2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Anne bitti mi diyor. Maşallah ya. Benimki daha anne bile diyemiyor. Sözcük hiç yok deliriciğim:)
Sagolun Ben karnıma düştüğünden beri konuşuyorum doğduğu andan itibaren birseyleri anlatarak yaptim iletisim kurarak onun faydası oldu diye dusunuyorum. Anne demeyi benim için değilde anneme kardeşim anne derken ogrendi sonra benimde seslendiginde cvb verdigimi farkedince bana söylemeye başladı hala anneme de anne diyor.

Çok kısa izletiyorsunuz o kadarının sorun olacağını düşünmüyorum ki sizin bebeğiniz bitti diyip tekrar açılmasını istemiyormuş benimki kapatınca çığlıklı ağlamalı tepki veriyor bir kaç gündür özellikle rahatsız etti bu durum beni, şuan dişleri ağrıyor onun gerginliği de olabilir bilmiyorum ekrana bağladım, bizde genelde kumsala götürüyoruz toprakla oynuyor parka götürüyorum dışarıda gezdiriyorum ama benim sorun yemek yedirmek alt değiştirmek hatta tırnak kesmek bunlar yüzünden açıyorum genelde yoksa oyalansın diye değil

Onda nasıl bir farklılık vardı

Deneyeceğim bakalım umarım başarılı olurum

Erkek bebek mi erkek bebekler daha çok terler diye duymuştum alakası var mı bilmiyorum

Cok degil bir sure once bu kadar kısa izletmeme rağmen benim kizim da ara ara açmam icin agliyordu bu yüzden özellikle örnek verdim o zaman da burda konustuk diye hatırlıyorum.

ben de benim miniğimle doğduğundan beri hiç susmaksızın her şeyi anlatıyorum hersey hakkında konuşuyorum ehler ıhlar havada uçuşuyor.Ben çok konuşulup anlatılan bebekler çok çabuk konuşmayı söküyor sanıyordum kendi bebeğimi görene kadar masallah sizin minnosa

Ben de sizin gibi her anne dediğinde efendim kızım diye seslendim. Öyle öğrendi galiba . Ama cümle kurmadı henüz sizinki gibi . Tek tek kelimeleri söylüyor hep

Sagolun genetikte etkilidir belki bende böyleymişim annem öyle söylüyor. Birde kiz cocuklari daha hızlı ogreniyor konusma becerilerini. Sizin de konuşmalarınızın illaki etkisi oluyordur. Söylemese dahi cogu seyi daha iyi anliyordur. Her çocuk kendisine sunulan ilgiyi emegi farkli işliyor farkli sekilde dönüş alırsınız mutlaka diye dusunuyorum

A Alliswell23 oğlumun tırnaklarını uyanıkken asla kesemiyorum.Evde savaş çıkıyor.Ben epeydir uyurken kesiyorum hiç fark etmiyor,rahatsız olmuyor.Dilerseniz siz de deneyin.
Ay ben zaten zorla uyutuyorum korkarım valla uyanır diye dokunmam uyurken, yeter ki uyusun

Ben de sizin gibi her anne dediğinde efendim kızım diye seslendim. Öyle öğrendi galiba . Ama cümle kurmadı henüz sizinki gibi . Tek tek kelimeleri söylüyor hep
anne desin diye o kadar bekledikten sonra anneme söylemesi baya bir üzmüştü beni basta. Ogrettik bir sekilde neyseki. Cumle kurmaları için erken dönemdeler zaten kizimda çok yeni kullanmaya başladı kelime sayısı fazlaysa yakında kurmaya başlar bence

Ay benimki de aynı ıh ıh diye diye her şeyi anlatıyor anlamamazlığa vuruyorum yok. Örneğin su mu istiyosın diyorum 5 sn bekliyorum ama yok. Doğduğundan beri kitap okuyorum sıfır ekran ama kendisi her şeyi anlayıp ıhlamayı tercih ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…