• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Daha dün sadece mercimek kadar keseydiler ne ara elleri kolları çıktı çok çabuk büyüyorlar 😍😍😍❤️❤️❤️❤️
İnanamadım beklemiyordum aslında 12 ye kadar gitmeyecektim dün beni sizler heyecanlandırdınız arkadaşım nöbetteyim rica ettim gittim iyi ki gitmişim 🤣🤲🏻

Bu arada asıyla alakalı soru soran bi arkadaşım vardi inanınki bu konularla alakalı böyle sosyal bir ortamda görüş bildirmem doğru olmaz diye düşündüm uzmanlık branşım değil ama tabi bi görüşüm mevcut bi sey derim kafa karışıklığı oluştururum bi sey olur bende çok üzülürüm o yüzden hekiminiz ve ailenizle karar vermemiz hepimiz için daha doğru olacaktır teşekkür ederim 🙏🏻😊

Ben de neredeyse her hafta gidiyorum ama artık bit ay sonra gel dediler, kendimi bir ay tutabilir miyim bilmiyorum 😂

Ya bende doğudayım sırf bebeği iyi görebilmek için perinatalogdan randevu aldım özel bir doktordan meraktan çatlıcam 😅😅
Evet şansıma benimle beraber bizim hastaneye perinatolog bir abla geldi haftaya da ona gideceğim imkan o kadar kısıtlı ki düşünün ben hiç duymadım usg lar skntiliydi sadece gördük buna da şükür 🙏🏻

Back