Benimkinin aynısı gündüz uykularında geçerli katıla katıla ağlıyorKızlar bebeğim çığlık atmadan uyumuyo normalde normal ağlardı ama şimdi uyuyacağını anladığı anda özellikle yatak odasına girer girmez ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlama dışardan duyan dövüyorum sanar çok yıprandım çok üzülüyorum uyku eğitimini beceremedim
Baya eğleniyorlar örümcekleBenim oğlan 2 gündür yerinde durmuyor sürekli yürümek istiyor oturunca ortalığı yıkıyor koştum gittim bugün örümcek aldım yarın koyacağım bakalım tüm gün kendini yürüttürüyor
Bulunduğum yerde milyoncuda buldum eski tip kablolu telefon numara çevirme yeri falan var inşallah ilgisini çeker onlar. Netten söylesem müzikli falan alırdım da daha fazla beklemek istemedimBaya eğleniyorlar örümcekle
Olsun bi yerden bir yere gitmesi keyif veriyor zatenBulunduğum yerde milyoncuda buldum eski tip kablolu telefon numara çevirme yeri falan var inşallah ilgisini çeker onlar. Netten söylesem müzikli falan alırdım da daha fazla beklemek istemedim
Bayılıyor yürümeye bakalım yarın beğenecek mi performansınıOlsun bi yerden bir yere gitmesi keyif veriyor zaten
O zaman ona da bayılırBayılıyor yürümeye bakalım yarın beğenecek mi performansını
Uyku eğitimi verenlerin bu konuda hiç paylaşımı yok muKızlar cidden bu gece uykusuna geçişte neden direk uyuyamıyorlar çığlık atarak hıçkıra hıçkıra ağlıyor 3 kere felan kalkıyor kucağımda sakinleştirip geri uyutuyorum 1 saatte tam gece uykusuna geçiyor. İlla o uykudan çığlık atarak ağlayarak uyanıyor 3 kere sürüyor bu gece uykusundaniye böyle
AmınnnnnRabbim şifa versin bebişlerimize onlar hasta olmasın
Ay inş benımkıde severBaya eğleniyorlar örümcekle
Bilmiyorum inan sormadım da okumadım da. Ama cidden kafama çok takılıyor gece uykusuna geçişte böyle oluyor 1 2 saat boyu tam uyuyamıyor ağlayarak uyanıyor sakinleştirip koyuyorum tekrar oluyor en son uykuya geçiyorUyku eğitimi verenlerin bu konuda hiç paylaşımı yok mu
İlk bi tuhaf bakıyorlar kullanmayı bilmiyorlar sonra ehliyetini alıyorlarAy inş benımkıde sever
Benımko kumanda delısı telefon delıeı o kadar oyuncagı var gıdıyor onları saldıroyor heyecenlanıyor şu an basladım sallamaya inş uyurİlk bi tuhaf bakıyorlar kullanmayı bilmiyorlar sonra ehliyetini alıyorlar
Benimki de ped şişeye bayılıyorBenımko kumanda delısı telefon delıeı o kadar oyuncagı var gıdıyor onları saldıroyor heyecenlanıyor şu an basladım sallamaya inş uyur
İhmal etme canım yaptırsan iyi olur aslındaGenel cerrahı doktoru bana hacettepe üniversitesi genetık bolımunde gen testı mı yaptır dedı ne dedı o kafayla anlamadım kansere yatkınlık varmı veya genlerde dıye kafamı bulandırdı boşver doktor olacagı varsa nasılsa olur
Canim yeni şeyler öğrendikleri için uyanıkken yapacaklarını kaciracagindan korkuyorlar diye biliyorum bide bizimkiler uyumayı bilmiyor ogretemedik o davranış eğitimini kazandıramadım şahsen o yüzden afalliyorlar ama.buyudukce düzelecek diyor eşim ona sıkı sıkı tutunuyorum bende geçecek bu uykusuzluklar diyorum dün gece yine romantizm yaptım ve oğluma baya sarılarak uyuduk he saat başı uayndik mi evet tabikiKızlar cidden bu gece uykusuna geçişte neden direk uyuyamıyorlar çığlık atarak hıçkıra hıçkıra ağlıyor 3 kere felan kalkıyor kucağımda sakinleştirip geri uyutuyorum 1 saatte tam gece uykusuna geçiyor. İlla o uykudan çığlık atarak ağlayarak uyanıyor 3 kere sürüyor bu gece uykusundaniye böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?