- 27 Nisan 2023
- 601
- 689
- 23
- 30
Aşko ben genelde okuyorum buralardayım ama bir cevabım varsa yazıyorumO zaman kendimi suçlamama gerek benimkinin oturası yok belli kihahahaha valla her bebek başka oluyor ya . Seni de özlemişiz bu arada
Aynı şekilde yaptim bende4 ay ile 6 ay arası emzirme yastığıyla ile bol bol oturttum.. 6 aydan sonra kendi oturmak istedi ve emzirme yastığını kaldırdım.. İlk ay düşe kalka oturdı ama sonra mantığı bi kavrayınca artık hiç düşmemeye başladı
Valla gündüz uyku saati geldiğinde zaten uykusu gelmiş oluyor. Uyuyor hemen.Gündüz uykularında da mı bu şekilde uyuyor
Benimki oturuyor ama asla hecelemiyor mesela. Konuşmaya dair belirti yok:) her bebeğin gelişimi bambaşkaAşko ben genelde okuyorum buralardayım ama bir cevabım varsa yazıyorummesela benim bebe de basmıyor resmen ayaklarını yukarı topluyor
Bilmiyorum canım ben philipsin alıştırma bardağını kullanıyorum ucu akıtmaz pipet gibi değil silikon bi ucu varSet almıştım tabak bardak plastik oradaki bardak alıştırma bardağı mı oluyor acaba
Benimki de bir haftadır baya kendini ifade etmeye çalışıyor çok değişti bir haftadaKızlar benimki de emeklemiyo poposunun üstünde ilerleyio sonra öne dogru uzanip dizlerinin ustune gelir gibi yapiyo ama tam değil. Oturusu düzgün, anne baba mama dede diyo bilinçli değil henüz, bu iki gündür daha da civildamaya başladı maşallahyüzüstü asla gelmiyo artık huy olduğunu düşünüyorum.
4. Diş de göründü uykular eskiye nazaran suktettiriyo. Ek gıda iyi gibi gidiyo bugün yine krep gibi yaptım yumurta yoğurt tam buğday unu ve pekmez kattım az maşallah çok güzel yedi yemekleri pütürlü veriyorum artık kıyma vs onlara gecicem haftaya da Dr kontrolünü aldım. Yarına almıştım erken olur diye düşündüm haftaya tam 8 ay 1 haftalık olacak Allah'ın izniyle
Benim bebe de parmak ucuyla basıyoAşko ben genelde okuyorum buralardayım ama bir cevabım varsa yazıyorummesela benim bebe de basmıyor resmen ayaklarını yukarı topluyor
Bende de var ondan eskiden ondan içe biliyordu şimdi ağzına veriyorum sadece isiriyor zamanla Öğrenir herhalde her gün vereyimBilmiyorum canım ben philipsin alıştırma bardağını kullanıyorum ucu akıtmaz pipet gibi değil silikon bi ucu var
Benim doktorum altıncı aydan önce sadece kucakta oturt dedi o yüzden geciktim ben büyük ihtimalleAynı şekilde yaptim bende
Evet canım öğrenir dene sen pipetli deneyeceğim bende daha pipetle içmeyi öğrenemediBende de var ondan eskiden ondan içe biliyordu şimdi ağzına veriyorum sadece isiriyor zamanla Öğrenir herhalde her gün vereyim
Mama sandalyesi bizimkine çok destek olmuştu oturmadaBenim doktorum altıncı aydan önce sadece kucakta oturt dedi o yüzden geciktim ben büyük ihtimalle
Ya işte her doktorun görüşü farklı hep bi ikilemde kalıyoruz. Benim doktorumun sorun görmediğini senin doktorun sorun görüyor bu seferde birbirimizden o öyle değil böyleymiş benim doktorum böyle dedi diye duyunca içimizde hep bi acaba mı oluyor..Benim doktorum altıncı aydan önce sadece kucakta oturt dedi o yüzden geciktim ben büyük ihtimalle
Evet herkes öyle diyor ben de bol bol oturuyorum onda da bir süre sonra yana kayıyorMama sandalyesi bizimkine çok destek olmuştu oturmada
Aynen öyle bu oturma işini kafama taktım vallahi iki gündürYa işte her doktorun görüşü farklı hep bi ikilemde kalıyoruz. Benim doktorumun sorun görmediğini senin doktorun sorun görüyor bu seferde birbirimizden o öyle değil böyleymiş benim doktorum böyle dedi diye duyunca içimizde hep bi acaba mı oluyor..
Takılma hiç alıştırmalara başla çabuk öğreniyolar bence benimkide diş çıkarmadı mesela yada emeklemiyor sadece sürünerek gidiyor biryerlere vs vsAynen öyle bu oturma işini kafama taktım vallahi iki gündür
Bazen ne yaparsan yap bebek kendi istediğini yapıyor benimkide oturmuyor merak etme daha vaktimiz varBenim doktorum altıncı aydan önce sadece kucakta oturt dedi o yüzden geciktim ben büyük ihtimalle
oğşum mama sandalyesinde oturamazsı sağa sola düşüyordu her yemekte oturttum 1 dl bile olsa alışması için artıl mama sandalyesinde çol daha iyi oturuyor kendini tutabiiliyor 3 buçuk aydan beri kucakta destekli oturtmaya başladım çok istekliydi oturmaya ama şimdi tık yok o ne zaman isterse bu bebeler böyle işteMama sandalyesi bizimkine çok destek olmuştu oturmada
Üşenip yorulduğundan da yapıyor olabilir benimki mama sandalyesi arabası hepsinde kendini aşağı itip yana kaydırıyorEvet herkes öyle diyor ben de bol bol oturuyorum onda da bir süre sonra yana kayıyor
Kesinlikle öyle keyifleri nasıl isterse ne zaman isterse o zaman yapıyorlaroğşum mama sandalyesinde oturamazsı sağa sola düşüyordu her yemekte oturttum 1 dl bile olsa alışması için artıl mama sandalyesinde çol daha iyi oturuyor kendini tutabiiliyor 3 buçuk aydan beri kucakta destekli oturtmaya başladım çok istekliydi oturmaya ama şimdi tık yok o ne zaman isterse bu bebeler böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?