- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.401
Sizin evde siz yokken niye rahat ediyor onun evinde olmayan ne var da bu kadar siz yokken bile orda kalmak istiyor kiDünden basladık kavgaya bıde bız gıdelım kalsınalr demesı
Siz gidin bırakın kalacaklarsa da kalsınlar sizin durup onları ağırlamanızdan iyidir bence gelince de temizlik için birini ayarlayın hemen temizliği yaptırın keyfinize bakın zaten sinir bozucular bi de onlar için bari planınızdan vazgeçip keyfinizden olmayın ne yapacaklarsa yapsınlar ne bozdularsa yeniden aldırın dönünce eşinize takmayın taksanız da bunlar gidecek gibi değil zatenRabbim bılıyor ıcımı kendı bılır inanın ölsün istiyorum yanında 45 yasında dul oğlu var yıktı yuvasının onı ızmırdekı Konya'da olsa onu da ayırır bızde ıtekleye tek gıdıyoruz bana göre öyle ama sevhı kalmadı hıc bırıne sadece cocık ların babssı gelır kaynağı
Aklım evımde kalıyırSiz gidin bırakın kalacaklarsa da kalsınlar sizin durup onları ağırlamanızdan iyidir bence gelince de temizlik için birini ayarlayın hemen temizliği yaptırın keyfinize bakın zaten sinir bozucular bi de onlar için bari planınızdan vazgeçip keyfinizden olmayın ne yapacaklarsa yapsınlar ne bozdularsa yeniden aldırın dönünce eşinize takmayın taksanız da bunlar gidecek gibi değil zaten
Evım dökülüyor benım ne eşya ne bısı kalabalık dıye kendı evı batmasın daSizin evde siz yokken niye rahat ediyor onun evinde olmayan ne var da bu kadar siz yokken bile orda kalmak istiyor ki
Allah hepsine biraz olsun empati versin inşallahEvım dökülüyor benım ne eşya ne bısı kalabalık dıye kendı evı batmasın da
Ay senin alacağın olsun yaktın başımızıNikah düşmesi mazeret olmaksızın yani hastalik iş sebebi ile uzak kalmak veya ilişkinin yasak olduğu durumlar haricinde en fazla 90 gün birliktelik olmadan geçebiliyor. 90 günden sonra mazeretin yoksadusuyo. Yeniden nikah gerekiyor yoksa zinaya giriyor. Bu mezheplere göre de değişebilir sanirim. O konuda çok bilgim yok. Diyaneti felan aramak lazım yada bu konuda detaylı bilgisi olan biriyle görüşmek gerekli.
Smear alınırken aciyabilri çünkü orda spekulum takılıyor oda zorlayan bi alet zaten. Arada adami da gör ya o kadar da tüü kaka yapma
Iste dayanmıuot sınırlı agresıf oluyorum bçvallahı 15 yıılıık eşya kıra evı normal şartlarda lüks bır ev lıke eşya desen yok yıllarca sömürdüler bızıH hersey guzel Allah aşkına onlar sana gelsin sen al bebeklerini kaynananın evinde kal yalnızvalla gorgusuzluk artık yani. Bu kadar sinire strese can mı dayanır
Bana dıyorkı ne var sana bebek bakmaya 4 bebe altlarına cıs yapar kıyafet yok makıne yok hszır bez yok ben oylemıydım bana 56 yıl öncesini anlatıyor en büyük çocuğu annemle yaş benle yaş torunu varAllah hepsine biraz olsun empati versin inşallah
Baya canım yandı. Emzirdigin için ekstra bir hassasiyet olabilir dedi doktorÇok geriyor beni alttan muayene
Çıtayı çok düşürdükÖzendim ben de süreyim. Geçen hafta nivea çilekli parlaticidan surdum dudagima disari cikarken sacimi da yarim topladim. Kocam sen bi guzellesmissin dedi
Doğundan sonra alınmalı diye biliyorum bi gidin yine isterseniz40 muayenesinde ultrasonla bakti benimkisi sadece ben de sasirdim. Alttan bakar smear alir sanmistim
Allah sana kolaylık versin …Bana dıyorkı ne var sana bebek bakmaya 4 bebe altlarına cıs yapar kıyafet yok makıne yok hszır bez yok ben oylemıydım bana 56 yıl öncesini anlatıyor en büyük çocuğu annemle yaş benle yaş torunu var
Ay onlar hayatta tutmayı bebek bakmak sanıyorBana dıyorkı ne var sana bebek bakmaya 4 bebe altlarına cıs yapar kıyafet yok makıne yok hszır bez yok ben oylemıydım bana 56 yıl öncesini anlatıyor en büyük çocuğu annemle yaş benle yaş torunu var
Silikon fileli bebek küveti yazar misin googla bende ondan var babyjem marka tek basimayken bununla yikiyorumKızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim
Ay ben uzun zamandır tek başıma yıkıyorum banyoya girmeden önce her şeyi hazırlıyorum kovayı küveti banyodan sonra giyeceklerini hemen yıkayıp çıkıyorumKızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim
Bundan Var canım nasıl duruyo kafasını falan nasıl yıkıyorsunuz fileden kafasını kaldırmak için tuttuğumda bile kaymaya kalkıyor kıpırdanıpSilikon fileli bebek küveti yazar misin googla bende ondan var babyjem marka tek basimayken bununla yikiyorum
Başlarda ben de kendim yıkıyordum ama tutamıyorum filede kaldırırken başını yıkarken kayacak diye korkuyorum artıkAy ben uzun zamandır tek başıma yıkıyorum banyoya girmeden önce her şeyi hazırlıyorum kovayı küveti banyodan sonra giyeceklerini hemen yıkayıp çıkıyorum
Önce onleri sampuanliyorum bebek otururken sonra elimle sirtini destekleyip haiff kaldiriyorumarkalari sampuanliyorum durularken de tek elimi yüzüne siper ediyor diger elimel su dökîyorumB
Bundan Var canım nasıl duruyo kafasını falan nasıl yıkıyorsunuz fileden kafasını kaldırmak için tuttuğumda bile kaymaya kalkıyor kıpırdanıp