2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Siz gidin bırakın kalacaklarsa da kalsınlar sizin durup onları ağırlamanızdan iyidir bence gelince de temizlik için birini ayarlayın hemen temizliği yaptırın keyfinize bakın zaten sinir bozucular bi de onlar için bari planınızdan vazgeçip keyfinizden olmayın ne yapacaklarsa yapsınlar ne bozdularsa yeniden aldırın dönünce eşinize takmayın taksanız da bunlar gidecek gibi değil zaten

Aklım evımde kalıyır

H hersey guzel Allah aşkına onlar sana gelsin sen al bebeklerini kaynananın evinde kal yalnız valla gorgusuzluk artık yani. Bu kadar sinire strese can mı dayanır

Ay senin alacağın olsun yaktın başımızı is sebebiyle uzağız hocam bebek bakıyoruz ya bundan iyi iş mi olur
Benim eşim deist evlenirken de sırf nenelere dedelere ayıp olmasın diye imam nikahı kıyıldı şimdi desem böyle böyle diye asla yapmaz bidaha

H hersey guzel Allah aşkına onlar sana gelsin sen al bebeklerini kaynananın evinde kal yalnız valla gorgusuzluk artık yani. Bu kadar sinire strese can mı dayanır
Iste dayanmıuot sınırlı agresıf oluyorum bçvallahı 15 yıılıık eşya kıra evı normal şartlarda lüks bır ev lıke eşya desen yok yıllarca sömürdüler bızı

Kızlar bebeleri pratik bir şekilde kendi başımıza nasıl yıkayabiliriz pratiğe bağlayan varsa tavsiyelerinize talibim

Çok geriyor beni alttan muayene
Baya canım yandı. Emzirdigin için ekstra bir hassasiyet olabilir dedi doktor
Özendim ben de süreyim. Geçen hafta nivea çilekli parlaticidan surdum dudagima disari cikarken sacimi da yarim topladim. Kocam sen bi guzellesmissin dedi
Çıtayı çok düşürdük
40 muayenesinde ultrasonla bakti benimkisi sadece ben de sasirdim. Alttan bakar smear alir sanmistim
Doğundan sonra alınmalı diye biliyorum bi gidin yine isterseniz

Ay onlar hayatta tutmayı bebek bakmak sanıyor

Ay ben uzun zamandır tek başıma yıkıyorum banyoya girmeden önce her şeyi hazırlıyorum kovayı küveti banyodan sonra giyeceklerini hemen yıkayıp çıkıyorum
Başlarda ben de kendim yıkıyordum ama tutamıyorum filede kaldırırken başını yıkarken kayacak diye korkuyorum artık

B

Bundan Var canım nasıl duruyo kafasını falan nasıl yıkıyorsunuz fileden kafasını kaldırmak için tuttuğumda bile kaymaya kalkıyor kıpırdanıp
Önce onleri sampuanliyorum bebek otururken sonra elimle sirtini destekleyip haiff kaldiriyorumarkalari sampuanliyorum durularken de tek elimi yüzüne siper ediyor diger elimel su dökîyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…