- 19 Mayıs 2024
- 1.894
- 1.251
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.481
Çok gerekli mi acaba ya evde gereksiz kalabalık yapacak sonra kullanamazsam eşya hiç sevmiyorumKızlar ek gıda dönemi için buharlı pişirici alan var mı ya da bu çok amaçlı pişiricilerden olup aynı işi yapar diyen onun arayışına girdim şimdi
İkeadan yillar once celik aparat almistim minik tencerem de var onlari kullanirim diye düşündüm benKızlar ek gıda dönemi için buharlı pişirici alan var mı ya da bu çok amaçlı pişiricilerden olup aynı işi yapar diyen onun arayışına girdim şimdi
Tencere içi aparatta aynı işi görür bence bu zaman kazandırırÇok gerekli mi acaba ya evde gereksiz kalabalık yapacak sonra kullanamazsam eşya hiç sevmiyorum
Aynen bu da kullanışlıKLOCKREN paslanmaz çelik buharda piÅirme aparatı - 00459277 | IKEA
KLOCKREN paslanmaz çelik buharda piÅirme aparatı - 00459277 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bende bunla yaparım galiba ilk başta Philips buharda pişirici mi alsam dedim ama gerek yok bence bu da iş görürKLOCKREN paslanmaz çelik buharda piÅirme aparatı - 00459277 | IKEA
KLOCKREN paslanmaz çelik buharda piÅirme aparatı - 00459277 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bebeğim çok gazlı gaz çıkarmadan önce guruldar genellikle. Guruldayıp çıkaramadıysa uyuyuyorsa falan ağlar uyanır masaj yaparımKızlar bebeğimin bugün karnından gurultu sesi geliyor baya dışardan duyuluyor neyden olur bu
Bnce bu sıcaklar için gayet yeterliBir de bugün dikkat ettim 4 tane dolu çişli bez çıkıyor doyuyordur değil mi? Yeterli mi acaba
Kiz hala miLavaboda musluk altında yıkıyorum
Lavaboya havlu seriyorum oraya yatırarak yıkıyorum elimde ağır oluyorKiz hala miansm. Sizin lavaboyu merak ettim. Ben biizimkinde yüzümü zor yıkıyorum
Aferin diyeydin bitmiyor bu eskiyi anlatmalar yaaBana da kaynanam diyor ben hamileyken ağaca çıkardım yok doğuma gittim sancı hissetmedim yok ocağın altını kapadım doğum yaptım geldim tekrar ocağın altını açtım bu ne ki diyor
Evet tosun oldular artıkLavaboya havlu seriyorum oraya yatırarak yıkıyorum elimde ağır oluyor
Yemin ederim kime. Sorsam kimle konuşsam eşiyle bozuk olma nedeni %80 kaynana derdi yaa..Rabbim bılıyor ıcımı kendı bılır inanın ölsün istiyorum yanında 45 yasında dul oğlu var yıktı yuvasının onı ızmırdekı Konya'da olsa onu da ayırır bızde ıtekleye tek gıdıyoruz bana göre öyle ama sevhı kalmadı hıc bırıne sadece cocık ların babssı gelır kaynağı
Oh valla millet ne uyanık.. Burda is eşinde bitiyor işteGeyormıyor karısını annem ezıyet eder dıye
Kizina gitsin madem öyle...Görümcem de günü 3 saat duruyor gıdıyor ben o eve gıtsem de herkesın dedıgı laf ne yıcez ne pısırdın evınde bısey yapöadım dıyorum bu sefer yemek dıye tutturuyor benı dedirtiyorlar gıtmesım gelıyorlar gelseler yıkılıyor lar ustıme yüzsüz arsızlar benım okız de benı arada bırakma dıye yıllrca sureklı kavga gurultı
Gazla ilgili o zamanBebeğim çok gazlı gaz çıkarmadan önce guruldar genellikle. Guruldayıp çıkaramadıysa uyuyuyorsa falan ağlar uyanır masaj yaparım