2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Market sütü almayın derim. Çevrenizde temiz çalışan inak yada manda sütü bulmaya çalışın. Hatta yakında ek gıda başlayacak doğal beslenen tavuk yumurtası araştırması da yapabilirsiniz. Çocuklara işlenmiş gıda süt de dahil kullanmayın.
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama bi arastirmanizi öneririm. Denemeli 1 lt süt alın kaynatın onunlaayalama yapın. Maya içinde temiz bulduğunuz 2 3 komşudan 1 er kasik alıp o mayalari karıştırıp da kullanırsanız yoğurdun daha besleyici ve kıvamında olur. (Yooorttçuuu tavsiyesiii😉)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim❤️ İstanbulda yaşıyorum aslında her şey elimizin altında ama artık pek güven kalmadı, iyi bir yer bulursam süt konusunda tabi denerim. Onun dışında tavuk yumurta et vs zaten organik tüketmeye çalışıyorum. İşlenmiş paketli gıda uzun süredir hayatımda yok 🙃

Tavsiyeniz için teşekkür ederim❤️ İstanbulda yaşıyorum aslında her şey elimizin altında ama artık pek güven kalmadı, iyi bir yer bulursam süt konusunda tabi denerim. Onun dışında tavuk yumurta et vs zaten organik tüketmeye çalışıyorum. İşlenmiş paketli gıda uzun süredir hayatımda yok 🙃
Ayy evet İstanbul da hersey bulunuyor ama güven konusu zorlayıcı oluyor. Ama eminim bulacaksinizdir zaten organige geçiş yapmışsınız 😍😍 edinebilirseniz birden fazla mayayi karıştırıp kullanmayı da deneyin mutlaka 😍😍🫂

Ben de Ankara'ya gıdıp gıtmemr konusunda kararsıskn annem gel bebegı çok ozledım dıyor gıdersem de çok kalmam 2 gece büyük ohlanın futbol antremanı var düzenini n boYkmaeını göç sevmıyor bıde Ankara'da rahat edemıyor

kızlar selam bebeğimin elleri ve ayakları sürekli terli yani nemli hep böyleydi böyle bir durum yaşayan var mı
Bizimki de öyle. Sicaklayinca bedeni soğutmaya çalıştığı için öyle oluyomus. O zamanlarda çorabını çıkartıyorum bi zaman sonra içim rahat etmiyo gene çorap giydiriyorum. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar sarjli sut pompasi kullanan var mi?ben bebeto mu ne ondan almistim 28 mm baslio olunca kucuk geldi satmistim.lansinohun tekli kullaniyorum 30.5 baslikla ama icindeki beyaz valfi degistirmeme ragmen sanki eskisi gibi cekmiyor.ve bizim bebe mamaya baslayinca meme reddi yasadigimizdan gunduzleri sagim yapiyorum.o yuzden tavsiye edebileceginiz sarjli hatta cift olan makine var mi?

Bizimki de öyle. Sicaklayinca bedeni soğutmaya çalıştığı için öyle oluyomus. O zamanlarda çorabını çıkartıyorum bi zaman sonra içim rahat etmiyo gene çorap giydiriyorum. 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ayy bir de konuşturuyor ayaklarını öyle şeylere pek insnmıyordum ama tuzlamadım diye mi oldu böyle bilmem 😂😂😂

Ay gerçekten insanı deli ediyorlar,, 🙄
geçen gün Biizmkide susmadı diyo niye susturamiyorsun..
Çocuk bu dedim pil takılı değil.
Hiç takma konuşmak için konuşuyorlar ya. Sırf akil Oyunu yapıyorlar bize
Susturamıyorsun ney ya. Vallahi öyle bizi üzmek yaralamak için yapıyorlar işte

Ben de Ankara'ya gıdıp gıtmemr konusunda kararsıskn annem gel bebegı çok ozledım dıyor gıdersem de çok kalmam 2 gece büyük ohlanın futbol antremanı var düzenini n boYkmaeını göç sevmıyor bıde Ankara'da rahat edemıyor
Değişiklik olur git bence. Bendr annemler cok uzak olmasa gitmek istiyorum.. Eylul ekimde nasip olursa gitcem onlar Adana da ben İstanbul 😥

Ayy bir de konuşturuyor ayaklarını öyle şeylere pek insnmıyordum ama tuzlamadım diye mi oldu böyle bilmem 😂😂😂
😁😁 iyi ve harika yapmışsın yani yapmamakla 😉😉
Bizimki de hafif değişik bi kokusu oluyo ayakta ama bence o sürekli çorap içinde kalıp bide arada terledigi için oluyodur. Kokuyo bu diyene de git kendi g.tunu kokla de 🤣🤣🤣🤣 🤭🤭🤭 bide parmak aralarında pamukcuk gibi şeyler birikiyor onlarda koku yapabilir. Yirim 😋😋🥰

Ben hayatta demem sen tecrübelisin sustur diye 😂 çok fena havalanır beni ezer. Boşver sende deme
Yok aklı çıkıyor bırakırım da bi yere gideriz gezmelere diye 😂😂😂
Hiç ben bakarim vs demiyor..
bende bırakmam zaten, Allah mecbur bırakmasın.
Yemek. Yerken esim Bakıyordu küçükken diyo o Bakabilir mi?
Mecbur bakacak valla demiştim 😝😝😝😂😂

Slm kızlar koldaki aşı yeri iltihaplanıp patlayan var mı? Bizimkisi kaç seferdir öyle oluyor doktor ellemeyin normal dedi ama geçmiyor bi türlü 😒

Yok aklı çıkıyor bırakırım da bi yere gideriz gezmelere diye 😂😂😂
Hiç ben bakarim vs demiyor..
bende bırakmam zaten, Allah mecbur bırakmasın.
Yemek. Yerken esim Bakıyordu küçükken diyo o Bakabilir mi?
Mecbur bakacak valla demiştim 😝😝😝😂😂
Hahahha kız ne güzel bakmak istemiyor 😂 benimki de bakmak için yanıp tutuşuyor da ben güvenmiyorum. Çocuğum 2 aylıkken felan kaç kere omzunda çocuk uyurken kendi de uyuyordu yakaladım öyle. Bana dinlen ben bakarım diyordu ben uyumaya gidiyordum bi geliyordum bakıyordum horluyor uyumuş çocukta omzunda uyuyor. Koltukta öyle uyumuş. İnsanın güveni kalmıyor.

X