- 19 Mayıs 2024
- 1.899
- 1.251
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.241
2. Aydan beri kendi kendine biieuler diyorKızlar sizin bebeklerde de garip garip sesler çıkarma var mı sesleri mi keşfediyor söyleniyor mu anlayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Aydan beri kendi kendine biieuler diyorKızlar sizin bebeklerde de garip garip sesler çıkarma var mı sesleri mi keşfediyor söyleniyor mu anlayamıyorum
Benimki de 2.30-4-5-6-7-8.30 sabaha kadar bu şekilde uyandı. Neden böyle oldu anlamadım pertim bende. Sizin meme reddi ne durumdaSaat 12den sabaha kadar saat başı uyandıben zaten 11de yatmıştım…nasıl dayanacağım bakalım
2 tane oluyor her iki bacağa da yapıyorlarKızlar günaydın 4.ay aşısı bir tane mi kafam karıştı benim
normal çok hareketliler havalarda sıcak bize daha detaylı ultrasonda doktorumuz dedi midesi küçük tombul bebek olmaz diye :) babası ince uzun inşallah ona çeker :)Benimki 2500 doğdu şuan 5300 kilo alımı durdu
Çok sıcak hava dün gece bende uyuyamadım sıcaktan onlar nasıl uyusun camı açmaya da korkuyorum cereyan yapar diye klima da yok çok bunaltıcıBenimki de 2.30-4-5-6-7-8.30 sabaha kadar bu şekilde uyandı. Neden böyle oldu anlamadım pertim bende. Sizin meme reddi ne durumda
Bi keresinde oğlum 6 saat uyumuştu o ara 3 aylıktı ve ben korkup kaldırıp emzirmiştim bi daha görmedim öyle bişeyKızlar ya aranızda bebeği deliksiz uyuyan var mı geceleri bir kız gördüm de akşam yatırıyormuş sabaha kadar beslenmek için bile kalkmıyormuş bebeği yani benim oğlum uyusa uyanmasa ben yine 1 kere bile olsa yediririm diye düşünüyorum henüz hiç deliksiz uyuduğu olmadı ama
Bağırıyor sanki ağlamıyor ama keyfi de yerinde tuhaf bir söylenme gibi2. Aydan beri kendi kendine biieuler diyor
Ay evet benimde oğlan bari uzun olsa kız olsa topuklu felan kapatırOğlan işte boy önemli
2 tane canımKızlar günaydın 4.ay aşısı bir tane mi kafam karıştı benim
Gı gı diyordu bi ara bişey anlatır gibi bu ara unuttu yapmıyorKızlar sizin bebeklerde de garip garip sesler çıkarma var mı sesleri mi keşfediyor söyleniyor mu anlayamıyorum
Kız mıydı erkek mi senin :)normal çok hareketliler havalarda sıcak bize daha detaylı ultrasonda doktorumuz dedi midesi küçük tombul bebek olmaz diye :) babası ince uzun inşallah ona çeker :)
Oy kıyamam valla duramaz biz klima da yatıyoz mecbur zaten ben sıcak hiç sevmem çocuk içinde salona taşındım klima da uyuyoruz kaç gündür. Ortam da güzel neden uyanıyor anlamıyorumÇok sıcak hava dün gece bende uyuyamadım sıcaktan onlar nasıl uyusun camı açmaya da korkuyorum cereyan yapar diye klima da yok çok bunaltıcı
Yok bu çığlık atma gibi abuk sabuk seslerle.öyle kendi kendine konuşma değil hazırlıklı olun kafanız şişmeyeGı gı diyordu bi ara bişey anlatır gibi bu ara unuttu yapmıyor
Hahah 2 kere oldu bana da ama asla uyanmadı emmedi de çok korkmuştumBi keresinde oğlum 6 saat uyumuştu o ara 3 aylıktı ve ben korkup kaldırıp emzirmiştim bi daha görmedim öyle bişey
Bencede keyifleri yerinde ama bizimki öyle bağırdıktan sonra genelde kusuyorBağırıyor sanki ağlamıyor ama keyfi de yerinde tuhaf bir söylenme gibi
O zaman seninki ataktan demekkiOy kıyamam valla duramaz biz klima da yatıyoz mecbur zaten ben sıcak hiç sevmem çocuk içinde salona taşındım klima da uyuyoruz kaç gündür. Ortam da güzel neden uyanıyor anlamıyorum
Bizimki de öksürüyor bebeler kendi keşfediyorBencede keyifleri yerinde ama bizimki öyle bağırdıktan sonra genelde kusuyor
Sesini keşfediyor heraldeYok bu çığlık atma gibi abuk sabuk seslerle.öyle kendi kendine konuşma değil hazırlıklı olun kafanız şişmeye
AynıKızlar benim bebe de 4 ay 7 günlük oldu çok şükür sağ sol dönme yapabiliyo iki gündür, bacaklarını poposunu kaldırıp indiriyo, ellerini birleştiriyor oyuncağını iki eliyle de bilinçli tutuyor gibi daha erken gözlemliyorum.
Normalde tummy time yaptiramiyordum.bu hafta koyuyorum durabiliyor aglamiyo ama sıkılana ve terleyene kadar koyuyorum. Dik duruyu ama boynu çoğunluk asağı bakıyo. Oturtma çalışmalsri yapıyorum ama çok çok erken daha Dr bu ayın sonuna doğru destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi acele etmiyorum o yüzden.
Biz de demire dün başladık 5 gün oldu kaka yapmiyo bakalım nolcak. Cisi sarı renkte normal bence. Ek gıda için de acele etme dedi Dr.
Uyku konusu sıkıntılı çok çok zor dalıyor uykuya uykusu var gözleri kapalı ama yatağa koyar koymaz agliyo gazı oluyo genelde onu halletsem de agliyo derken en son uyuyo. Sıcaklardan bence bide poposunu kaldırıp indiriyo dönmeye calisiyo gece gece