2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bende ona arada oturtuyorum ama sag sol yapiuo kiyamayio kaldırıyorum. Biraz fazla tutayım bari.

M Madamu senin ocak grubuna yazdıgın mesaja verilen cevaplara baktım şimdi.. Benim kız da ufak görünüyo ama orda yazanların da bizden 1 ay önce doğum yapmalarına rağmen bi farkları yok.. Hatta 3 buçuk doğan benim kızdan daha zayıf.. Galiba biz kendimize boy ve kilolarını dert ediyoruz yoksa bebişlerimiz normal gelişiyo gibi

Sizin bebiş kaç kilo boyu nasıl

Ayy evet mevsimsel şeylerden koymak lazım meyvelerden tadımlara başlıyoruz bakalımmmm her yedikleri tüm bebişlere şifa olsun

Evet Ocak ayında yazanlara göre bizimkilerim gelişimleri neredeyse onlarla aynı yani gerçekten boşuna takılıyoruz

Benim bebe bu akşam hiç olmadığı kadar zor uykuya geçti. Hatta şu an her an uyanabilir sıcaktan mı diş etleri mi kaşınıyor bilmiyorum. Anlamadım derdini. Siz bebekleri oturtmaya ve ek gıda vermeye mi başladınız? Benim bebek ancak daha 2 gün önce sağ sol dönme çalışmalarına başladı. Geriden mi geliyoruz yoksa?

Benimki de dönemiyor daha yana meyili var sadece ama ayağa kalkmaya çalışıyor her bebisin gelişimi farklı oluyor hiç takılmayın ona doktorumuz tadımlara başlayabiliriz bu ay dedi. Bayramdan sonra düşünüyorum ben de.

Bu aralar benim oğlumun da idrarı sarardı kakası da aşırı koyulaştı
Sarı kabul edilebilir bizim de çok şeffaf değil kışa göre. Kaka da demir takviyesinden dolayı sanırım, kullanıyorsanız eğer. Bildigim bir konu olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz. ama geçenlerde 1-2 gün yapmamıştı değil mi sizin, onun da etkisi olmuş olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…