- 19 Mayıs 2024
- 1.894
- 1.251
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.461
He onu da aç karnına içiyorum sabah uyanınca 1 saat sonra falan yemek yiyorum. Doğumdan sonra baya bıraktım ben ya kadın doğum değerin iyi kullanma demişti sen ne kullanıyosun başkaKendimiz için olanı dedim canım.
Küvetin altına konulan süngerlerden almıştım ben artık küveti kullanmiuorum dusakabinin içine süngeri koyup ona yatiriyorum yan döndürüp arkasını yıkıyorum diğer türlü elimden kayar gibi geliyor en rahat böyle geldi bana. Suyu da kovaya doldurmuyorum artık elimle kontrol ederek direkt fiskiyeyle tutuyorumKızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim
Vicdan azabı çekmeme fırsat vermeden dönüp ağlamaya başlıyor artıkKızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum
Önce ben girip yıkanıyorum sonra onun suyunu kovaya ayarlıyorum, ana kucağından çıkartıp kucağıma alıyorum o şekilde yıkıyorum sonra bacakları iki bacak arama alıyorum, kızımı dik pozisyona getirip kafasını yıkıyorum bu şekilde çok pratik oluyor benim için. Fıskiyenizde sorun yoksa direk fıskiyenin altında da yıkayabilirsin daha rahat edersin bizim fıskiyenin ısısı birden değiştiği için güvenemiyorum.Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim
Ay ebebekte görmüştüm süngerlerden çok mantıklıKüvetin altına konulan süngerlerden almıştım ben artık küveti kullanmiuorum dusakabinin içine süngeri koyup ona yatiriyorum yan döndürüp arkasını yıkıyorum diğer türlü elimden kayar gibi geliyor en rahat böyle geldi bana. Suyu da kovaya doldurmuyorum artık elimle kontrol ederek direkt fiskiyeyle tutuyorum
Ben de nerdeyse hiç kullanmadım doğumdan sonra. Ama bu aralar inanılmaz kötüyüm tekrar başladım gynoferon kullanıyorum sen ne kullanıyorsunHe onu da aç karnına içiyorum sabah uyanınca 1 saat sonra falan yemek yiyorum. Doğumdan sonra baya bıraktım ben ya kadın doğum değerin iyi kullanma demişti sen ne kullanıyosun başka
Demir ilacı gebelilte Ferrum vermişlerdi hep onu kullandım ama bende ufaktan başladım arada bir içiyorum kendimi kötü hissedince aslında dahliueye gidip kan vermek lazım saplık ocakları her detaya bakmıyor vitamin olarakta decavit kullanmıştımBen de nerdeyse hiç kullanmadım doğumdan sonra. Ama bu aralar inanılmaz kötüyüm tekrar başladım gynoferon kullanıyorum sen ne kullanıyorsun
Evet cidden baktırmak istiyorum bazı değerlerim eksik gibi bu aralar aşırı başım dönüyorDemir ilacı gebelilte Ferrum vermişlerdi hep onu kullandım ama bende ufaktan başladım arada bir içiyorum kendimi kötü hissedince aslında dahliueye gidip kan vermek lazım saplık ocakları her detaya bakmıyor vitamin olarakta decavit kullanmıştım
B12 eksikliği de baş dönmesi yapar bol su iç havalar çok sıcakEvet cidden baktırmak istiyorum bazı değerlerim eksik gibi bu aralar aşırı başım dönüyor
4 buçuk aylık oldu hala tek yıkayamadım korkuyorum kendini sağa sola atıyorKüvetin altına konulan süngerlerden almıştım ben artık küveti kullanmiuorum dusakabinin içine süngeri koyup ona yatiriyorum yan döndürüp arkasını yıkıyorum diğer türlü elimden kayar gibi geliyor en rahat böyle geldi bana. Suyu da kovaya doldurmuyorum artık elimle kontrol ederek direkt fiskiyeyle tutuyorum
Kulağına su kaçmaması içim napıyosunBen hala küvette fılede yıkıyorum önce vücudunu sonra kafa tamam ben epey dır kendim yıkıyorum annem gittiğinden berı aylardır
Kulağı için ne yapıyosun peki su kaçmasın diyeKüvetin altına konulan süngerlerden almıştım ben artık küveti kullanmiuorum dusakabinin içine süngeri koyup ona yatiriyorum yan döndürüp arkasını yıkıyorum diğer türlü elimden kayar gibi geliyor en rahat böyle geldi bana. Suyu da kovaya doldurmuyorum artık elimle kontrol ederek direkt fiskiyeyle tutuyorum
Suyu dökerken elımın üstünden döküyorum kafasınaKulağına su kaçmaması içim napıyosun
Seninki duruyor o zaman ben öyle dökene kadar elimden kayar gider hiç durmuyorSuyu dökerken elımın üstünden döküyorum kafasına
Benimki de bu aralar kendini atıyor bende tek yıkayamıyorum4 buçuk aylık oldu hala tek yıkayamadım korkuyorum kendini sağa sola atıyor
Benimki kendini atmıyor daha ama kayıyor sünger yerde olduğu için birsey olmuyor4 buçuk aylık oldu hala tek yıkayamadım korkuyorum kendini sağa sola atıyor
Kulağına hiç su getirtmiyorum yüzünü de elimle koruyorum en son elimle siler gibi yapıyorumKulağı için ne yapıyosun peki su kaçmasın diye