- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.881
Uyku düzenimiz uzun zamandır bozuldu. Gece uykusu yok derin uyumuyor. Diş bu kadar etkiler mi ya gece 2.30 da uyudu uyku pozisyonunu alınca çok ağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki değişiyor benimki kan almak için haftaya çağırdı ama ben hastanede verdim bugün
Aslında her sağlık ocağında aynı olması lazım neden böyle farklı farklı oluyorsa anlamadımKuzum sen 2 numaraya geç. Verirken çöl yatarak verme dik pozisyonda eğimli ver alışması lazım. Bak o zaman hem daha çok içmeye başlar hemde daha çabuk biter alıyorlar bir iki vermede.
Ne demek canım. Göster için rahat etsin.
Saglik ocağı da biz kan alicaz bakicaz dedi. Doktor bir daha 2 ay sonra kontrol dedi. Sorayım olmadı. Teşekkür ederim.
Kan sayısındaki çoğu değeri tek tek yazamadım daha çıkmayanlar da var doktor baya kapsamlı bakıcaz demişti hepsi çıksın da gidip göstereyimGeçmiş olsun canım hangi değerleri kötü başka
Tamam.i canım elimde iki numara var ona alıştırmaya çalışayımKuzum sen 2 numaraya geç. Verirken çöl yatarak verme dik pozisyonda eğimli ver alışması lazım. Bak o zaman hem daha çok içmeye başlar hemde daha çabuk biter alıyorlar bir iki vermede.
Ne demek canım. Göster için rahat etsin.
Saglik ocağı da biz kan alicaz bakicaz dedi. Doktor bir daha 2 ay sonra kontrol dedi. Sorayım olmadı. Teşekkür ederim.
Benim bebenin de çok bozuktu 3 aydır ama şu an zirvede resmen. Vallahi bilmiyorum ama sanırım çıktı çıkacak artık. Bu ağlamaların, huzursuzluk ve uykusuzluğun bir sebebi olmalı, tutunacak bir dalım kalmadı artık. 2 gündür gece 4 civarı krize giren çocuk (ki hiç kalkmıyor sanılmasın o zamana kadar da uyanıp sürekli mızıldanıyor) dün gece boyunca bağırarak ağladı. Sadece omzumda uyumaya çalışıyor yatırdığım an kendini yırtarcasına ağlıyor. O da ben de perişan haldeyiz. Uykusuzluk da üstüne eklenince şu an hala ağlamaya devam ediyor. Şaşırmış durumdayım artık. Allah yardımcımız olsun. İnşallah diştir başka sorun olmasın da.Uyku düzenimiz uzun zamandır bozuldu. Gece uykusu yok derin uyumuyor. Diş bu kadar etkiler mi ya gece 2.30 da uyudu uyku pozisyonunu alınca çok ağlıyor
Anlattığınjz durumu 3 hafta önce birebir yaşadım ve üst yan kesici dişten birisi geldi 9. Ayda çıkması gereken 7. Ayda çıktı,smdi ise ön diş geliyo ama şükür o günkü gibi değil dayanın az daha diş yüzünden olduğunu bilince insan daha rahat ediyo o hafta bende oturup ağlıyordum yetemiyorum çocuğuma uyutmayi bile beceremiyorum oynayamiyirum onunla diye diş yüzünden merak etmeyin çok çok iyi olmasa da geçiyor duzeliyo uykularıBenim bebenin de çok bozuktu 3 aydır ama şu an zirvede resmen. Vallahi bilmiyorum ama sanırım çıktı çıkacak artık. Bu ağlamaların, huzursuzluk ve uykusuzluğun bir sebebi olmalı, tutunacak bir dalım kalmadı artık. 2 gündür gece 4 civarı krize giren çocuk (ki hiç kalkmıyor sanılmasın o zamana kadar da uyanıp sürekli mızıldanıyor) dün gece boyunca bağırarak ağladı. Sadece omzumda uyumaya çalışıyor yatırdığım an kendini yırtarcasına ağlıyor. O da ben de perişan haldeyiz. Uykusuzluk da üstüne eklenince şu an hala ağlamaya devam ediyor. Şaşırmış durumdayım artık. Allah yardımcımız olsun. İnşallah diştir başka sorun olmasın da.
Aynısını az önce eşime söyledim ben çocuğumun derdini bile anlayamıyorum kötü bir anneyim sanırım diye Dişten olduğunu bilsem rahatlayacağım ama her şey çığırından çıkmış durumda, umarım toparlarlar. Hem bir an önce büyüsün istiyorum hem de büyüdükçe içimi bir hüzün kaplıyorAnlattığınjz durumu 3 hafta önce birebir yaşadım ve üst yan kesici dişten birisi geldi 9. Ayda çıkması gereken 7. Ayda çıktı,smdi ise ön diş geliyo ama şükür o günkü gibi değil dayanın az daha diş yüzünden olduğunu bilince insan daha rahat ediyo o hafta bende oturup ağlıyordum yetemiyorum çocuğuma uyutmayi bile beceremiyorum oynayamiyirum onunla diye diş yüzünden merak etmeyin çok çok iyi olmasa da geçiyor duzeliyo uykuları
Doktor yorumu önemli ama onlarda ya bize göre öyle ama doktor bakıyor diyor ayına göre normal vs. Biz ilk 40 günlük kan verdiğimizde değerlerinde bayağı yüksekler düşükler vardı e nabız bakınca ama doktor hepsi normal demişti. Başka doktora da görmek belki deBazı kan sonuçları e nabıza düşmüş potasyumu sınırın üzerinde yüksek çıkmış böbrek taşı var ondan mı öyle oldu acaba, hemogramında da baya bozuk değerleri var 7 tanesi referans dışı çıkmış anlamadım niye böyle bozuk değerleri
Aynen o yüzden beklicrm bir doltor görsün de inşallah normal detDoktor yorumu önemli ama onlarda ya bize göre öyle ama doktor bakıyor diyor ayına göre normal vs. Biz ilk 40 günlük kan verdiğimizde değerlerinde bayağı yüksekler düşükler vardı e nabız bakınca ama doktor hepsi normal demişti. Başka doktora da görmek belki de
Hemogram testinde Hemoglobin (HGB), Hematokrit (HCT), Lökosit (WBC) değerleri genelde önemlidir, bir de eğer bakıldıysa demir, demir bağlama kapasitesi testleri vb. Özellikle hemogramda diğer parametrelerde sapmalar çok sık olur ancak tek başına bir şey ifade etmez, eğer onlarda yükseklik-düşüklük varsa endişeleme. Doktora da gösterirsin zaten, bir şey çıkmaz inşallahAynen o yüzden beklicrm bir doltor görsün de inşallah normal det
Maşallah tam ne kadarlık bebişinBugün gittik 9200 olmuş kilosu boyu da 72 cm
Valla bende yaptım hiç güzle olmadı acı oldu içine normal pekmez de mi koysak iyi olur acaba, 1 yumurta 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu 2 tatlı kaşığı tam buğday unu az da yoğurt koydum içi ıslak oldu anlamadım. Ama bugün 1 yumurta yoğurt ve tam buğday unu ile krep gibi yaptım çok güzel oldu ben bile yedim. Malzeme alıp içine bir peynirli, bı muzlu bı biberli falan yapcamKızlaaar keçiboynuzu unu ile pankek yapan var mı lütfen tarif verin ikidir yapıyorum tutmuyor malzeme hep ziyan oldu ya
Demir ve d vitamini hala gözükmüyor onlara bakılmadı mu yoksa çıkmadı mı bilmiyorum ondan bekleyim bazen geç düşüyor e nabızıaHemogram testinde Hemoglobin (HGB), Hematokrit (HCT), Lökosit (WBC) değerleri genelde önemlidir, bir de eğer bakıldıysa demir, demir bağlama kapasitesi testleri vb. Özellikle hemogramda diğer parametrelerde sapmalar çok sık olur ancak tek başına bir şey ifade etmez, eğer onlarda yükseklik-düşüklük varsa endişeleme. Doktora da gösterirsin zaten, bir şey çıkmaz inşallah
5 Ekimde 8 aylık olacakMaşallah tam ne kadarlık bebişin
Bayadır yoksun grupta nerelerdesinMaşallah tam ne kadarlık bebişin
Ay bir de oyle deneyeyim de bu keciboynuzu ununu boşa mı aldıkValla bende yaptım hiç güzle olmadı acı oldu içine normal pekmez de mi koysak iyi olur acaba, 1 yumurta 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu 2 tatlı kaşığı tam buğday unu az da yoğurt koydum içi ıslak oldu anlamadım. Ama bugün 1 yumurta yoğurt ve tam buğday unu ile krep gibi yaptım çok güzel oldu ben bile yedim. Malzeme alıp içine bir peynirli, bı muzlu bı biberli falan yapcam
Canım göz ayarı yapmıştım ama bebeğim hiç sevmedi ben de baktım tadına beğenmedim yaniKızlaaar keçiboynuzu unu ile pankek yapan var mı lütfen tarif verin ikidir yapıyorum tutmuyor malzeme hep ziyan oldu ya