-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.441
Ben şimdi bu bilgiyle ne yapcam deseydinBana da kaynanam diyor ben hamileyken ağaca çıkardım yok doğuma gittim sancı hissetmedim yok ocağın altını kapadım doğum yaptım geldim tekrar ocağın altını açtım bu ne ki diyor
Evet ya bazen kendi takılsın diye düşünüyorum sonra da vicdan azabı çekiyorumKızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum
İnsan kendine sunulmayani başkasına kepçeyle dağıtılırken görünce delleniyorIste dayanmıuot sınırlı agresıf oluyorum bçvallahı 15 yıılıık eşya kıra evı normal şartlarda lüks bır ev lıke eşya desen yok yıllarca sömürdüler bızı
Zaten her buluşmada paso anlatır bi dahakine bunu diyeyimBen şimdi bu bilgiyle ne yapcam deseydin
Ben uzun zamandır kendim yıkıyorum suyunu lifini çıkınca giyeceklerini vs hazırlıyorum her şeyini sol koluma yatırıyorum kafadan popoya 2 güne bir şampuanla yıkıyorum diğer günler bat çıkar yapıyorum ama ilk başta eşime dedim ben yıkayacağım sen yine de dur yanımda bir şey olursa müdahale et diye bir iki banyosunu öyle yaptırdım sonra baktım ki yıkıyorum kendi başıma yardım almadım sonra.Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim
Önceleri vicdan yapıyordum bırakmıyordum ama artık bırakıyorum. Odadan çıkmıyorum ama göz hapsinde de olmuyorum. Tek başına oyun kurmayı da öğrenmesi gerek. Zaten olmadığımı farkedince basıyor çığlığıKızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum
merhaba aptamil sıvıyı dışarı da kullanıyoruz normalde holle organic kullanıyoruz doktorumuz hepsinin içeriği hemen hemen aynı dedi havalar sıcak bizimki de iştahlı değil çok ılıtmadan veriyorum o zaman daha rahat içiyorMerhaba aptamil sıvı mama kullanıyormuşsunuz bir çok mama denedim kızım içmedi en son aptamil tozunu almadan sıvı deneyelim dedim içer gibi oldu tozu aynı mı biliyor musunuz? Sıvının tadı diğer mamalar gibi değil anne sütüne çok benzettim tadını ve kokusu mama gibi değil ama tozu nasıl acaba ?
nilah düşerse başkasıyla nikahlanmadan tekrar evlenebiliyor muyuz :) ya da yaşlanınca 70 yasında da gecerli mi acabaMoni niye söyledin bilmiyorduk şimdi bilmiş olduk niye söyledinnnnnnn keşke bilmeseydim
Demir eksikliği aynısını yapıyor bende , sabah sağlık ocağına git al bebeği de koy arabasına kan alsınlar her şeyine baktır kontrol etmek lazımKızlar benim bi kaç gündür inanılmaz başım dönüyor midem bulanıyor. Vücudum da bi karıncalanma var sanki. Acaba uykusuzluktan mı böyleyim. Multivitamin kullanıyorum böyle yorgunluk olunca demir e de başladım neden böyle oldum ya. Çocuğa bakacak gücü bulamıyorum kendimde
GsahGH iyi hatırlattın. Onda da 2 sefer yapılabilir. 3.su için kadının gerçek bi nikah kıyıp sonra onu erkeğin bosamasi felan gerekiyornilah düşerse başkasıyla nikahlanmadan tekrar evlenebiliyor muyuz :) ya da yaşlanınca 70 yasında da gecerli mi acaba
İçerik aynı ama tadları aynı değil maalesef içerik değil artık içebileceği mama bulmak istiyorummerhaba aptamil sıvıyı dışarı da kullanıyoruz normalde holle organic kullanıyoruz doktorumuz hepsinin içeriği hemen hemen aynı dedi havalar sıcak bizimki de iştahlı değil çok ılıtmadan veriyorum o zaman daha rahat içiyor
İnan pek mama kokusu yok sıvı olanda diğer mamalarda o koku var ama tozunu alıp deneyeceğim böyle hep sıvı içerse çok fazla maliyetliBen hazırı diye biliyorum mesela dışarı çıkıldığında pratik olsun diye ondan kullanılıyormuş.
y bu ben ya herhangi bir yerde yalnız bıraktığımda üzülüyorumKızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum
Tadımla alakalı birşeyler var mı canımKızlar bu çocuk aç kitabı geldi çok beğendim içinde ay ay tarifler var çok güzel
Sadece 3 gün kuralından bahsedilmiş ama ayrıntı yokTadımla alakalı birşeyler var mı canım
Bır gram hakkım varsa alllhım bılıyor hepsı haram olsunİnsan kendine sunulmayani başkasına kepçeyle dağıtılırken görünce delleniyor
İlk kez duydum bunuHeee. 90 güncük
Benimde öyle baktı kanaman varsa alttan da bakıcam dedi kanamam yoktu bakmadı 6. Ayında gel smear alalımmdedi ama gitmicem galiba ya korkuyorum40 muayenesinde ultrasonla bakti benimkisi sadece ben de sasirdim. Alttan bakar smear alir sanmistim