- 17 Nisan 2023
- 2.123
- 1.609
- 53
- 31
Ayy yapma ya bir de 2 kavanoz aldimCanım göz ayarı yapmıştım ama bebeğim hiç sevmedi ben de baktım tadına beğenmedim yani
Kaç aylık kızınız/oğlunuzKızlar doktora gittik bizim kilo alamımızçok az 7500kg 72cm olmuşuz pütürlü vermemekte çok gecikmişsin dedi acil pütürlü gıdaya başla dedi bir de bu ayın sonunda desteksiz oturmalı artık dedi
Az koy canım bn bı dahakine öyle yapcamAy bir de oyle deneyeyim de bu keciboynuzu ununu boşa mı aldık
Ay benimkide oturamıyor hala 9 aya kadar vakit var dedi doktor ama sanki benimki oturmaya üşeniyor bazen bakıyorum bir yere odaklanıyor oturuyor bir süre sonra kafasını çevirince düşüyorKızlar doktora gittik bizim kilo alamımızçok az 7500kg 72cm olmuşuz pütürlü vermemekte çok gecikmişsin dedi acil pütürlü gıdaya başla dedi bir de bu ayın sonunda desteksiz oturmalı artık dedi
Püre mi veriyordunuz neden öyle dedi ki doktorunuz.Kızlar doktora gittik bizim kilo alamımızçok az 7500kg 72cm olmuşuz pütürlü vermemekte çok gecikmişsin dedi acil pütürlü gıdaya başla dedi bir de bu ayın sonunda desteksiz oturmalı artık dedi
Kaç gram almış bu ay canım?Kızlar doktora gittik bizim kilo alamımızçok az 7500kg 72cm olmuşuz pütürlü vermemekte çok gecikmişsin dedi acil pütürlü gıdaya başla dedi bir de bu ayın sonunda desteksiz oturmalı artık dedi
yarın tam 8 aylık oluyoruz erkek bebeğimKaç aylık kızınız/oğlunuz
Canım ben 3 aydır gitmiyordum doktora o yüzden tam olarak bilmiyoruz ama 3 ayda 850gr almışızKaç gram almış bu ay canım?
Benim de öyle bazen oturuyor ama sonra hemen devriliyor hep yerde aktivite yapın diyor doktor kucakta Gezmesin otur oturarak yaptır her şeyi diyor öyle Öğrenir diyorAy benimkide oturamıyor hala 9 aya kadar vakit var dedi doktor ama sanki benimki oturmaya üşeniyor bazen bakıyorum bir yere odaklanıyor oturuyor bir süre sonra kafasını çevirince düşüyor
Ya aslında püre bile vermiyordum kahvaltı çorba meyve veriyordum yani pütürlü hiçbir şey yok ısrarla kahvaltıyı da karıştırmadan vermemi istedi doktor bulamaç yapma diyorPüre mi veriyordunuz neden öyle dedi ki doktorunuz.zaten ek gıda sürecinde çok bir kilo alımı beklenmiyor endişelenmeyin hiç
Maşallah ama boya gitmiş gibi geldi banayarın tam 8 aylık oluyoruz erkek bebeğim
Benimki oturmayı hiç sevmiyor ya kitliyo3 kendini oturtacağım zaman geri geri gidiyorBenim de öyle bazen oturuyor ama sonra hemen devriliyor hep yerde aktivite yapın diyor doktor kucakta Gezmesin otur oturarak yaptır her şeyi diyor öyle Öğrenir diyor
Aa nedenCanım ben 3 aydır gitmiyordum doktora o yüzden tam olarak bilmiyoruz ama 3 ayda 850gr almışız
Ya bir problemimiz yoktu doktor 6. Aydan sonra azaltabiliriz muayeneleri demişti bizde 5.aydan sonra gitmedik açıkçasıAa neden
ANladımmYa bir problemimiz yoktu doktor 6. Aydan sonra azaltabiliriz muayeneleri demişti bizde 5.aydan sonra gitmedik açıkçası
Bende temiz içerikli diye almıştım ama içindekilere baktım pancar şekeri, kıvam arttırıcı ve bir sürü koruyucu varmış. Vermekten vazgeçtim.Doktor 1 damla dedi ama ben 6 veriyorumçok biliyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?