• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Evet İngilizce öğretmeniydim özel kurumdu ama sosyaldim sevmiştim en son çalıştığım yeri çocukla sosyalleşsem gene sıkıntım olmayacak ya sanki konuşma gereksinimimi karşılayamıyorum gibi geliyo sosyallikten kastım bu, eşimle konuşmaya çalışıyorum bu seferde erkek gözüyle bakıyorum dişil enerjimi kaybediyorum sanki
Ben yaz geldiği için daha rahatlayacağımızı düşünüyorum inşallah yani bol bol parklara gideriz ,akşamları dışarı çıkarız . Yaza 1,5 yaşında olurlar oyun gruplarıma falan gideriz inşallahhhh

Sonuna kadar dediklerine katılıyorum bizde hep bir yarış halindeyiz. Evde olan nasıl olsa evde diye düşünüldüğünden zannediyorlar ki biz yorulmuyoruz ne saçma ya. Tek sidik yarıştıran biziz sanıyordum 😁
Yok ya başlıyor şöyle yoruldum böyle yoruldum masa başı işi sanırsın hamallık yapıyor eve geliypr konuşmaya hali yok çocuktan sonra böyke oldu enerjil gelirse iş yaptırırım falan diye düşünüyorum sanırım ama onlar sabah akşam çalışıyor bizim gece gündüz yok ki bir gğn tatilimiz yok 1 saat bile ay cidden sinirleniyorum böyle düşününce 🤣

Benim eşimde öyle başım ağrıyor diyorum senin mi benim mi, yoruldum diyorum sen mi ben mi sürekli böyle şimdi de oruç tutuyor bişey isteyince ben orucum farkında mısın demeye başladı
Bende ilk 3gün oruç tutmadım adettim eşim diyor ki sende hiç oruç tutmuyosun hiç dediği de geçen sene tutmadım ee yeni doğum yapmıştım bu sene başladım emzirsemde tutucam dedim acayip borcum var 🤣🤣

Yok ya başlıyor şöyle yoruldum böyle yoruldum masa başı işi sanırsın hamallık yapıyor eve geliypr konuşmaya hali yok çocuktan sonra böyke oldu enerjil gelirse iş yaptırırım falan diye düşünüyorum sanırım ama onlar sabah akşam çalışıyor bizim gece gündüz yok ki bir gğn tatilimiz yok 1 saat bile ay cidden sinirleniyorum böyle düşününce 🤣
Benimki de masa başı ama sorsan ben bacak üstüne bacak atıp çekirdek çitliyorum o çok yoruluyor

Kızlar size bişey soracağım bu aralar çok kafama takılıyor para konusunda sürekli eşinize hesap vermek zorunda kalıyor musunuz? Bu sebepten dolayı cidden artık işe başlayacam özellikle bir kaç aydır çok abarttı sürekli karttan bişey çektirince ya arıyor ya mesaj atıyor ne aldın diye soruyor her yaptığımın hesabını vermek zorunda bırakıyor beni söylüyorum da rahatsız oluyorum diye hala yapıyor, iyice sinir olmaya başladım ilk evlendiğimiz de çalışıyordum sonra hamile kalınca bıraktım o ara para istemeye utanıyordum sonra kendisi kartını verdi felan böyle bişey hiç yapmıyordu son bir kaç aydır aşırı abarttı herşeyi soruyor karttan bildirim gittiği an soruyor aşırı modum düşüyor rahatsız olmaya başladım

Peki özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı canım henüz doktor tam teşhis koymadı ama muhtemelen öyle bir şey inşallah annemin hastalığından değildir
hayat boyu sistitle cebelleşmiş bir insan olarak en net tavsiyelerim şunlar. Öncelikle kesinlikle bol su için. Her gün bol su. Bu işin en önemli kısmı bu. Diğer yandan sıklıkla turna yemişi denilen cranberry yemişini yiyiyn file markette var. Ayrıca eczanede takviye olarak da var. Ben ikisini birden yiyorum. Cinsel ilişki sonrası çişinizi yapın. Hiç bekletmeden. Pamuklu kilot giyin. Bunlar sistiti önleyici en önemli şeyler. Ama sistit olduysanız antibiyotikten başka çaresi yok. Hemen doktordan randevu alın. Doktora gidene kadar da bol bol su için. Hani tuvaletten çıkamıyorsunuz ya. Elinizde hep bir şişe olsun. Ve sıcak su tırbası. Antibiyotiği alana kadar rahatlatıyor.

Benim eşimde öyle başım ağrıyor diyorum senin mi benim mi, yoruldum diyorum sen mi ben mi sürekli böyle şimdi de oruç tutuyor bişey isteyince ben orucum farkında mısın demeye başladı
Arkadaşlar çalışınca da bişey değişmşyor emin olun. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Bugün çok yoruldum diyorum. Ben 2 toplantım vardı ben dha çok yorgunum diyor:)) bu sefer de toplantı uarıştırıyoruz:)

Bugün eşimle ne yaptık biliyor musunuz:)) günlerdir uykusuzuz ya. Eşimle bugün bir proje hakkında çalışmak için bir araya gelmiştik. Ama ikimiz de yorgunluktan ölüyoruz. Hava da güzel. Eve gitsek bakıcı ve çocuğu. Sesinden uyuyamayacağız. Okulumuzun arkasında orman var. Arabayla ormana gittik. Tenha bir yerde kenara çekip arabada uyuduk:))) jandarma falan gelse öldük sanır:) 2 saat arabada uyuyup kendimize geldik:))))

Arkadaşlar çalışınca da bişey değişmşyor emin olun. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Bugün çok yoruldum diyorum. Ben 2 toplantım vardı ben dha çok yorgunum diyor:)) bu sefer de toplantı uarıştırıyoruz:)

Bugün eşimle ne yaptık biliyor musunuz:)) günlerdir uykusuzuz ya. Eşimle bugün bir proje hakkında çalışmak için bir araya gelmiştik. Ama ikimiz de yorgunluktan ölüyoruz. Hava da güzel. Eve gitsek bakıcı ve çocuğu. Sesinden uyuyamayacağız. Okulumuzun arkasında orman var. Arabayla ormana gittik. Tenha bir yerde kenara çekip arabada uyuduk:))) jandarma falan gelse öldük sanır:) 2 saat arabada uyuyup kendimize geldik:))))
Hahahahah inanılmaz bir deneyim olmuş 😂 harikasınız

Back