2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Onlara gore ise gitmek sadece gorevleri baska bisey yapmiyolar zaten

Ben gecen dayanamadim dedim bosanmak istiyorum bu kadar desteksiz olmaya dayanamiyorum dedim cok agladi esim sonra kiyamadim ya bir evlilik fedakarlik istiyor sorumluluk almayi istiyor, cocuk olduktan sonra resmen hayatim degisti ben ozelde sinif ogretmeniydim aktif 8 yillik calisma hayatim varken birden eve tikildim yogun bi lohusalik depresyonu gecirdim ama bizimki eve gelir bi ihtiyacin var mi bebege biraz ben bakiyim demedi ha allah var basta dedi gordu halimi de sonradan toparlaninca iyice tum sorumlulugu bana yikti eve gelir gelmez koltukta uyur kalirdi simdi biraz topladi kendimi ayrilik kararjmdan sonra

Vallahi azarlıyorum da anlamıyor

Ooo böyle mi dedi tam kavgalık

Sen bunu çok önceden yazmamış mıydın ya ben bu yazdığını okudum daha önce ama bugün yazmışsın diye yazıyor tarih olarak kadınlar kılubu yine bozuldu galiba
Yok canım şimdi yazdım, önce de yapıyordu ama bu kadar abartmıyordu şimdi bildirim gittiği an soruyor iyice çıldırtıyor beni

Ne güzel korkmuş ben eşimle çok aşamalara geldim burnundan kıl aldırmaz değil ağlamak, helal olsun eşine seni kaybetmekten korkmuş demekki

Onlara gore ise gitmek sadece gorevleri baska bisey yapmiyolar zaten
En büyük işi onlar yapıyorlar çünkü onlara göre en büyük dert geçim derdi olduğu için en zor iş onlarda. Sabaha kadar ayağında çocuk sallasınlar da göreyim hangisi zormuş.

Çocuktan sonra bende eve tıkıldım haliyle. Hayatımız değişti demek az kalır hayatımız yeniden yazıldı resmen. Ve bazen eski rahatlığıma asla kavuşamayacağım için çok üzülüyor ve dertleniyorum sonra da böyle hissettiğim için çocuğuma karşı vicdan azabı hissediyorum. Tek başına psikolojik sorunlarımız bile depresyona sürüklüyor resmen.
Vallahi azarlıyorum da anlamıyor
O da bir garipmiş hayret edilesi. Sanane desen nasıl olur acaba
Ooo böyle mi dedi tam kavgalık
Kavgada bile söylenmez dedi valla ama bende altta kalmadım Düşündükçe hala sinir oluyorum

Kızlar bana müsade. Hazır kızım uyuyorken bende uyuyayım bir kaç saat sonra kalkıp sabahlayacaz. Sistemi kapatıp biraz enerji depolamam lazım. Bugün ilk sahurumu yapacam nasıl da yapacaksam bakalım Allah kolaylık versin herkese

Son mesajımı yazdıktan 5 sn sonra uyandı gece nöbeti erken başladı inanılmaz ya

Yok canım şimdi yazdım, önce de yapıyordu ama bu kadar abartmıyordu şimdi bildirim gittiği an soruyor iyice çıldırtıyor beni
Eşimin kartı ben de sadece market alışverişinde kullanıyorum online her alışverişi sanal karttan yapıyoruz yani her seferinde ona şunu alcam şu kadar diyorum ve limit yapıyor öyle alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…