2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar doktora gittik bizim kilo alamımızçok az 7500kg 72cm olmuşuz pütürlü vermemekte çok gecikmişsin dedi acil pütürlü gıdaya başla dedi bir de bu ayın sonunda desteksiz oturmalı artık dedi

Kızlar doktora gittik bizim kilo alamımızçok az 7500kg 72cm olmuşuz pütürlü vermemekte çok gecikmişsin dedi acil pütürlü gıdaya başla dedi bir de bu ayın sonunda desteksiz oturmalı artık dedi
Ay benimkide oturamıyor hala 9 aya kadar vakit var dedi doktor ama sanki benimki oturmaya üşeniyor bazen bakıyorum bir yere odaklanıyor oturuyor bir süre sonra kafasını çevirince düşüyor

Püre mi veriyordunuz neden öyle dedi ki doktorunuz.🌸 zaten ek gıda sürecinde çok bir kilo alımı beklenmiyor endişelenmeyin hiç

Sanırım en minnoş bebek benim kızım, 7.5 aylık, boyu 67 cm, kilosu da 7.2 kg.
Bugün ebe bu büyümesini çok olumlu ve yerinde buldu. Emeklemesi ve oturmasına baktı, az kilo alımı çok normal dedi. Ben her şeyi pütürlü veriyorum en başından beri. Her ne yapıyorsan devam et dedi.
Bir de beşiğe tutunup ayağa kalktığını duyunca çok şaşırdı. Biraz erken olmuş dedi :)
Görüşmenin sonunda da gözlemlediğim kadarıyla ayrılık kaygısı başlamış dedi gözüm aydın.

Ay benimkide oturamıyor hala 9 aya kadar vakit var dedi doktor ama sanki benimki oturmaya üşeniyor bazen bakıyorum bir yere odaklanıyor oturuyor bir süre sonra kafasını çevirince düşüyor
Benim de öyle bazen oturuyor ama sonra hemen devriliyor hep yerde aktivite yapın diyor doktor kucakta Gezmesin otur oturarak yaptır her şeyi diyor öyle Öğrenir diyor

Püre mi veriyordunuz neden öyle dedi ki doktorunuz.🌸 zaten ek gıda sürecinde çok bir kilo alımı beklenmiyor endişelenmeyin hiç
Ya aslında püre bile vermiyordum kahvaltı çorba meyve veriyordum yani pütürlü hiçbir şey yok ısrarla kahvaltıyı da karıştırmadan vermemi istedi doktor bulamaç yapma diyor

Kızlar ben bugün uyku tulumu giydireveğim dün gece çok soğuktu (istanbul) kendime de ince yorgan çıkardım çok üşüdüm gece. 1 tog içine sıfır kollu bacaksız zıbın giydirdim üşümez heralde dimi

X