- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.221
3.5 kg doğdu anne sütü alıyor ama mama ağırlıklı gidiyoruz sizinkiKaç kilo doğmuştu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.5 kg doğdu anne sütü alıyor ama mama ağırlıklı gidiyoruz sizinkiKaç kilo doğmuştu peki
Benimde 4. Ay kontrolünde 7 kilo 67 cm çıktıKızlar bebişlerniz kaç kilo ki bu kadar uzuluyorsunuz etrafa izim vermeyin yorum yapmasinlar sizin bebeniz siz yalnız doktora guvenin insanlar konuşur boş boş
Benimki 7200 gr boy 61di gecen au şimdi bilmiyorum
Saat 12den sabaha kadar saat başı uyandıben zaten 11de yatmıştım…nasıl dayanacağım bakalımİnanılmaz yorgunum eskiden 3 saatte bir kalkardı bari. Şimdi 1.5 2 saatte bir kalkıyor gerçekten çok yoruldum başım dönüyor artık bedenim hiç dinlenmiyor
Kahve. Soğuk içecekler. Arada el yüz yıkama seanslariylaSaat 12den sabaha kadar saat başı uyandıben zaten 11de yatmıştım…nasıl dayanacağım bakalım
Ben pes ettim kabullendim şu sıcaklar bitsin rahatlayacağjz atağıydı dişiydi aşısıydı hiç bişey bitmiyorSaat 12den sabaha kadar saat başı uyandıben zaten 11de yatmıştım…nasıl dayanacağım bakalım
Oğlan işte boy önemliBenimki de bana çekti seninki kız mıydı oğlan mı
Kim ya bu bebekler kim bu şanslı annelerKızlar ya aranızda bebeği deliksiz uyuyan var mı geceleri bir kız gördüm de akşam yatırıyormuş sabaha kadar beslenmek için bile kalkmıyormuş bebeği yani benim oğlum uyusa uyanmasa ben yine 1 kere bile olsa yediririm diye düşünüyorum henüz hiç deliksiz uyuduğu olmadı ama
Maşallah çok iyimiş bence ek gıdaya gerek yokBenimde 4. Ay kontrolünde 7 kilo 67 cm çıktı
Bizimki uyku gerilemesi yaşıyor biraz çol gec uyuyor dun saat 10da uyudu sonra 11:15uyandı uyumadı oynuyordu sureklibiraz oynadik uyumak bilmedi saat 01:30 uyudu sonra. Geceleri kotu degil uyur hep saat 10a kadar uyur 3kere uyanır emziririm. Sadece ne yapsam erken uyumuyor uyusa bile bir iki saate kalkiyor oynuyorKızlar ya aranızda bebeği deliksiz uyuyan var mı geceleri bir kız gördüm de akşam yatırıyormuş sabaha kadar beslenmek için bile kalkmıyormuş bebeği yani benim oğlum uyusa uyanmasa ben yine 1 kere bile olsa yediririm diye düşünüyorum henüz hiç deliksiz uyuduğu olmadı ama
Valla çok imreniyorum nazar değmesin maşallah ama birazcık bizede uğrasaKim ya bu bebekler kim bu şanslı anneler
Oda düzelir o zaman şu ataklar bitsin hayırlısıylqBizimki uyku gerilemesi yaşıyor biraz çol gec uyuyor dun saat 10da uyudu sonra 11:15uyandı uyumadı oynuyordu sureklibiraz oynadik uyumak bilmedi saat 01:30 uyudu sonra. Geceleri kotu degil uyur hep saat 10a kadar uyur 3kere uyanır emziririm. Sadece ne yapsam erken uyumuyor uyusa bile bir iki saate kalkiyor oynuyor
Daha başlamadık zaten ama bizimki baya istekliMaşallah çok iyimiş bence ek gıdaya gerek yok
Videoyu atsana canim buraya ben bilmiyom
Hangi demir kullanıyorsunuz? Bizim de 2 güne bir kaka yapar oldu. Maşallah bu arada emeklerler yakındaKızlar benim bebe de 4 ay 7 günlük oldu çok şükür sağ sol dönme yapabiliyo iki gündür, bacaklarını poposunu kaldırıp indiriyo, ellerini birleştiriyor oyuncağını iki eliyle de bilinçli tutuyor gibi daha erken gözlemliyorum.
Normalde tummy time yaptiramiyordum.bu hafta koyuyorum durabiliyor aglamiyo ama sıkılana ve terleyene kadar koyuyorum. Dik duruyu ama boynu çoğunluk asağı bakıyo. Oturtma çalışmalsri yapıyorum ama çok çok erken daha Dr bu ayın sonuna doğru destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi acele etmiyorum o yüzden.
Biz de demire dün başladık 5 gün oldu kaka yapmiyo bakalım nolcak. Cisi sarı renkte normal bence. Ek gıda için de acele etme dedi Dr.
Uyku konusu sıkıntılı çok çok zor dalıyor uykuya uykusu var gözleri kapalı ama yatağa koyar koymaz agliyo gazı oluyo genelde onu halletsem de agliyo derken en son uyuyo. Sıcaklardan bence bide poposunu kaldırıp indiriyo dönmeye calisiyo gece gece
Benimki 2500 doğdu şuan 5300 kilo alımı durdu3.5 kg doğdu anne sütü alıyor ama mama ağırlıklı gidiyoruz sizinki
Ben devamlı uyandırıyorum horladığı için kendimde uyuyamıyorumAy benimki de horluyor her horultuya bebek sıçrıyor