- 8 Aralık 2022
- 1.300
- 1.383
- 63
- 31
Evet ya bende merak ediyorum onları, wtsp teklifleri gelse de ben hiç girmedim o topa çünkü hem yasak hem eşim kızar. Bide gerek yok isteyince burdan çok güzel konuşuyoruz bu sayfayı canlı tutacak olan bizleriz tamam ilk yenidoğan çok heyecanlı kritik evet ama diğer gelişim görevleri de bence önemli ve kritik bak uyku meselesi en önemlisi mesela hicbisey yapamasam.bile yalnız olmadigimi bilmek bilemiui hissettiriyor ailevi konuları zaten kimseyle konuşamıyoruz burada bir avuç kalsak da hep konuşacak konu var ben giremezsem bir gün anlayın ki sayfa hata veriyordur şifre vs unutmusumdur giremiyorumdur o derece bağlandım burayaKızlar ya söyle bi kafama göre geçmiş sayfalara baktım grubumuzda ne kadar çok insanmışız neler neler paylaşmışız birbirimizle neler neler konuşmuşuz hem bebekten hem hayattan hem evlilikten dertlerimiz bir sürü şey rastgele sayfalar açtım baktım.O kadar konuşmuşuz nereye gittiniz ey ahali ey grup arkadaşlarımız nerelerdeler. Kristaala nereye gitti o da yok kapatmış bir sürü insan kaybolmus