2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Çok çok çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama büyük oğlum bezde sallanırken babasının elinden bez kaydı düştü kafasını vurdu yere bundan 13 sene önce. Aynı şeyleri yaşadık. Korku üzüntü bebeğim gülüyor ben ona bakıp ağlıyordum. Bu minik sipayida ana kucağına yerde olan koymuşum akil işte baglamamisim top gibi yuvarlandi düştü kafasını vurdu ağladı ama birsey olacağını bildiğim için sakın kaldım. Yani ne bir arkadas çok güzel dedi ne sen ilk düşüren oldun neden düşmeyecek diye birsey yok. Rabbım dermansız dert vermesin. Birsey olmadı ya buna şükür artık daha çok hareketli olucaklar biz daha çok tedbir alcaz annecik🥰😍Rabbım evlatları korusun
Çok teşekkür ederim. Atlattım o psikolojiyi şükür:) çocuğumda da bir şey yok. Doktor, dışkırırcasına kusmadıysa ya da boş boş bakmaya başlamadıysa korkmayın dedi. Bebekler sandığınızdan daha dayanıklılar dedi. Ama ben o kadar dayanıklı değilim henüz:) tecrübe işte.

Benimki de aşırı mızmız bu aralar. Kabızlık yaşıyor bi kaç gündür belki de ondan bilemiyorum herşeyden sıkılıyor hep dediğin gibi mızmız söyleniyor sürekli. İnsan çıldırıyor. Hayır uyumasın ama sakin bi şekilde oynasa ona da razıyım bütün evi tavaf ediyoruz gene durmuyor.
Ya benimki de öyle. Bu ayda artık bazı heceler çıkartsın diye beklediö. Baba da da şeklinde ama yok. Hala sadece ııı ıııı şeklinde mızmızlanıyor. Artık beynim uyuştu. Eşim de bu böyle olmaz. Şımarıklık artık bu dedi. İletişim yöntemi olaral bunu yapıyor biz de istediğini yaptıkça pekişiyor dedi. Bugün artık bunu düzene koymaya karar verdik. Ağlasa bile şımarıkça olan isteklerini yapmıycaz. İletişim kurmayı öğrenmesi gerekiyor. Iıı ııı sesinden gına geldi yemin ederim.

Ya benimki de öyle. Bu ayda artık bazı heceler çıkartsın diye beklediö. Baba da da şeklinde ama yok. Hala sadece ııı ıııı şeklinde mızmızlanıyor. Artık beynim uyuştu. Eşim de bu böyle olmaz. Şımarıklık artık bu dedi. İletişim yöntemi olaral bunu yapıyor biz de istediğini yaptıkça pekişiyor dedi. Bugün artık bunu düzene koymaya karar verdik. Ağlasa bile şımarıkça olan isteklerini yapmıycaz. İletişim kurmayı öğrenmesi gerekiyor. Iıı ııı sesinden gına geldi yemin ederim.
Valla öyle 😂 bide benimki herşeye ağlıyor yalandan ağlıyor sonra gerçeğe dönüştürüyor. Yalanla başlayan ağlama baya çığlık çığlığa gözyaşlarına dönüşüyor 😂

Kızlar günaydın keçiboynuzu unlu pankek denedik bugün maalesef hiç sevmedi.Tahin pekmez ceviz üçlüsü denedik yeni olarak öğürdü.Tatlımsı şeyleri hiç sevmiyor 🥲 kendi yemeyi denemesi için önüne koyuyorum kahvaltısını bir süredir yediği domates salatalık başka şeyleri sevmiyor ya

Blw deneyen var mı bebeklerin yemek yemesi kahvaltısı ne durumda neler yapıyorsunuz kahvaltı alternatif kızlar.Karısık şeyleri sevmiyoruz tek tek yemeyi seviyor 😫

Kızlar mesaj yağmuruna tutmuş gibi olacak ama uyku tulumu alan var mı ? Ve mont hm’den geçen yıl aldığımız montlar bence olmayacak büyük gelecek bu kış

Kızlar merhaba herkese.. Benim kız artık dizlerinin üzerinde emekleyerek yürüyo .. Bi de minnoş benim kız öyle tatlı duruyo ki yemek istiyorum o an onu🤣 bu ay her zamankinden daha yaramaz olduk 🤣 ama ben işe başladım diye bence yanında olanları yadırgıyo diye yapıyo diye düşünüyorum.. Artık desteksiz çok güzel oturuyoruz.. Hatta emekliyoruz sonra hop diye oturuyoruz .. O çok seviniyo bu duruma ama benim düşecek diye ödüm kopuyo.. Gündüz uykularımız hala zor ama gece toparladık biraz çok şükür..
Ay ne güzel maşallah bnmki popo üstünde oturarak ulaşıyor oyuncaklarına günde 20 dk kadar da yurutece koyuyorum düşük ayarda ayağa kalkıp oturuyo mama sandalyesinde oturur gibi neyse. Önceden telefonuma rahat bakardım şimdi o uyurken veya çok güzel dalmış oynarsa bakabiliyorum elimden almaya çalışıyor her gördüğünü istiyor ve ağlıyor umrumda değil 🤣 her dedigi olmayacağını bilsin dikkatini dağıtmaya çalışıyorum yalan ağlama olduğunda, TV ye de bakmaya alıştı açmıyorum artık çünkü kv ler geldiğinde sağolsunlar 3 4 gündür yüksek sesle izledikleri için önceden dikkatini çekmeyen şey şimdi bildiğin izliyo neyse, uykuları eskisi gibi yarım saatte 1 olmasa da saatte bire 2 saatte 1 e uzadı hiç yoktan iyidir. Omzumda pispie yapip yatağa koyuyorum iki 3 tekrar yapıyorum uyumazsa bu da 15 20 dakikama maloluyo. Yemek konusunda hala pütürlü şeyler veriyorum en sevdiği tarhana çorbası 😄 artık kuzu kıyma falan alayım diyorum kabakls vs yapar veririm 😊

9. Ayda kan tahlili yapılacak denildi ekim 14 üne gün verdi sağlık ocağı da tahlil yapıp getirin takibe diye, özele mi gitsem yoksa devlete mi kafam karışık o konuda çünkü devletteki hemşire bebekken kanını hemencecik almıştı

Kızlar benjm bebem alttaki iki disjnj çıkardı 6. Ayına girer girmez kırmızıyla gosterileni ondan sonra ise sol üstte turuncuyla gösterilen dış vat ya o çıktı üst kırmızılar çıkmadan yani normal mi ? Dişler karışık sırayla çıkar mı 9 13 ay diyo o dişin çıkma ayına daha üst tavşanlar çıkmadan bakalım nasıl olacak

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-23-09-20-49-655_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-09-23-09-20-49-655_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 28
Blw deneyen var mı bebeklerin yemek yemesi kahvaltısı ne durumda neler yapıyorsunuz kahvaltı alternatif kızlar.Karısık şeyleri sevmiyoruz tek tek yemeyi seviyor 😫
Benim doktorum başlattı omlet ya da pankek yapıyorum peynir parçalıyorum küçük küçük zeytin yine aynı şekilde iki gün önce başladık artık yavaş yavaş alışması lazım dedi

X