2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bende banyoda taburede çıplak yaptiranlsrdanim çok pratik oluyo hemen bitiyo banyosu etrafta dağılmamis oluyo hem.

H hersey guzel cennetliksin valla ne diyim Allah kolaylaştırsin işini

Kızlar ben adetten 15 gün sonra yine adet oldum normal mi bu sizce?

Bana da kaynanam diyor ben hamileyken ağaca çıkardım yok doğuma gittim sancı hissetmedim yok ocağın altını kapadım doğum yaptım geldim tekrar ocağın altını açtım bu ne ki diyor
Aferin diyeydin bitmiyor bu eskiyi anlatmalar yaa

Son düzenleme:
Kızlar bebeğinizin bezinde turunculuk farkediyor musunuz? Geçen hafta oğlum hastalanınca olmuştu. Çok kusmuştu çünkü serum taktık düzeldi. İki gündür yine görüyorum hem sanki idrarı da azaldı. Hastalık dolayasıyla probiyotik kullandık. Günde iki kere kaka yaptı ama benim bebe doğduğundan beri çok nadir hergün kaka yapmıştır. 2 günde bir 3 günde bir yapardı.
Kuzeniniz çocuk doktoru yaz aylarında erkek bebeklerde görülür demiş çok içinize sinmiyorsa biraz su verebilirsiniz demiş. Emiyor öyle açlık huysuzluğu yok ama uykularımız yine tepetaklak

Yemin ederim kime. Sorsam kimle konuşsam eşiyle bozuk olma nedeni %80 kaynana derdi yaa..
Bizde bayramda ne yapcaz bakalım yeminle burnumuzdan geliyor ya habire emri vakiler

Kizina gitsin madem öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…