2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Geceleri çok ses et sürekli uyandır biraz huzursuzluk çıkar istemez 😁😁😁 ben ilk aylar geceleri ağlıyordum ya eşim kalkmıyordu çol kötü hissediyordum onun bebeğe alışması daha uzun sürdü artık devamlı uyanıyor uykusu benimki kadar olmasa iyice hafifledi o yüzden aynı döngüye girmek onu aşırı korkutuyor bende biraz daha salmışlık var artık😁
Kocama göre onun burnundan getiriyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum 🤣

Kızlar geçen ay ilk kez adet oldum 6 gün sürüyordu eskiden yine öyle sürdü şimdi 3 gün gecikti eşim korkudan ödü patlıyor 😁😁 beniö bebe mızmız ya biraz geceleri de uyumuyor 2. Çocuk istemiyprdu zaten oğlum olduktan sonra kesin istememeye başladı 😁😁
Kız senin adam akıllı birinci çocuğun zorluğunu görünce istemiyor işte benimki ona rağmen istiyor her gecikme de inşallah hamilesin diyor 😂 bide benim çocukta seninki gibi ikinci çocuğa tövbe ettiren cinsten

Kız senin adam akıllı birinci çocuğun zorluğunu görünce istemiyor işte benimki ona rağmen istiyor her gecikme de inşallah hamilesin diyor 😂 bide benim çocukta seninki gibi ikinci çocuğa tövbe ettiren cinsten
Biri yaramaz olursa biri sakin oluyor genelde biz en zoru yaşadık gibi hissediyoruz belki sonraki rahat gelir 😁😁 hoş bende istemiyorum ama ileride bakalım 😁😁 kız kıyafetleri bile kimseye vermedim duruyor her şeyi hem kıyamıyorum hemde belki ileride diyorum 😁

Biri yaramaz olursa biri sakin oluyor genelde biz en zoru yaşadık gibi hissediyoruz belki sonraki rahat gelir 😁😁 hoş bende istemiyorum ama ileride bakalım 😁😁 kız kıyafetleri bile kimseye vermedim duruyor her şeyi hem kıyamıyorum hemde belki ileride diyorum 😁
Bende kimseye vermem valla 😂 bi çoğunu giydiremedim bile duruyor öyle diğerine ayırıyorum ama şimdi değil 😂
Bence de biz en zorunu yaşadık ama ben diğeri de yaramaz olur diye pek umutlanamıyorum 😂

Şöyle bişey buldum
1000090647.jpg

Ben daha hiç vermedim. Siyah mı yeşil mi?
Birde nasıl vereceksin küçük parça mı yoksa zeytin ezmesi mi yapacaksın
Siyah zeytini koydum suya ya valla hiç aklıma gelmedi yeşil mi vermek lazım acaba neyse biraz daha araştırayım hiç bilgim yok benimde awn söyleyince aklıma geldi bunlar 😁

Kızlar ben zeytin verdim siyah, çekirdekten çıkardım suya öyle koydum 2 3 kere suyunu değiştirdim verirken de kabuğunu soyup çatalla ezdim. Ama kakasinda hep duruyordu zeytin onu anlamadım 🤣

Kızlar ben zeytin verdim siyah, çekirdekten çıkardım suya öyle koydum 2 3 kere suyunu değiştirdim verirken de kabuğunu soyup çatalla ezdim. Ama kakasinda hep duruyordu zeytin onu anlamadım 🤣
Belli bir süreye kadar ne yerseler onu çıkarıyolarmış 😁😁 zeytin hala tuzlu geldi bana belki 6 7 kere suyunu değiştim biraz daha dursun bari

Kızlar merhaba herkese.. Benim kız artık dizlerinin üzerinde emekleyerek yürüyo .. Bi de minnoş benim kız öyle tatlı duruyo ki yemek istiyorum o an onu🤣 bu ay her zamankinden daha yaramaz olduk 🤣 ama ben işe başladım diye bence yanında olanları yadırgıyo diye yapıyo diye düşünüyorum.. Artık desteksiz çok güzel oturuyoruz.. Hatta emekliyoruz sonra hop diye oturuyoruz .. O çok seviniyo bu duruma ama benim düşecek diye ödüm kopuyo.. Gündüz uykularımız hala zor ama gece toparladık biraz çok şükür..

Kızlar merhaba herkese.. Benim kız artık dizlerinin üzerinde emekleyerek yürüyo .. Bi de minnoş benim kız öyle tatlı duruyo ki yemek istiyorum o an onu🤣 bu ay her zamankinden daha yaramaz olduk 🤣 ama ben işe başladım diye bence yanında olanları yadırgıyo diye yapıyo diye düşünüyorum.. Artık desteksiz çok güzel oturuyoruz.. Hatta emekliyoruz sonra hop diye oturuyoruz .. O çok seviniyo bu duruma ama benim düşecek diye ödüm kopuyo.. Gündüz uykularımız hala zor ama gece toparladık biraz çok şükür..
Allahım gece uykusunu toparlamayı banada nasip et inş amin 🤲🏻😅
Biz en son 6. Ayda götürdük doktor bi daha ki kontrol 9. Ayda demişti
Aaa ek gida icin liste vermis miydi

X