2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Orada hasta olmak güzel değilmiş diyorlar gerçi burada da güzel değil de. Lafım meclisten dışarı alternatifimiz yok. Gerçi hasta olmak hiçbir yerde güzel değil niye hasta oluyoruz ki
Şahsen bacagın kopsa hastaneye gitmektense evde kendin dikmeye çalış daha mantıklı
En basitinden kanaman oldu gittin doktora en az 2-3 saat bekletiyorlar soru soruyosun adam akıllı cevap yok
Kan tahlilini felan hastanede yapmazlar kagıt yazarlar labaratuvarda randevu alırsın bide oraya gidersin
Röntgen felanda aynı yani hastalansan 2-3 gün ugrasıyosun
Ama doğum konusunda haklarını yiyemem zaten fransanın bu konuda ünü var doğum konusunda aşırı başarılılar

Orada hasta olmak güzel değilmiş diyorlar gerçi burada da güzel değil de. Lafım meclisten dışarı alternatifimiz yok. Gerçi hasta olmak hiçbir yerde güzel değil niye hasta oluyoruz ki
Yurt dışında sağlık çok çökük bizimkinden beter bizimkinde doktora ulasmak bu kadar kolay olduğu için yoğun ve randevu bulunamıyor kalabalık bir hasta aynı gün 3 doktora görünebiliyor yurt dışında tetkik istenmiyor doktordan önce olay hemsire ve eğitim alan kişilerden ilerliyor doktora ulaşmak o kadar zaman alıyor ki kanser hastalarının teşhisi konulana kadar kayıp ediliyor bizde tanı tedavi çok hızlı

Aa fransızca biliyormusun
Gelmek istiyorsan inşallah gelirsin
Burda çok türk doktor var
Hi yok İngilizce dilim düşünmediğim için hangi ülke diye hiç bakmadım ama fransa hiç aklımda olmaz açıkçası neden bilmem Fransızları sevmiyorum

Hi yok İngilizce dilim düşünmediğim için hangi ülke diye hiç bakmadım ama fransa hiç aklımda olmaz açıkçası neden bilmem Fransızları sevmiyorum
herşey gönlünce olsun çok kutsal bir meslegin var
Doktorlara çok saygı duyarım sonuçta canımız hayatımız sizin ellerinizde inşallah herşey gönlünce olur

Kızlar ben bu hafta daha bi alıngan ve ağlamaya başlıyorum ama herşeye değil geçen sene annemi kaybettim düğünüme yakın düğünü erteledik düğünden 3 ay sonrada ablam rahatsızlandı felç geçirdi geçen sene bana hiç yaramadı bu sene bebeğim umut oldu ama bu gece çok ağlıyorum bunlar aklıma geldikçe

Yıllardır teşhis edilemeyen bir hastalığım vardı, en son bir üniversite hastanesi beni yatırdı bir şey var ama bulamıyoruz araştıralım diye. 3 ay hastanede yattım onlarca tetkik yapıldı ve sonunda bulundu. Bana bunu araştıralım diyen tek bir insan çıktı. Tek bir doktor. Onun dışındakiler biz bulamadık o zaman bir şeyin yok dediler. Allah razı olsun o doktordan.

Bugün endokrine gittim tsh düşük çıktığı için. Endokrin doktoru başka bir hastalığın var mı diye sordu. Olan hastalığımı anlattım. Adamın meslek hayatı boyunca ilk defa duyduğuna eminim. tamam o hastalığı kendi doktorunda takip et biz tsh a bakarız dediler. Allah razı olsun en azından tsh ile ilgilendiler.

Burada acil hizmeti çok çok iyi. Ölen hastayı iyileştiriyorlar Allah razı olsun hekimlerimizden. Ama doktor başına düşen hasta miktarı ve sistemdeki birçok hastalık hem doktorları dışarıya itiyor hem de onlarla bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Allah yardımcınız olsun.

İyi ki türkiyede yaşıyorum gerçekten yurt dışında sağlık sistemi diye birşey yok hollandada bir abla var türkiyeden eşiyle oraya gitmişler tamam ev arababelki rahat alınıyor ama önce sağlık ocagına gidiyorlar hekim gerekşi görürse hastaneye sevk edyormuş bizim gibi direk git hastaneden randevu al yokmuş ve ingilterede bazıları hastaneye gtmek için 3 saat yol gidiyormuş

Allah yardımcın olsun canım
İmtihanın sınavın çok zor rabbim dayanma gücü versin
Hamilelikte daha alıngan daha duygusal oluyoruz bu çok normal

Allah yardımcın olsun canım
İmtihanın sınavın çok zor rabbim dayanma gücü versin
Hamilelikte daha alıngan daha duygusal oluyoruz bu çok normal
Amin canım Artık acı yaşıcak gücüm kalmadı keşke iyi insanlar hiç ölmese hasta olmasaağlamaktan gözlerim yanıyor artık buraya gireyim bari ağlamam dursun kafam dağılsın dedim

Amin canım Artık acı yaşıcak gücüm kalmadı keşke iyi insanlar hiç ölmese hasta olmasaağlamaktan gözlerim yanıyor artık buraya gireyim bari ağlamam dursun kafam dağılsın dedim
Ne desem boş çok iyi biliyorum
Ama güzel şeyler düşünmeye çalış bebeğin dogunda neler yapıcagınızı düşün hayal et
Kafanı dağıtıcak bişeyler bul evet bunları söylemesi çok kolay ama bebegin için güçlü olmalısın
Rabbim sabır versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…