2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Mama sandalyesinde değil ama şu babyjemin oturağı var ya orda oturuyor sırtona hafif bi minder koyuyorum ama bn de yanına oturuyorum.. Seviyo zaten oturmayı kucaktan ya da uzanırken durmuyo benim ki hep oturtmamızı istiyo
Bende ona arada oturtuyorum ama sag sol yapiuo kiyamayio kaldırıyorum. Biraz fazla tutayım bari. 🤣

M Madamu senin ocak grubuna yazdıgın mesaja verilen cevaplara baktım şimdi.. Benim kız da ufak görünüyo ama orda yazanların da bizden 1 ay önce doğum yapmalarına rağmen bi farkları yok.. Hatta 3 buçuk doğan benim kızdan daha zayıf.. Galiba biz kendimize boy ve kilolarını dert ediyoruz yoksa bebişlerimiz normal gelişiyo gibi

M Madamu senin ocak grubuna yazdıgın mesaja verilen cevaplara baktım şimdi.. Benim kız da ufak görünüyo ama orda yazanların da bizden 1 ay önce doğum yapmalarına rağmen bi farkları yok.. Hatta 3 buçuk doğan benim kızdan daha zayıf.. Galiba biz kendimize boy ve kilolarını dert ediyoruz yoksa bebişlerimiz normal gelişiyo gibi
Sizin bebiş kaç kilo boyu nasıl

Ben havucu saymazsak yoğurtla başladım bugün. Süt ürünlerine karşı bi toleransi varmi onu bi aklımdaki şüpheyi giderebilmek adına. 3 gün arttirarak vericem. Bizim ebe yogurda havuc suyu karistip yada elma suyu karıştırıp ver demişti. Hatta demir verirken elmaya havuca karıştır demişti. Emilimi artsın diye. Havuc zaten bizde okeydi sadece aşırı gaz yaptı. Yogurttan sonra elma deniycem. Karıştırıp bakicam. O sürede de yeniden ebe ile iletişime girip ne onericeginj sorucam. Bide doktor kontrolü var bi citlatir nabız yoklarim 🤣 30 umdan sonra azar isitmeyeyim 🤣 yani sende başlarken benimki gibi suyunu çıkarıp ardından karışık şekilde verebilirsin. Daha var nasılsa baslamana. Katiya geçince de mevsim sebzelerinden ezip ezip vermeye baslarsin. Ben bu hafta pazara çıkınca bal kabağı gördüm. Eger denk gelirse al elinde bulunsun. Ben kışın buzluğa depolamistim. Bal kabağı ile bebekler çok güzel besleniyo. Mevsiminde bezelye al haşlayıp ezip veririz. Taze fasulye yeşil kabak patates havuc biberler. Suan pek sebze mevsimi değil olanları dener sonra da karışımlar yaparız. Corba püre vs
Ayy evet mevsimsel şeylerden koymak lazım meyvelerden tadımlara başlıyoruz bakalımmmm her yedikleri tüm bebişlere şifa olsun 🥹🌸🌸🌸🌸🌸

Evet Ocak ayında yazanlara göre bizimkilerim gelişimleri neredeyse onlarla aynı yani gerçekten boşuna takılıyoruz

Benim bebe bu akşam hiç olmadığı kadar zor uykuya geçti. Hatta şu an her an uyanabilir sıcaktan mı diş etleri mi kaşınıyor bilmiyorum. Anlamadım derdini. Siz bebekleri oturtmaya ve ek gıda vermeye mi başladınız? Benim bebek ancak daha 2 gün önce sağ sol dönme çalışmalarına başladı. Geriden mi geliyoruz yoksa?

Benim bebe bu akşam hiç olmadığı kadar zor uykuya geçti. Hatta şu an her an uyanabilir sıcaktan mı diş etleri mi kaşınıyor bilmiyorum. Anlamadım derdini. Siz bebekleri oturtmaya ve ek gıda vermeye mi başladınız? Benim bebek ancak daha 2 gün önce sağ sol dönme çalışmalarına başladı. Geriden mi geliyoruz yoksa?
Benimki de dönemiyor daha yana meyili var sadece 😅 ama ayağa kalkmaya çalışıyor 😄 her bebisin gelişimi farklı oluyor hiç takılmayın ona🥰 doktorumuz tadımlara başlayabiliriz bu ay dedi. Bayramdan sonra düşünüyorum ben de.

Bu aralar benim oğlumun da idrarı sarardı :KK43: kakası da aşırı koyulaştı
Sarı kabul edilebilir bizim de çok şeffaf değil kışa göre. Kaka da demir takviyesinden dolayı sanırım, kullanıyorsanız eğer. Bildigim bir konu olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz. 🥰 ama geçenlerde 1-2 gün yapmamıştı değil mi sizin, onun da etkisi olmuş olabilir belki

X