- 4 Ağustos 2022
- 5.231
- 2.565
- 103
Burun tıkanmasından da rahat uyuyamıyorlar nebülizatör var mıŞu an aynı durumdayız canım diş yok üst tarafta burnu haftf tıkanık gibi kafası sıcak ateşi yok off off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun tıkanmasından da rahat uyuyamıyorlar nebülizatör var mıŞu an aynı durumdayız canım diş yok üst tarafta burnu haftf tıkanık gibi kafası sıcak ateşi yok off off
Bende bazen 2 öğün bazen 3 öğün hatta bazen tek öğün bile olabiliyor. 9. Aya kadar anne sütü öncelikli dediği için doktorlar biraz gevşek davranıyorum galiba bilmiyorum.Neden eksik ben 2 öğün veriyorum doktor 9. aya kadar öyle olacak dedi
burnu tıkanıyor aynen ama açıyorum her gün ne zaman bitecek acaba bu çile
4. Aydan beri bekliyorum da ben ondan dedimKim dedi ne kadar uzun benim yeni başladı Allah'ım çok kötüyüm yatağa koyduğum an kıyamet kopuyo kucağımda uyuyo napcam ben
Benim kızım da -ki kendi başına uyuyordu- 1 haftadır bu şekilde. Asla ama asla uyumuyor. Başa döndük sanırım, ben deli çıkacağım en sonunda :)Bugün tam olarak aynı durumdayım, hastayım maske ile dolanıyorum biraz uyusa açıp azıcık nefes alacağım. Beşiğin korkuluğuna tutunarak dizlerinin üzerine kalkıyor sürekli. Döndürüp yatağa yatırıyorum çığlık çığlığa ağlayıp yine aynısını yapıyor.
Senin uyku eğitimi yalan mı olduBenim kızım da -ki kendi başına uyuyordu- 1 haftadır bu şekilde. Asla ama asla uyumuyor. Başa döndük sanırım, ben deli çıkacağım en sonunda :)
Yok canım nasal aspiratör var onla da zor yaptım çekemedim ağzınla pek hangi marka öneriyorsunuz hemen alayım, hasta mi diş mi atak mi şu an çözemedim ben kafası elleri ayakları sıcak ateşi yok görünür diş yok ama beyfendi sürekli kucağımda gezerek uyumak istiyor emerek yanımda yatarak uyuyo dediğim günleri bile mumla arar oldum bende 4. Aydan beri daha kötüye gidiyrounBurun tıkanmasından da rahat uyuyamıyorlar nebülizatör var mı
Biraz enteresan bi soru olmuş :)Senin uyku eğitimi yalan mı oldu
Yok canım nasal aspiratör var onla da zor yaptım çekemedim ağzınla pek hangi marka öneriyorsunuz hemen alayım, hasta mi diş mi atak mi şu an çözemedim ben kafası elleri ayakları sıcak ateşi yok görünür diş yok ama beyfendi sürekli kucağımda gezerek uyumak istiyor emerek yanımda yatarak uyuyo dediğim günleri bile mumla arar oldum bende 4. Aydan beri daha kötüye gidiyroun
Örnek listede sabah ara öğün öğle ara öğün akşam şeklinde vermiş ya ondan dedimNeden eksik ben 2 öğün veriyorum doktor 9. aya kadar öyle olacak dedi
burnu tıkanıyor aynen ama açıyorum her gün ne zaman bitecek acaba bu çile
Bilemedim ya o şekilde mi olmalı oda ayrı bir konuValla benimde eksik kalıyor
Bizim doktor o listeler doğru değil diyor bana da saçma geliyor benim 3 yaş oğlum o kadar beslenmiyorÖrnek listede sabah ara öğün öğle ara öğün akşam şeklinde vermiş ya ondan dedim
Bana da abartı geliyor o kadar yemeğe vakit yokBizim doktor o listeler doğru değil diyor bana da saçma geliyor benim 3 yaş oğlum o kadar beslenmiyor
Ayyy bu atakalarKim dedi ne kadar uzun benim yeni başladı Allah'ım çok kötüyüm yatağa koyduğum an kıyamet kopuyo kucağımda uyuyo napcam ben
Bızım doktorda ana öğün mama ara öğün ek gıda dedıBende bazen 2 öğün bazen 3 öğün hatta bazen tek öğün bile olabiliyor. 9. Aya kadar anne sütü öncelikli dediği için doktorlar biraz gevşek davranıyorum galiba bilmiyorum.
Artık herşeyi biliyorlarBenımkı ben gözünün gördüğü yerde olacam benımkı abısıne çok düşkün abıyı gördümü ayrı bır heyecan hareket cıglık hemen ona dönmeye calısmalat sabah okula yolluyorum ufaklık kucakta benım kendı dısarı çıkacak sandı heyecnkandı oğlanı ugurladık okula kapattım kapıyı bastı çığlığı aglamayı bugün de bunu yasadım
Aynı durumdayız. Benim bebeğim de gündüzleri 2 uykuya düştü. Ağlayarak uyanıyor hemen, geceleri nerdeyse saat başı uyanıyor. Acımmıştır diye mama da veriyorum 2 3 seferdir çişi taşıyor bezinden. Akşamları genelde arabayla gezerek uyutuyoruz çok direniyor uykuya. Geçen gece uyandı uyutamadık arabayla çıktık yine gecenin yarısı. Uyanınca illa bir destek bekliyor. Israrla ayağımda sallamıyorum. Ama uykusuzluk yoruyorBnm bebe sanırım gündüzleri 2 uykuya düştü arada 3 uyku yapiyo ama genelde 2 uyku yapiyo son 2 haftadır gözlemliyorum 3 saat olmadan uykusu geliyo götürüyorum yatırıyorum yarım saatte uyaniyo ama ağlayarak aynen geri uyutuyorum 1 saat uyuyo ama 2 kere uyuyo böyle geceleri gene aynı saat başı yokluyo beni. Destekler kesilmeden uzun uyku yok bize onu anladım
Benimki dedesine yapıyor dedesi her sabah gezdirir. Gün içinde de gezdiriyor. Dedesi gelince ııı ııı dedesine bakarak bağırıyor. Almazsa kıyamet kopuyor Dedesi kucağına alınca da arkadan gülüyor bizeBenımkı ben gözünün gördüğü yerde olacam benımkı abısıne çok düşkün abıyı gördümü ayrı bır heyecan hareket cıglık hemen ona dönmeye calısmalat sabah okula yolluyorum ufaklık kucakta benım kendı dısarı çıkacak sandı heyecnkandı oğlanı ugurladık okula kapattım kapıyı bastı çığlığı aglamayı bugün de bunu yasadım