Orda hekimlik muhteşem amaYurtdısıda bi nevi doğu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda hekimlik muhteşem amaYurtdısıda bi nevi doğu![]()
Ee sende gel burda çalış olmazmıOrda hekimlik muhteşem ama![]()
Orada hasta olmak güzel değilmiş diyorlar gerçi burada da güzel değil de. Lafım meclisten dışarı alternatifimiz yok. Gerçi hasta olmak hiçbir yerde güzel değil niye hasta oluyoruz kiOrda hekimlik muhteşem ama![]()
Şahsen bacagın kopsa hastaneye gitmektense evde kendin dikmeye çalış daha mantıklıOrada hasta olmak güzel değilmiş diyorlar gerçi burada da güzel değil de. Lafım meclisten dışarı alternatifimiz yok. Gerçi hasta olmak hiçbir yerde güzel değil niye hasta oluyoruz ki![]()
Herkesin beğendiği belli bi marka mı var ben aratayımHamilelik yastığı yazın trendy dan buldum ben. Link verebiliyor muyuz acaba atayım verebiliyorsak
Eşimde diyor dilim var ama artık sınava girmek istemiyorumEe sende gel burda çalış olmazmı![]()
Aa fransızca biliyormusunEşimde diyor dilim var ama artık sınava girmek istemiyorum![]()
Yurt dışında sağlık çok çökük bizimkinden beter bizimkinde doktora ulasmak bu kadar kolay olduğu için yoğun ve randevu bulunamıyor kalabalık bir hasta aynı gün 3 doktora görünebiliyorOrada hasta olmak güzel değilmiş diyorlar gerçi burada da güzel değil de. Lafım meclisten dışarı alternatifimiz yok. Gerçi hasta olmak hiçbir yerde güzel değil niye hasta oluyoruz ki![]()
Hi yok İngilizce dilim düşünmediğim için hangi ülke diye hiç bakmadım ama fransa hiç aklımda olmaz açıkçası neden bilmem Fransızları sevmiyorumAa fransızca biliyormusun
Gelmek istiyorsan inşallah gelirsin
Burda çok türk doktor var
Aynı bende uykuda haram oldu kaliteli uyuyamıyorum hayatımda hiç +18 rüya görmemiştim onu bile gördüm şoktayım yaniBu uyku beni perişan ediyor . 2 dakka gözümü açıyorum sonra geri dalıyorum . Geceleri hele cok değişik rüyalar görüyorum
Hi yok İngilizce dilim düşünmediğim için hangi ülke diye hiç bakmadım ama fransa hiç aklımda olmaz açıkçası neden bilmem Fransızları sevmiyorum![]()
Benim 2 arkadaşım özellikle istedi valla talep var maddi anlamda iyi oluyor diye ben de şaşırdımTabiki herkes sevdiğini yazıyor ama kadin doğum inanılmaz yoğun![]()
Çok teşekkür ederim sağolunherşey gönlünce olsun çok kutsal bir meslegin var
Doktorlara çok saygı duyarım sonuçta canımız hayatımız sizin ellerinizde inşallah herşey gönlünce olur![]()
Tabi maddi olarak ciddi bi kazanç varBenim 2 arkadaşım özellikle istedi valla talep var maddi anlamda iyi oluyor diye ben de şaşırdım![]()
Yıllardır teşhis edilemeyen bir hastalığım vardı, en son bir üniversite hastanesi beni yatırdı bir şey var ama bulamıyoruz araştıralım diye. 3 ay hastanede yattım onlarca tetkik yapıldı ve sonunda bulundu. Bana bunu araştıralım diyen tek bir insan çıktı. Tek bir doktor. Onun dışındakiler biz bulamadık o zaman bir şeyin yok dediler. Allah razı olsun o doktordan.Yurt dışında sağlık çok çökük bizimkinden beter bizimkinde doktora ulasmak bu kadar kolay olduğu için yoğun ve randevu bulunamıyor kalabalık bir hasta aynı gün 3 doktora görünebiliyoryurt dışında tetkik istenmiyor doktordan önce olay hemsire ve eğitim alan kişilerden ilerliyor doktora ulaşmak o kadar zaman alıyor ki kanser hastalarının teşhisi konulana kadar kayıp ediliyor bizde tanı tedavi çok hızlı
![]()
İyi ki türkiyede yaşıyorum gerçekten yurt dışında sağlık sistemi diye birşey yok hollandada bir abla var türkiyeden eşiyle oraya gitmişler tamam ev arababelki rahat alınıyor ama önce sağlık ocagına gidiyorlar hekim gerekşi görürse hastaneye sevk edyormuş bizim gibi direk git hastaneden randevu al yokmuş ve ingilterede bazıları hastaneye gtmek için 3 saat yol gidiyormuşYurt dışında sağlık çok çökük bizimkinden beter bizimkinde doktora ulasmak bu kadar kolay olduğu için yoğun ve randevu bulunamıyor kalabalık bir hasta aynı gün 3 doktora görünebiliyoryurt dışında tetkik istenmiyor doktordan önce olay hemsire ve eğitim alan kişilerden ilerliyor doktora ulaşmak o kadar zaman alıyor ki kanser hastalarının teşhisi konulana kadar kayıp ediliyor bizde tanı tedavi çok hızlı
![]()
Allah yardımcın olsun canımKızlar ben bu hafta daha bi alıngan ve ağlamaya başlıyorum ama herşeye değil geçen sene annemi kaybettim düğünüme yakın düğünü erteledik düğünden 3 ay sonrada ablam rahatsızlandı felç geçirdi geçen sene bana hiç yaramadı bu sene bebeğim umut oldu ama bu gece çok ağlıyorum bunlar aklıma geldikçe![]()
Amin canımAllah yardımcın olsun canım
İmtihanın sınavın çok zor rabbim dayanma gücü versin
Hamilelikte daha alıngan daha duygusal oluyoruz bu çok normal![]()
Ne desem boş çok iyi biliyorumAmin canımArtık acı yaşıcak gücüm kalmadı keşke iyi insanlar hiç ölmese hasta olmasa
ağlamaktan gözlerim yanıyor artık buraya gireyim bari ağlamam dursun kafam dağılsın dedim