2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sarı kabul edilebilir bizim de çok şeffaf değil kışa göre. Kaka da demir takviyesinden dolayı sanırım, kullanıyorsanız eğer. Bildigim bir konu olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz. 🥰 ama geçenlerde 1-2 gün yapmamıştı değil mi sizin, onun da etkisi olmuş olabilir belki
Evet doktora sordum demirden dedi. Bi kaç gündür demir ilacı vermeyi unuttum kakasını her gün yaptı demir verince 2 güne bir yapıyor

Benim bebe bu akşam hiç olmadığı kadar zor uykuya geçti. Hatta şu an her an uyanabilir sıcaktan mı diş etleri mi kaşınıyor bilmiyorum. Anlamadım derdini. Siz bebekleri oturtmaya ve ek gıda vermeye mi başladınız? Benim bebek ancak daha 2 gün önce sağ sol dönme çalışmalarına başladı. Geriden mi geliyoruz yoksa?
Benimki de :KK43: 5 subat dogumlu. Sizinki ne zaman dogdu? Aglayarak sızdı resmen 2 saati gecti uyutmam

Benımkı hazorlanın yemeğe goyırecem sızı drdı ben hazorlandım hazırladım bebeblerı ındım asagıya suprız arabada kaynana aıleve yemeğe gıdıuorus eyvallah oğlunun yanına kuruldu tanı bebek var önde oturamıyorum ama yanındada o karı olınca sınır oldum ben ne yaltım yemek yemek lazım dıye bebegı kucagına veeeım bır yedim bır yedım çoluk cocık hepımız yedı bu kaldı dedım efe durmuyır seneye bız senı dışarda beklıyıruz aldım bebelerı herif dışarı çıkardım bu yedı benımm kı hesap ödemeye gıttı cuzdanı evde unutmuş bende kart onın kartı ıstedı bende dedim yok annen odesın kaynana baya soktum hesabı madem degısıklık ıstıyor al sana degısıklık bır geldım eve benımkı çok fenasın dedı yok akıllandım dedın hemde kart yanımdaydı bır kere dedım şok oldu onu görünce karsımds adetım geldi galıba

Benımkı hazorlanın yemeğe goyırecem sızı drdı ben hazorlandım hazırladım bebeblerı ındım asagıya suprız arabada kaynana aıleve yemeğe gıdıuorus eyvallah oğlunun yanına kuruldu tanı bebek var önde oturamıyorum ama yanındada o karı olınca sınır oldum ben ne yaltım yemek yemek lazım dıye bebegı kucagına veeeım bır yedim bır yedım çoluk cocık hepımız yedı bu kaldı dedım efe durmuyır seneye bız senı dışarda beklıyıruz aldım bebelerı herif dışarı çıkardım bu yedı benımm kı hesap ödemeye gıttı cuzdanı evde unutmuş bende kart onın kartı ıstedı bende dedim yok annen odesın kaynana baya soktum hesabı madem degısıklık ıstıyor al sana degısıklık bır geldım eve benımkı çok fenasın dedı yok akıllandım dedın hemde kart yanımdaydı bır kere dedım şok oldu onu görünce karsımds adetım geldi galıba
Çok iyi yapmışsın ya

Helal kız sanaaa😂👏🏻

İnanılmaz yorgunum :KK43: eskiden 3 saatte bir kalkardı bari. Şimdi 1.5 2 saatte bir kalkıyor gerçekten çok yoruldum başım dönüyor artık bedenim hiç dinlenmiyor

Kızlar bebişlerniz kaç kilo ki bu kadar uzuluyorsunuz etrafa izim vermeyin yorum yapmasinlar sizin bebeniz siz yalnız doktora guvenin insanlar konuşur boş boş
Benimki 7200 gr boy 61di gecen au şimdi bilmiyorum
benim ki de 5.4 kg 62 cm sizinle arada baya kg farkı var ☺️☺️☺️ben de çok zayıf bir bebekmişim

İnanılmaz yorgunum :KK43: eskiden 3 saatte bir kalkardı bari. Şimdi 1.5 2 saatte bir kalkıyor gerçekten çok yoruldum başım dönüyor artık bedenim hiç dinlenmiyor
Biz de öyle ya 😓 ben yapı gereği hemen uykuya dalamıyorum maalesef. Uyutuyorum 1 saat donuyorum yatakta zorla uyutuyorum kendimi yarım saat sonra kızım uyanıyor 😩😓 canım çıktı günlerdir 😓

Helal kız sanaaa😂👏🏻
Hakettiği bahcesınde kayısı var olgunlasmıs dokuluuormıs topla hem kemeıne hem bana mermalat yap bende yapamam dedım ben bebeğe bakayım dedı ben yapamam efe uyudumu bende uyuyorum dedım benım öyle işlere vaktım yok dedım ev bıle temızlyemeıuoejm yemek yapamıyorum dedım oğlun sıgara ıcıyor oturma odasında berbat olmuş dedım sabaha kadar sıgara ıcıyor dedım ben gelımce nerde yatcam ya dedı oturma odasında olsun yatıyor ben bebekle yatouorum tuğra kendı odasında salın dedım salonı da hıc sevmez hala kayısı dıye sayıklıyordu ben yapamam dedım benı gordumı evım gemıslencek bır sılurge acıver bır şunu yapıver bende inadına yapamam dıyorum

Biz de öyle ya 😓 ben yapı gereği hemen uykuya dalamıyorum maalesef. Uyutuyorum 1 saat donuyorum yatakta zorla uyutuyorum kendimi yarım saat sonra kızım uyanıyor 😩😓 canım çıktı günlerdir 😓
Bende öyleyim valla hemen yatamam :KK43: saat 2.5 da uyandı sonra 4 5 6 7 uyandı neden yani derdi ney anlamıyorum

V
Hakettiği bahcesınde kayısı var olgunlasmıs dokuluuormıs topla hem kemeıne hem bana mermalat yap bende yapamam dedım ben bebeğe bakayım dedı ben yapamam efe uyudumu bende uyuyorum dedım benım öyle işlere vaktım yok dedım ev bıle temızlyemeıuoejm yemek yapamıyorum dedım oğlun sıgara ıcıyor oturma odasında berbat olmuş dedım sabaha kadar sıgara ıcıyor dedım ben gelımce nerde yatcam ya dedı oturma odasında olsun yatıyor ben bebekle yatouorum tuğra kendı odasında salın dedım salonı da hıc sevmez hala kayısı dıye sayıklıyordu ben yapamam dedım benı gordumı evım gemıslencek bır sılurge acıver bır şunu yapıver bende inadına yapamam dıyorum
Ay çok sevindim vallahi 🤣🤣 ders vermek lazım bunlara böyle böyle

Kızlar benim bebe de 4 ay 7 günlük oldu çok şükür sağ sol dönme yapabiliyo iki gündür, bacaklarını poposunu kaldırıp indiriyo, ellerini birleştiriyor oyuncağını iki eliyle de bilinçli tutuyor gibi daha erken gözlemliyorum.

Normalde tummy time yaptiramiyordum.bu hafta koyuyorum durabiliyor aglamiyo ama sıkılana ve terleyene kadar koyuyorum. Dik duruyu ama boynu çoğunluk asağı bakıyo. Oturtma çalışmalsri yapıyorum ama çok çok erken daha Dr bu ayın sonuna doğru destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi acele etmiyorum o yüzden.

Biz de demire dün başladık 5 gün oldu kaka yapmiyo bakalım nolcak. Cisi sarı renkte normal bence. Ek gıda için de acele etme dedi Dr. 🧜‍♀️

Uyku konusu sıkıntılı çok çok zor dalıyor uykuya uykusu var gözleri kapalı ama yatağa koyar koymaz agliyo gazı oluyo genelde onu halletsem de agliyo derken en son uyuyo. Sıcaklardan bence bide poposunu kaldırıp indiriyo dönmeye calisiyo gece gece

X