2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benimde 4. Ay kontrolünde 7 kilo 67 cm çıktı
Maşallah uzın boylu venımkı kısa bacaksız esım 175 ben 168 oğlum büyük oğlum yasıylarından kalıplı ve uzun bu nasıl bılmem ıkıncı kaybımds bebeğim engellıydı cuceydı akcıgerlerı olusmamıs gıgus kafesı dar ve kısa olduğundan parmakları hepsı aunı bonus küt bacakalrı içe dönük kafadı vücudundan çok buyukmıe yanı bunun da kafa yapısı önde gıdıyor bıyu 60 cm kg 7400 ayın birinde

Maşallah uzın boylu venımkı kısa bacaksız esım 175 ben 168 oğlum büyük oğlum yasıylarından kalıplı ve uzun bu nasıl bılmem ıkıncı kaybımds bebeğim engellıydı cuceydı akcıgerlerı olusmamıs gıgus kafesı dar ve kısa olduğundan parmakları hepsı aunı bonus küt bacakalrı içe dönük kafadı vücudundan çok buyukmıe yanı bunun da kafa yapısı önde gıdıyor bıyu 60 cm kg 7400 ayın birinde
Canım kafa ölçüsü 40.5 demedin mi? Bence normal

Evet QUOTE="bireylulmeselesi, post: 77522390, member: 1085047"]
[/QUOTE]
Evet öyle dedı ebe ayının en üst sevıyeeonde dedı

Kızlar ya aranızda bebeği deliksiz uyuyan var mı geceleri bir kız gördüm de akşam yatırıyormuş sabaha kadar beslenmek için bile kalkmıyormuş bebeği yani benim oğlum uyusa uyanmasa ben yine 1 kere bile olsa yediririm diye düşünüyorum henüz hiç deliksiz uyuduğu olmadı ama 🤣
Benimki akşam 11 12 yi buluyordu uyuması sabah 5 e 6 ya kadar uyuyordu gece beslemesi yapmıyordum tam 3 aylık olduktan sonra akşam 8 en geç 9 da uyumaya başladı sabah uyanma saati yine aynı erken uyuduğu için gece beslemesi yapıyorum artık maşallah diyim hiç bebeğim varmış gibi uykusuz değilim doğduğundan beri uykuyu seviyor çocuk lsman gonulal in soyledigi o uyku surelerini zorluyor 😀 Osman gonulal 9 saate kadar uyuyabilir diyor benimki bıraksam 10 saat uyur 😅
Kızlar sizin bebeklerde de garip garip sesler çıkarma var mı sesleri mi keşfediyor söyleniyor mu anlayamıyorum 😅
Benimki hep dert yanar gibi söyleniyor meme emerken de söylenmeye başladı bu ara 😃
Kizlar cevap yazın nolur panikledim yaa niye olduki bu kanama şimdi hiç olmazdı
Canım emzirdigin için düzensiz adet durumları normaldir daha yumurtlaman tam düzenli olmuyordur belki

Evet QUOTE="bireylulmeselesi, post: 77522390, member: 1085047"]
Evet öyle dedı ebe ayının en üst sevıyeeonde dedı
[/QUOTE]
Canım benim kızında 40.5 ölçtüler aşıda masallah gelişimi güzel dedi ebe. Ben anlamadım bu işi neye göre belirleniyor

normal çok hareketliler havalarda sıcak bize daha detaylı ultrasonda doktorumuz dedi midesi küçük tombul bebek olmaz diye :) babası ince uzun inşallah ona çeker :)
Benim oğlum zayıf değil ama midesi küçğk sanırım genelde 4 aylık bebekler 120 ml süt mama içiyorlar ben en fazla 90 veriyorum onu da kusuyor yarısını kusmasa çok güzel kilo alırsa aşırı kusuyor ne zaman duracak bu kusmalar her yer kusmuk

X