2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim 😅
Küvetin altına konulan süngerlerden almıştım ben artık küveti kullanmiuorum dusakabinin içine süngeri koyup ona yatiriyorum yan döndürüp arkasını yıkıyorum diğer türlü elimden kayar gibi geliyor en rahat böyle geldi bana. Suyu da kovaya doldurmuyorum artık elimle kontrol ederek direkt fiskiyeyle tutuyorum

Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum 🫠
Vicdan azabı çekmeme fırsat vermeden dönüp ağlamaya başlıyor artık🥹 yeter ki biraz oynasın oyalansın diye ben bırakıyordum zaten bütün gün ilgileniyoruz o an da öyle düşünmemeye çalışıyorum.

Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim 😅
Önce ben girip yıkanıyorum sonra onun suyunu kovaya ayarlıyorum, ana kucağından çıkartıp kucağıma alıyorum o şekilde yıkıyorum sonra bacakları iki bacak arama alıyorum, kızımı dik pozisyona getirip kafasını yıkıyorum bu şekilde çok pratik oluyor benim için. Fıskiyenizde sorun yoksa direk fıskiyenin altında da yıkayabilirsin daha rahat edersin bizim fıskiyenin ısısı birden değiştiği için güvenemiyorum.

Küvetin altına konulan süngerlerden almıştım ben artık küveti kullanmiuorum dusakabinin içine süngeri koyup ona yatiriyorum yan döndürüp arkasını yıkıyorum diğer türlü elimden kayar gibi geliyor en rahat böyle geldi bana. Suyu da kovaya doldurmuyorum artık elimle kontrol ederek direkt fiskiyeyle tutuyorum
Ay ebebekte görmüştüm süngerlerden çok mantıklı

He onu da aç karnına içiyorum sabah uyanınca 1 saat sonra falan yemek yiyorum. Doğumdan sonra baya bıraktım ben ya kadın doğum değerin iyi kullanma demişti sen ne kullanıyosun başka
Ben de nerdeyse hiç kullanmadım doğumdan sonra. Ama bu aralar inanılmaz kötüyüm tekrar başladım gynoferon kullanıyorum sen ne kullanıyorsun

Ben de nerdeyse hiç kullanmadım doğumdan sonra. Ama bu aralar inanılmaz kötüyüm tekrar başladım gynoferon kullanıyorum sen ne kullanıyorsun
Demir ilacı gebelilte Ferrum vermişlerdi hep onu kullandım ama bende ufaktan başladım arada bir içiyorum kendimi kötü hissedince aslında dahliueye gidip kan vermek lazım saplık ocakları her detaya bakmıyor vitamin olarakta decavit kullanmıştım

Demir ilacı gebelilte Ferrum vermişlerdi hep onu kullandım ama bende ufaktan başladım arada bir içiyorum kendimi kötü hissedince aslında dahliueye gidip kan vermek lazım saplık ocakları her detaya bakmıyor vitamin olarakta decavit kullanmıştım
Evet cidden baktırmak istiyorum bazı değerlerim eksik gibi bu aralar aşırı başım dönüyor

4 buçuk aylık oldu hala tek yıkayamadım korkuyorum kendini sağa sola atıyor

Kulağı için ne yapıyosun peki su kaçmasın diye

Kızlar ek gıda dönemi için buharlı pişirici alan var mı ya da bu çok amaçlı pişiricilerden olup aynı işi yapar diyen onun arayışına girdim şimdi

X