- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.201
Evet doktora sordum demirden dedi. Bi kaç gündür demir ilacı vermeyi unuttum kakasını her gün yaptı demir verince 2 güne bir yapıyorSarı kabul edilebilir bizim de çok şeffaf değil kışa göre. Kaka da demir takviyesinden dolayı sanırım, kullanıyorsanız eğer. Bildigim bir konu olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz.ama geçenlerde 1-2 gün yapmamıştı değil mi sizin, onun da etkisi olmuş olabilir belki
AçamadımÇocuk Akademi Yaz Sil Serisi- Çizgi Çalışmaları - Özlem Durhat https://app.hb.biz/oE33zM1vKM3b
Henüz çok erken ama alıp kenara koymakta fayda var. Yaz sil serisi 5 tanesi 150 tl
Ben aldim çok güzeller
Benim beybikimde 47 cm doğdu ah yavrum annene mi benzedin baban dururken dedimMaşallah çok iyi ilerlemiş benim bebeğimde 2500 47 cm doğdu şuan 5300 60 cm kilosu durdu ilerlemiyor 1 aydır aynı
Benimki de bana çektiBenim beybikimde 47 cm doğdu ah yavrum annene mi benzedin baban dururken dedim
Benimki deBenim bebe bu akşam hiç olmadığı kadar zor uykuya geçti. Hatta şu an her an uyanabilir sıcaktan mı diş etleri mi kaşınıyor bilmiyorum. Anlamadım derdini. Siz bebekleri oturtmaya ve ek gıda vermeye mi başladınız? Benim bebek ancak daha 2 gün önce sağ sol dönme çalışmalarına başladı. Geriden mi geliyoruz yoksa?
Çok iyi yapmışsın yaBenımkı hazorlanın yemeğe goyırecem sızı drdı ben hazorlandım hazırladım bebeblerı ındım asagıya suprız arabada kaynana aıleve yemeğe gıdıuorus eyvallah oğlunun yanına kuruldu tanı bebek var önde oturamıyorum ama yanındada o karı olınca sınır oldum ben ne yaltım yemek yemek lazım dıye bebegı kucagına veeeım bır yedim bır yedım çoluk cocık hepımız yedı bu kaldı dedım efe durmuyır seneye bız senı dışarda beklıyıruz aldım bebelerı herif dışarı çıkardım bu yedı benımm kı hesap ödemeye gıttı cuzdanı evde unutmuş bende kart onın kartı ıstedı bende dedim yok annen odesın kaynana baya soktum hesabı madem degısıklık ıstıyor al sana degısıklık bır geldım eve benımkı çok fenasın dedı yok akıllandım dedın hemde kart yanımdaydı bır kere dedım şok oldu onu görünce karsımds adetım geldi galıba
Hepsiburadaya çocuk akademi diye aratıp deneyebilir misin? Yazsil serisiAçamadım
Hangi takviyeyi kullanıyordunuz? Biz 2 gün oldu başlayalı henüz öyle bir durum olmadı.Evet doktora sordum demirden dedi. Bi kaç gündür demir ilacı vermeyi unuttum kakasını her gün yaptı demir verince 2 güne bir yapıyor
Helal kız sanaaaBenımkı hazorlanın yemeğe goyırecem sızı drdı ben hazorlandım hazırladım bebeblerı ındım asagıya suprız arabada kaynana aıleve yemeğe gıdıuorus eyvallah oğlunun yanına kuruldu tanı bebek var önde oturamıyorum ama yanındada o karı olınca sınır oldum ben ne yaltım yemek yemek lazım dıye bebegı kucagına veeeım bır yedim bır yedım çoluk cocık hepımız yedı bu kaldı dedım efe durmuyır seneye bız senı dışarda beklıyıruz aldım bebelerı herif dışarı çıkardım bu yedı benımm kı hesap ödemeye gıttı cuzdanı evde unutmuş bende kart onın kartı ıstedı bende dedim yok annen odesın kaynana baya soktum hesabı madem degısıklık ıstıyor al sana degısıklık bır geldım eve benımkı çok fenasın dedı yok akıllandım dedın hemde kart yanımdaydı bır kere dedım şok oldu onu görünce karsımds adetım geldi galıba
OceanHangi takviyeyi kullanıyordunuz? Biz 2 gün oldu başlayalı henüz öyle bir durum olmadı.
benim ki de 5.4 kg 62 cm sizinle arada baya kg farkı varKızlar bebişlerniz kaç kilo ki bu kadar uzuluyorsunuz etrafa izim vermeyin yorum yapmasinlar sizin bebeniz siz yalnız doktora guvenin insanlar konuşur boş boş
Benimki 7200 gr boy 61di gecen au şimdi bilmiyorum
Kaç kilo doğmuştu pekibenim ki de 5.4 kg 62 cm sizinle arada baya kg farkı varben de çok zayıf bir bebekmişim
Biz de öyle yaİnanılmaz yorgunumeskiden 3 saatte bir kalkardı bari. Şimdi 1.5 2 saatte bir kalkıyor gerçekten çok yoruldum başım dönüyor artık bedenim hiç dinlenmiyor
Hakettiği bahcesınde kayısı var olgunlasmıs dokuluuormıs topla hem kemeıne hem bana mermalat yap bende yapamam dedım ben bebeğe bakayım dedı ben yapamam efe uyudumu bende uyuyorum dedım benım öyle işlere vaktım yok dedım ev bıle temızlyemeıuoejm yemek yapamıyorum dedım oğlun sıgara ıcıyor oturma odasında berbat olmuş dedım sabaha kadar sıgara ıcıyor dedım ben gelımce nerde yatcam ya dedı oturma odasında olsun yatıyor ben bebekle yatouorum tuğra kendı odasında salın dedım salonı da hıc sevmez hala kayısı dıye sayıklıyordu ben yapamam dedım benı gordumı evım gemıslencek bır sılurge acıver bır şunu yapıver bende inadına yapamam dıyorumHelal kız sanaaa
Bende öyleyim valla hemen yatamamBiz de öyle yaben yapı gereği hemen uykuya dalamıyorum maalesef. Uyutuyorum 1 saat donuyorum yatakta zorla uyutuyorum kendimi yarım saat sonra kızım uyanıyor canım çıktı günlerdir
Ay çok sevindim vallahiHakettiği bahcesınde kayısı var olgunlasmıs dokuluuormıs topla hem kemeıne hem bana mermalat yap bende yapamam dedım ben bebeğe bakayım dedı ben yapamam efe uyudumu bende uyuyorum dedım benım öyle işlere vaktım yok dedım ev bıle temızlyemeıuoejm yemek yapamıyorum dedım oğlun sıgara ıcıyor oturma odasında berbat olmuş dedım sabaha kadar sıgara ıcıyor dedım ben gelımce nerde yatcam ya dedı oturma odasında olsun yatıyor ben bebekle yatouorum tuğra kendı odasında salın dedım salonı da hıc sevmez hala kayısı dıye sayıklıyordu ben yapamam dedım benı gordumı evım gemıslencek bır sılurge acıver bır şunu yapıver bende inadına yapamam dıyorum