2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
15yıldwn sonra bır nıkah tazeleyelim olmadı 😀yada dırek bızım nıkah düşmüş dıye kapı önüne atayım bızım evde koptu kıyamet bayramın bırkncı gınu gelıyormus ızmordekı bız 3 günü Ankara'ya gıdecektık 2 gün kalıp gelecektık annesı ben bısı yıyemıyorım ben nerde yatacam sızın eve gelecem kalmaya ben artık tek başıma yapamıyorum dıye bayrmı bende yapacaklarmış aılece çok güzel demı ıstemıulrum dedım kalsınalr evde bız gıdıp gelelıö dıyor gönlün olsun dıyor nıye benım evımde kalsınlar dedkm burası benım de evım anama ablm kalamaz MÖ dıye şu yüzüne çıkıyor ve her benımkıler geldımı burnundan getırıyor
Sen yokken evinde kalmak ne demek? Çıldırmalık valla. Gelmesinler bi zahmet sen yeterince onlara baktın bi kere de ailenle geçir

Karısını getormıyor herkes mutlu olduğu yerde kalsın dıye ben burda olduğum için hepsı tepemde benıö adam da suç bence kabul etmeyecek ladjnı bakmak ıcı sıraya koyalım dedıler ben ızmıre o gelıne gıtmem dedı görümce agzjnın ucuyla konuştu bende dedım ben dıbındeyım dıye sorumluluk almak ıstemıyorum dedım herkes bakacaksa ızmırdekılee dahıl bende bakarım yol da yok dedım kımse bakmaz oğlu getırır basıma
Yakın mı sana evi

Dedım bılıyor zafer sızde kalacak ya onla kalorım dedı rahat rahat düşününü bır kere gıttım Ankara'ya abısı bızde kalmıs esımle anaları gelmıs benım eve kahve makınesının cezvesıyke yumurta başlamaya kalkmıs Ocak'ta cezve pert
Ay şaka gibi 😂 kız evde yokken gelip kalsalar kıyameti koparrım

Ay senin alacağın olsun yaktın başımızı 🤣 is sebebiyle uzağız hocam bebek bakıyoruz ya bundan iyi iş mi olur 🤣
Benim eşim deist evlenirken de sırf nenelere dedelere ayıp olmasın diye imam nikahı kıyıldı şimdi desem böyle böyle diye asla yapmaz bidaha 🤣😩
Bundan oncesi bilginiz olmadığı için kapsamıyor diye biliyorum. Bundan sonrası için kendi nikah aktiniz için dikkat edersiniz. Amma bu desistlik durumu beni aşıyor 😅

Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim 😅
Kuvetinde yıkarken sol koluma yatırıp yapıyorum. Poposu küvet içinde oluyo sırt ve bel desteği sağlayarak yıkıyorum. Onun dışında sadece kopuklemeden suya soktuğum zamanlar banyoda ben tabureye oturup kızı da bacaklarıma yan yatırıp şu döküyorum öne arkaya. Havluya sarıp çıkıyorum. Hergun dus aldığında sampuanlamaya gerek olmadığını söylemişti osman hoca. O yüzden haftada 1 2 sampuanla yıkıyorum onun dışında sıcaklardan serinlesin diye dizime yatırıp ferahlatiyorum çok kısa. Banyoda oturabilecegin bi imkan varsa diz üstünde rahat oluyo.

Kuvetinde yıkarken sol koluma yatırıp yapıyorum. Poposu küvet içinde oluyo sırt ve bel desteği sağlayarak yıkıyorum. Onun dışında sadece kopuklemeden suya soktuğum zamanlar banyoda ben tabureye oturup kızı da bacaklarıma yan yatırıp şu döküyorum öne arkaya. Havluya sarıp çıkıyorum. Hergun dus aldığında sampuanlamaya gerek olmadığını söylemişti osman hoca. O yüzden haftada 1 2 sampuanla yıkıyorum onun dışında sıcaklardan serinlesin diye dizime yatırıp ferahlatiyorum çok kısa. Banyoda oturabilecegin bi imkan varsa diz üstünde rahat oluyo.
Bu çok iyi fikir çok teşekkür ederim mini bir oturak alıp dizde kolayca yıkanabilir

Rabbim bılıyor ıcımı kendı bılır inanın ölsün istiyorum yanında 45 yasında dul oğlu var yıktı yuvasının onı ızmırdekı Konya'da olsa onu da ayırır bızde ıtekleye tek gıdıyoruz bana göre öyle ama sevhı kalmadı hıc bırıne sadece cocık ların babssı gelır kaynağı
Neden çocuklarını düşünmez bu Kaynanalar anlamıyorum

Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum 🫠

Bu çok iyi fikir çok teşekkür ederim mini bir oturak alıp dizde kolayca yıkanabilir
Rica ederim. Oturagin ayakları kaymayacak şekilde olsun dikkat edin. Çocuk hareket ettikçe dengesizlik oluyor. Havluyu dusakabinin üstüne atıyorum ben. Kapıyı açmadan havluya sarın mutlaka bi anda serinlik oluyo ıslak oldukları için. Bide sudan korkma aglama huyları olmasın yani 😆

Bana dıyorkı ne var sana bebek bakmaya 4 bebe altlarına cıs yapar kıyafet yok makıne yok hszır bez yok ben oylemıydım bana 56 yıl öncesini anlatıyor en büyük çocuğu annemle yaş benle yaş torunu var
Bana da kaynanam diyor ben hamileyken ağaca çıkardım yok doğuma gittim sancı hissetmedim yok ocağın altını kapadım doğum yaptım geldim tekrar ocağın altını açtım bu ne ki diyor

Kızlar bebeği kendi başına oyalanmak için oyun halısına bırakınca kendi vakit geçiriyorsa bırakıyor musunuz o şekilde.Ben bırakıyorum ama sonra da ilgilenmiyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum 🫠
Bırakıyorum tabii ki. Kendi kendine zaman geçirmeyi öğrensin. Her zaman birine bağımlı olmasın. Kızım kendi halinde daldığı zaman hemen ona görünmeden en uygun olan yere uzanıyorum ben kulağım gözüm onda sessizce sıkılmasın bekliyorum. Sanayi atasözü vardır calisiyosa dokunma 🤣🤣🤣🤣🤣

X