- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
ben de ilaç kullanmam gereken bi durumdayım bahsetmeye bile çekiniyorum ama ilaçsız tedavi olmayacak bişey yaşıyorum yarın doktora gidicemDudağımda uçuk patladı eyvahlar olsun şişti normalde de çıkarıyorum uçuk ilaç süremem artık :/
Bir de sağ gözümde batıyor arpacık mı çıkacak acaba bağışıklığım düşmüş
Ben bebeği 6. Haftada görmüştüm. Bence biraz daha bekleyebilirsiniz. Geç döllenme denen bir kavram var ama sizin tüp bebekmiş doktor değilim. Siz yine de doktorlara güvenin.Kızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
Siz böyle yazınca birde görümceme soruyum dedim oda burda hamileyken aşı yapmıyorlar dediGelişmemiş ülkelerde bebek ölümlerinin en sık nedenlerinden birisi yenidoğan tetanozudur.Yeterince temiz yapılmayan doğum ya da düzgün yapılmayan göbek bağının bakımına bağlı olabilir.Çok ciddi bir hastalık.Daha önce tetanoz için aşılarınız tam değilse ya da üzerinden 5 yıl geçtiyse kadın doğumcular aşı olmanızı ister Türkiye’de.Eğer aşı olup olmadığını bilmiyorsanız ya da sayısından emin değilseniz o zaman hiç aşınız yokmuş gibi en baştan aşılama yaparlar.Yaptırmak istemezseniz kimse zorlamaz ama hafife alınacak bir konu değil.Aşı yüzyıllardır gebelere uygulanan bir aşı ve bebeğe herhangi bir zararı yok tam tersi sizden ona geçen antikorlar sayesinde korunmuş olacak ve bu hastalığa yakalanmayacak
B Buffalosos Ateş varsa durum başka doktora görünüm enfeksiyon gebelikte ciddidir.Ateşin felan mı çıktı ondan bazen çıkıyor
Canım tüp bebekte kanamalar oluyor normalKızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
5+3 de keseyi gördüm sonraki hafta da bebeği gördüm yanlış hatırlamıyorsamKızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
Benimki tamam gebesin sen haklısın diyorDokuz aylık tek sezonluk dizi, en çok yorduğumuz tüm nazımızı çeken kocalarımız.benimkisi geceleri stresten uyuyamıyor. 2 kez uyanıp uyumuş mu diye kontrol ediyorum her gece.
Ben 5+0 da bebek de yolk da görmedim 6+3 te gördüm ve kese altında kanama alanı vardıKızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
Ben 4+6da görmüştüm bebek görünmüyordu küçüktü ama yolk kesesi vardıKızlar mart annesiyim ama buradakiler daha tecrübelidir yardım lütfe5+0 da bi kanama yaşadım keseyi gördü ama içi boş dedi. Sonra dayanamayıp 2 gün sonra başka bir doktora gittim. O da bebek yok boş gebelik olabilir dedi. Tüp bebek ile anne olacağım çok emek verdik kafayı yiyeceğim. Gerçekten de ultrasona bakınca Yolk falan hiçbir şey görünmüyor. Siz kesenin içinde bebeği karından ultrason ile ne zaman gördünüz ? Korkmalı mıyım?
Bende kocama sinir oluyorum desem bunu söyledim diye 3 gündür trip atıyorkocamın da midesi bulanıyor desem
İnanırım benim ki benim yerime aseriyorkocamın da midesi bulanıyor desem
Benimki beni ciddiye almıyor kızsam da gülüyor bu aralarBende kocama sinir oluyorum desem bunu söyledim diye 3 gündür trip atıyor
O da varİnanırım benim ki benim yerime aseriyor
Sesli güldüm yeminleeİnanırım benim ki benim yerime aseriyor
İnanırım benim ki benim yerime aseriyor
Kızlar ben artık rahat yatamıyorum sizdede oluyormu bilmiyorum eşime gebelik yastıgı sipariş edermisin dedim çok hoşuma gitti kendimede alıcam bundan diyorduTüm yazılanlara kahkaha attım, benim kocanın göbeği benimkinden büyük, keşke çocukların ikisini o taşısa. Hem hazır yer de var
Rica ederim siz gelişmiş bir ülkede yaşıyorsunuz onlar bu konuyu bu kadar önemsemiyor olabilir belki de, bilmiyorum oradaki durumu ama burda maalesef durum çok iyi değilSiz böyle yazınca birde görümceme soruyum dedim oda burda hamileyken aşı yapmıyorlar dedi
zaten olmamız gereken bi aşı veya iğne varsa bize burda seçenek sunmuyorlar yapıyorlar
Tabi kesinleştirmek için doktoruma sorucam bidahaki randevuda
Teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?