- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
Ay maşallah kuzuma yaaaKızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah kuzuma yaaaKızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin![]()
Ay yerim pıttak burnu mu belli oluyor onun. Oy maşallahKızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin![]()
Ben bu aralar arkadaşım izin alınca biraz yoruldum ona bağladım vücut direncim düşünce oluyor ama sıcaklardan da olur çok önemli olduğunu düşünmüyorum kafanıza takmayın benceSıcaklardan mı acaba![]()
Hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım insallah kucaklarımızaAyyy ağzı burnu elleriniii yerim masallahbüyümüşşş bizim de böyle olacakkkk
İnsallah olur olur ben deli gibi heyecanlı gittimAy maşallah kuzuma yaaabende pazartesi gideceğim inşallah böyle görmek nasip olur
![]()
Evet dimi sanki burnu da belliAy yerim pıttak burnu mu belli oluyor onun. Oy maşallah
10+2de göründü ama 2 kez uğraştı bakmak içinKızlar ne zaman 4D ultrasondan bakıyorlar ben 9. Hafta da gittim normal ultrasondu 4D olanı çok merak ediyorum![]()
Maşallah yaa sağlıkla gelsin minikKızlar 10+1 yeni güncellememi atıyorum azicik modumuz değişsin![]()
İnanamadım beklemiyordum aslında 12 ye kadar gitmeyecektim dün beni sizler heyecanlandırdınız arkadaşım nöbetteyim rica ettim gittim iyi ki gitmişimDaha dün sadece mercimek kadar keseydiler ne ara elleri kolları çıktı çok çabuk büyüyorlar![]()
Amin sağolun hepimizinki insallahMaşallah yaa sağlıkla gelsin minik![]()
Ya bende doğudayım sırf bebeği iyi görebilmek için perinatalogdan randevu aldım özel bir doktordan meraktan çatlıcamİnsallah olur olur ben deli gibi heyecanlı gittimki periferde doğuda çalışıyorum şu an usg milattan önceden kalma
![]()
Benim de 10+2 ama 11e kadar gitmeyi düşünmüyorum zor tutuyorum kendimi10+2de göründü ama 2 kez uğraştı bakmak için
Kaçıncı haftandasınBen de neredeyse her hafta gidiyorum ama artık bit ay sonra gel dediler, kendimi bir ay tutabilir miyim bilmiyorum![]()
Bencede biraz daha bekle. ben artık 12de gidicem inşallahBenim de 10+2 ama 11e kadar gitmeyi düşünmüyorum zor tutuyorum kendimi![]()
8+5. Ama ultrasonda 9 haftalık olan bebik de var 8+3 olan da hepsi kafasına göre takılıyorKaçıncı haftandasın![]()
Evet şansıma benimle beraber bizim hastaneye perinatolog bir abla geldi haftaya da ona gideceğim imkan o kadar kısıtlı ki düşünün ben hiç duymadım usg lar skntiliydi sadece gördük buna da şükürYa bende doğudayım sırf bebeği iyi görebilmek için perinatalogdan randevu aldım özel bir doktordan meraktan çatlıcam![]()