ayda rutin kan kontrolü istemiyormuş onuncu ay veya 11. ayda gelin dedi
Bizi çağırdılar ama yumurta beyazı yedirin eğer alerjisi varsa yapmicaz dediler. Bizimde alerjimiz çıktı. Zaten 9. Ay aşisi yaklaşık 7-8 yok önce Suriyeliler geldiğinde çıkmış, o zamanlarda da çoğu doktor yaptırin demiş çoğu da gerek yok demiş. O yüzden aşı takviminde olmayabilirKızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Evet olabilir o zamanBiz 6. Ayda en son gitmiştik doktor 9. Aya kadar gelmenize gerek yok dedi o zaman bnce kan kontrolü yapabilir