2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Koku hassasiyetinde Nirvana’yı yaşıyorum bugün, merdivenler kokuyor diye eve girince kustum sabah, az önce de çamaşır makinesi kokusu kusturdu beni eşim şok

Koku hassasiyetinde Nirvana’yı yaşıyorum bugün, merdivenler kokuyor diye eve girince kustum sabah, az önce de çamaşır makinesi kokusu kusturdu beni eşim şok
Benimde insanların yanından geçerken oguruyorum kendimden bile ogurdum sabah

Evet ama çok darlamak istemiyorum doğuda çalıştığımız için hepimiz çok yoğunuz ama sağolsun ne zaman desem kırmıyor beni
Zaten çok muayene olmak iyi değilmiş canım doktorlar bile ayda 1 çagırıyor riskliyse 2 haftada bir sağlıklı olsunlarda ben görmemeyede razıyım
Zaten burda 4 veya 5. Ayda hastaneye başlıyoruz 3 kere ultrason hakkımız oluyor ondada bize ultrason kagıdı bile vermiyolar bi tek doktor bakıyor

Bunu doktorunuz daha iyi bilir zaten şu tarihte gelin diye söylemeli size bence

Kızlar şimdi benim bebeğim 3 gün önden gidiyor şimdiye kadar sat ile uyumluydu bu sefer 3 gün önde çıktı bu neden olur. Normalde 8+1 ama 8+4 dedi doktor

Desene yurtdışı bizim doğudan daha beter

Kızlar şimdi benim bebeğim 3 gün önden gidiyor şimdiye kadar sat ile uyumluydu bu sefer 3 gün önde çıktı bu neden olur. Normalde 8+1 ama 8+4 dedi doktor
Akşam doktorum onlar önemli değil ilerledikçe hafta diyeceğiz dedi benimde iki geriydi bugün tam gününe gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…