2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bebişlerniz kaç kilo ki bu kadar uzuluyorsunuz etrafa izim vermeyin yorum yapmasinlar sizin bebeniz siz yalnız doktora guvenin insanlar konuşur boş boş
Benimki 7200 gr boy 61di gecen au şimdi bilmiyorum
Benimde 4. Ay kontrolünde 7 kilo 67 cm çıktı

Kızlar ya aranızda bebeği deliksiz uyuyan var mı geceleri bir kız gördüm de akşam yatırıyormuş sabaha kadar beslenmek için bile kalkmıyormuş bebeği yani benim oğlum uyusa uyanmasa ben yine 1 kere bile olsa yediririm diye düşünüyorum henüz hiç deliksiz uyuduğu olmadı ama

Kim ya bu bebekler kim bu şanslı anneler

Bizimki uyku gerilemesi yaşıyor biraz çol gec uyuyor dun saat 10da uyudu sonra 11:15uyandı uyumadı oynuyordu sureklibiraz oynadik uyumak bilmedi saat 01:30 uyudu sonra. Geceleri kotu degil uyur hep saat 10a kadar uyur 3kere uyanır emziririm. Sadece ne yapsam erken uyumuyor uyusa bile bir iki saate kalkiyor oynuyor

Oda düzelir o zaman şu ataklar bitsin hayırlısıylq

kızlar avrupa yakasında sünnet yaptırmayı planlıyoruz tavsiye edeceğiniz bir doktor hastane var mı bir de ücreti nedir acaba

Hangi demir kullanıyorsunuz? Bizim de 2 güne bir kaka yapar oldu. Maşallah bu arada emeklerler yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…