2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
E bebek ten aldıgım takımlar 9 ay almıstım büyük mu drdım kendı kendıme gelınce gördüm tam mı olur bılmem yıkamaya attım bıleydım daha çok alorıdm ıyı ındırım vardı 3 al 2 öde sepette bılmem kaç ındırm allahım buraya bır haftada gelıyor hepsıjet dıye bır kargoya verıyorlar dıger kargolar hergün gelıyor da bu hepsı jet tek salı günü dagıtıma çıkıyor burda

Başlama listesi verdi mi. Sizin ki neden erken başlattı peki bir sebep varmı
IMG_5587.jpeg

E bebek ten aldıgım takımlar 9 ay almıstım büyük mu drdım kendı kendıme gelınce gördüm tam mı olur bılmem yıkamaya attım bıleydım daha çok alorıdm ıyı ındırım vardı 3 al 2 öde sepette bılmem kaç ındırm allahım buraya bır haftada gelıyor hepsıjet dıye bır kargoya verıyorlar dıger kargolar hergün gelıyor da bu hepsı jet tek salı günü dagıtıma çıkıyor burda
Ay bende artık 9 aylık alıyorum takımları,zıbınları falan

Ben de hep ilaclarını kaşıkla veriyorum elimi tutup kaşığı çekiyorfu son günlerde.Muhtemelen oturmayla alakalı başlamama sebebi.henüz dönmüyor yan dönüyor öyle kalıyor.temmuzun başında başlayatacagım yine 6 ay dolmuş oluyor.Tadımlara da başladık ama meyve yalatıyorum başka bir şey vermedim henüz 🌸 yani beklemeyeceğim temmuzun ortasını yeter canım artık 😂😂😂😂
Evet bende meyvelerden sadece suyunu emebilecek şekilde ağzına tutuyorum. Zaten bizim ebe 4. Ayda suyunu sıkıp ver demişti. Katı gıda şeklinde yani bi şeyleri ezerek vermeye ne zaman başlarım onu bilmiyorum. Artık takip edicez. Destekli oturtma denemelerini onun için yapıyorum. Sırt bel kaslari biraz daha gelisince minik çok az bi sey sebzeden pure halde verir denerim. Alir yutar çiğner hevesli olursa mevsim sebzelerini denerim. Boy uzamış mi boy 🤣🤣 biliyosun en son aynı durumdaydik. Biz bi daha olcemedik yaninkendim olcuyorum ama doğruluk payı tartışılır. 🤭

Kızlar ek gıdaya başlama ile ilgili liste ya da bir kitap gibi birseylrr var mı ulaşabileceğimiz 🌸
Şu 3lü ek gıda kitabı var ama o tadım sonrası için olacak gibi onun dışında ben bir tadım listesi buldum ona uyacağım sizinle de paylaşayım

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-10-17-44-31-190_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-06-10-17-44-31-190_com.instagram.android.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 62
Evet bende meyvelerden sadece suyunu emebilecek şekilde ağzına tutuyorum. Zaten bizim ebe 4. Ayda suyunu sıkıp ver demişti. Katı gıda şeklinde yani bi şeyleri ezerek vermeye ne zaman başlarım onu bilmiyorum. Artık takip edicez. Destekli oturtma denemelerini onun için yapıyorum. Sırt bel kaslari biraz daha gelisince minik çok az bi sey sebzeden pure halde verir denerim. Alir yutar çiğner hevesli olursa mevsim sebzelerini denerim. Boy uzamış mi boy 🤣🤣 biliyosun en son aynı durumdaydik. Biz bi daha olcemedik yaninkendim olcuyorum ama doğruluk payı tartışılır. 🤭
Ben ek gıdaya takılı kalınca 😂 boy 63 cm kilo 6300 gr suan.asagı yukarı aynı gidiyorlardır bizim kızlar 🌸

Kızlar size bi tavsiye de bulunmak istiyorum. Doğum yaptıktan sonra kadın doğum doktorum bontaa diye bi süt arttırıcı almamı söylemişti bende aldım ilk 2 ay düzenli kullandım. Bi daha düzenli kullanmadım bi kullandım bi kullanmadım. Bu aralar sanki sütüm az gibi geliyordu bebeğim sanki boş çekiyordu dün aklıma geldi evde ki bontaa yı denedim bugün farkı oldu. gerçekten bende işe yarıyor. Deneyin bence

X