2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bebeğim normalde günde 2 3 kere kaka yapardı bugün hiç yapmadı ilk defa böyle bişey oldu kabız mı oldu acaba
Anne sütü alan bebek 10 gün bile kaka yapmadan dururmuş mama biraz daha kabız yapabilir ama 1 gün kaka yaomayınca kabız olmaz merak etme canınyapmak istememiştir benimkide bazen yapmıyor artık önceden korkuyordum şims takip ediyorum

Öyle valla canım bir dikkat edeyim. Bu aralar totosunu da kaldırmayı öğrenmiş yüz üstü dönüp Toto yukarı kaldırıyor kendini
Totolarına totolarına vurcem onların benimki de köprü gibi yapiyo kendini, dönmesi yakın demek ki
Anne sütünden mayalayan da çok insan var. Bizim süt alerjimiz olduğu için yoğurt vs çok sonra diyet açarken demeyeceğiz ama ben pastörize sütten denemeyi düşünüyorum o zaman

Benimde bir denemem lazım sanki hiç böyle şeyleri beceremeyevekmiş hissi var içimde

İlk defa olunca tuhafıma gitti ilk defa kakasız bir günümüz geçti

Evet ya o anne sütünden yapanları gördüm acaba olur mu ki

Çiğ süte güvenemiyorum muhtemelen günlük sütle yaparım ben:) mayalamayı ben de öğrensem iyi olacak hiç denemedim bu zamana kadar

Çiğ süte güvenemiyorum muhtemelen günlük sütle yaparım ben:) mayalamayı ben de öğrensem iyi olacak hiç denemedim bu zamana kadar
Market sütü almayın derim. Çevrenizde temiz çalışan inak yada manda sütü bulmaya çalışın. Hatta yakında ek gıda başlayacak doğal beslenen tavuk yumurtası araştırması da yapabilirsiniz. Çocuklara işlenmiş gıda süt de dahil kullanmayın.
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama bi arastirmanizi öneririm. Denemeli 1 lt süt alın kaynatın onunlaayalama yapın. Maya içinde temiz bulduğunuz 2 3 komşudan 1 er kasik alıp o mayalari karıştırıp da kullanırsanız yoğurdun daha besleyici ve kıvamında olur. (Yooorttçuuu tavsiyesiii)

Ay gerçekten insanı deli ediyorlar,,
geçen gün Biizmkide susmadı diyo niye susturamiyorsun..
Çocuk bu dedim pil takılı değil.
Hiç takma konuşmak için konuşuyorlar ya. Sırf akil Oyunu yapıyorlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…