2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sen yokken evinde kalmak ne demek? Çıldırmalık valla. Gelmesinler bi zahmet sen yeterince onlara baktın bi kere de ailenle geçir

Yakın mı sana evi

Ay şaka gibi kız evde yokken gelip kalsalar kıyameti koparrım

Bundan oncesi bilginiz olmadığı için kapsamıyor diye biliyorum. Bundan sonrası için kendi nikah aktiniz için dikkat edersiniz. Amma bu desistlik durumu beni aşıyor

Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim
Kuvetinde yıkarken sol koluma yatırıp yapıyorum. Poposu küvet içinde oluyo sırt ve bel desteği sağlayarak yıkıyorum. Onun dışında sadece kopuklemeden suya soktuğum zamanlar banyoda ben tabureye oturup kızı da bacaklarıma yan yatırıp şu döküyorum öne arkaya. Havluya sarıp çıkıyorum. Hergun dus aldığında sampuanlamaya gerek olmadığını söylemişti osman hoca. O yüzden haftada 1 2 sampuanla yıkıyorum onun dışında sıcaklardan serinlesin diye dizime yatırıp ferahlatiyorum çok kısa. Banyoda oturabilecegin bi imkan varsa diz üstünde rahat oluyo.

Bu çok iyi fikir çok teşekkür ederim mini bir oturak alıp dizde kolayca yıkanabilir

Neden çocuklarını düşünmez bu Kaynanalar anlamıyorum

Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum

Bu çok iyi fikir çok teşekkür ederim mini bir oturak alıp dizde kolayca yıkanabilir
Rica ederim. Oturagin ayakları kaymayacak şekilde olsun dikkat edin. Çocuk hareket ettikçe dengesizlik oluyor. Havluyu dusakabinin üstüne atıyorum ben. Kapıyı açmadan havluya sarın mutlaka bi anda serinlik oluyo ıslak oldukları için. Bide sudan korkma aglama huyları olmasın yani

Bana da kaynanam diyor ben hamileyken ağaca çıkardım yok doğuma gittim sancı hissetmedim yok ocağın altını kapadım doğum yaptım geldim tekrar ocağın altını açtım bu ne ki diyor

Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum
Bırakıyorum tabii ki. Kendi kendine zaman geçirmeyi öğrensin. Her zaman birine bağımlı olmasın. Kızım kendi halinde daldığı zaman hemen ona görünmeden en uygun olan yere uzanıyorum ben kulağım gözüm onda sessizce sıkılmasın bekliyorum. Sanayi atasözü vardır calisiyosa dokunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…