2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Herkes günaydınnn umarım hepiniz çok çok iyisinizdir
kızlar ben 9+2 deyim dünden beri inanılmaz bir mide şişliği yaşıyorum, çok afedersiniz sürekli gaz var karnımda hem geğirme geliyor hem de alttan çıkıyor. Acayip rahatsız ediyor karnım beni. Bağırsaklarım da çok hareketli ama öyle aman aman tuvalete de çıkamadım. Bu tarz bir şeyler yaşayan var mı ?

Ben tatlım. 9+1 im dun başladı. Hazimsizlik gibi midem baya ağırlık hissettim. Tam tarif ettiğin gibi gaz. Gece çok zor uykuya daldım. 9. Hafta guncellemesi sanirim

Kızlar bende 8+4 haftalığım. Ama sanki adet olacakmışım gibi bir his geliyor gidip lavaboya bakıyorum sadece akıntı ya da bir şey yok. böyle olan var mı normal mi bunu yaşamam. Korkuyorum da

Ben tatlım. 9+1 im dun başladı. Hazimsizlik gibi midem baya ağırlık hissettim. Tam tarif ettiğin gibi gaz. Gece çok zor uykuya daldım. 9. Hafta guncellemesi sanirim
Aynen bende gece zor uyudum baya , çok rahatsız edici bişey sürekli tuvaletteydim

Kızlar bende 8+4 haftalığım. Ama sanki adet olacakmışım gibi bir his geliyor gidip lavaboya bakıyorum sadece akıntı ya da bir şey yok. böyle olan var mı normal mi bunu yaşamam. Korkuyorum da
Gebe olmasaydın bu zamanlar adet olacaktın hem o yüzden sanci hissediyorsun hemde rahmin büyüdüğü için agri yaşıyorsun. Çok şiddetli değilse sorun değil. Bolca uzan susuz kalma

soğanlı salçalı yemek yediğimde oluyor bana, artık hafif ekmek zeytin peynir yiyorum rahat ettim

ay bende aynıyım..
karnım aksamları 4 aylık gıbı oluyor, fena gaz ve bagırsak hareketleri :))
bende bugun 9+2 yim

Yorma kendini hiç ,
Misafir olunca ister istemez eğil kalk oluyor haklısın..
Aynen valla, hiç ev ,iş gözüm görmüyor şuan
Evet iki gündür yormuyorum valla dağılırsa dağılsın dedim bir başak burcu olarak çok rahatsız oluyorum ama bebeğimi düşünmek zorundayım daha sobra eşimle yavaş yavaş toparlarız evi

Evet iki gündür yormuyorum valla dağılırsa dağılsın dedim bir başak burcu olarak çok rahatsız oluyorum ama bebeğimi düşünmek zorundayım daha sobra eşimle yavaş yavaş toparlarız evi
bende normalde oyleyım aklıma bısey gelsın o an onu yapmam gerekli, asla duramıyorum ama yavrum bize mucize gibi geldi tüp bebekten sonra elimden geldiğinde bişeye dokunmamaya calısıyorum zorlayacak seylere ,
eşimi yonlendırıyorum..

Safra kusanlardan biri de benim. Normal yemek yemeye iştahımın olmasına hasret kaldım.Hala ara ara kanamalar oluyo ama bulantı vs diğer belirtiler de devam. İnşallah sorunsuz ilerliyoruzdur.
Bugün kontrolüm var merakla bekliyorum. Bakalım

Benimde 9. Hafta ile başladı kusmalar zaten yiyemiyrdum simdi daha beter oldum. Birde istifra ile tansiyon düşüklüğü yaşayan varmi. Banyoya da yığılıp kaldım bi anda.

Benimde 9. Hafta ile başladı kusmalar zaten yiyemiyrdum simdi daha beter oldum. Birde istifra ile tansiyon düşüklüğü yaşayan varmi. Banyoya da yığılıp kaldım bi anda.
Benim tansiyonum da yerler de oyüzden biraz midem dinse hemen ağzıma tuzlu kraker tuzlu bişey sokuyorum. Greyfurt portakal suyu ya da. Düz su da tansiyonu yükseltmiyo zaten onu da kusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…