- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.016
- 598
Hiç bilmiyorum ki kuzum anlamadım birkaç gündür çok sıcaktı gece yatarken bile çok terledim belki o yüzdendir neyseki çok yayılmadı 1 2 güne geçer diye düşünüyorumAteşin felan mı çıktı ondan bazen çıkıyor
5+0 da içinde kim bebeği görmüş canım asılKızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
Benim de çok uykum var ama dalana kadar dönüp duruyorum, hiçbir pozisyon rahat değil sanki. Daha 3 aylık gebe değiliz, bu ne. Cidden yastıktan memnun kalırsanız yazın da ben de sipariş vereyim.Kızlar ben artık rahat yatamıyorum sizdede oluyormu bilmiyorum eşime gebelik yastıgı sipariş edermisin dedim çok hoşuma gitti kendimede alıcam bundan diyordu
Bu erkekler çok başka bi kafadalar
Sıcaktan ben de terliyorum, ama ateşliyken insan üşür. Aradaki farkı hissedersiniz.Hiç bilmiyorum ki kuzum anlamadım birkaç gündür çok sıcaktı gece yatarken bile çok terledim belki o yüzdendir neyseki çok yayılmadı 1 2 güne geçer diye düşünüyorum
Bende aynıyım hatta 1 haftadır iki buçugu buluyor uyumam çok zorlanıyorumBenim de çok uykum var ama dalana kadar dönüp duruyorum, hiçbir pozisyon rahat değil sanki. Daha 3 aylık gebe değiliz, bu ne. Cidden yastıktan memnun kalırsanız yazın da ben de sipariş vereyim.
Aa yok o zaman canım ateşlenmedim hiçSıcaktan ben de terliyorum, ama ateşliyken insan üşür. Aradaki farkı hissedersiniz.
Bende uyuyamıyorum uykum var ama bi türlü uyutmuyorum sanki kendimi. O gebelik yastığından herkes çok memnun bende Favorilere attım alıp almamakta baya kararsızımBenim de çok uykum var ama dalana kadar dönüp duruyorum, hiçbir pozisyon rahat değil sanki. Daha 3 aylık gebe değiliz, bu ne. Cidden yastıktan memnun kalırsanız yazın da ben de sipariş vereyim.
Hangi gebelik yastığı? Ben de bakayım. Uykum olmasına rağmen az uyuyup uyanıyorumBende uyuyamıyorum uykum var ama bi türlü uyutmuyorum sanki kendimi. O gebelik yastığından herkes çok memnun bende Favorilere attım alıp almamakta baya kararsızım
Kızlar hissetmesek de bebeğimiz ilk hareketlerine başlamış, ne kadar heyecanlı.
Hamileliğin 7 ve 9. haftaları arasında bebeğin anne karnındaki hareketleri bütün vücut ile birlikte zıplama şeklinde hareket eder. Omurgada bulunan nöronların gelişimi ile birlikte 9. haftadan itibarıyla bacak, kol ve vücut ayrı ayrı hareket eder. 11. hamilelik haftasından itibaren de bebek ağzını açabilir ve parmağını da emebilir. 12. hamilelik haftasından itibaren ise bebek, amnion sıvısını yutar ve yutma hareketi de ultrason sayesinde görülebilir. Yaklaşık olarak 12. haftada, cenin tekme atabilir ya da ayak parmaklarını tutabilir ve kıvırabilir. Tekme gibi hareketler ise bu süreçte devam eder ve genellikle de annenin ilk hissettiği harekettir. Bebek de büyüdükçe hareketleri daha da belirginleşir ve bisiklet çevirme, dönme, tam yer değiştirme gibi çeşitli hareketler hissedilebilir.
Benim gördüğüm de insan silüetinde küçük adamcıklar. İçimde mucizelerin büyüdüğünü bilmek müthiş hissettirmişti.canım bidahaki gittiğinde sende görürsün hareketleri benimkinin eller kollar kafadaydı hatta 4d de yüzünü kapatmış
Hamilelik yastığı yazın trendy dan buldum ben. Link verebiliyor muyuz acaba atayım verebiliyorsakHangi gebelik yastığı? Ben de bakayım. Uykum olmasına rağmen az uyuyup uyanıyorum
Benimde ucuk çıktı bugünDudağımda uçuk patladı eyvahlar olsun şişti normalde de çıkarıyorum uçuk ilaç süremem artık :/
Bir de sağ gözümde batıyor arpacık mı çıkacak acaba bağışıklığım düşmüş
Kesinlikle yeni güncelleme bende iki gündür herkesle kavga ediyorumHanımlar çok agresif olmadık mı, bu da yeni hafta güncellemesi miLütfen sakin olalım kimse kimseye çok takılmasın çok düşünmesin kapatalım güzel güzel konuşalım
Sıcaklardan mı acabaBenimde ucuk çıktı bugün
Ayyy ağzı burnu elleriniii yerim masallahKızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?