- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.641
Neden 11inde peki konuya çok yabancı kaldımSac kesicez aziiiciiik
Ay takvimi bu tarih. Ayın konumuna göre neye ihtiyacın varsa ona uygun bi tarih oluyo. Mesela bugün yarın ve evvelsi gün çamaşır utu günü. Bu günlerde camasirla ilgili işler kolay olur. Yikadigin çamaşırlar perdeler daha beyaz az deterjanla daha çok verim alınır. Ütüler kolay olur vs. Sac bakımı takvimi de var. Derdine uygun zaman oluyo. Mesela kısa saç veya boyalı sac kullanan kişiler için de seçenek oluyor. Saçlar yavaş uzasin dip boyası gelmesin diye kesim zamanı oluyo. Yada yeni saçlar çıksın canlansın dökülme dursun diye de. Boya takvimi oluyor. O zamanlarda sac boyadigin zaman boya rengi kalıcı parlak ve akmadan uzun süre verim alabiliyorsun. Konserve temizlik bitki bakımı sünnet hacamat tuvalete alıştırma meme sonlandırma ek gıda başlama cilt sorunları için bakimlar egzama için uygun kür ve zamanlar. Epilasyon ameliyat günleri daha bu uzayiiip gidiyo işin aslı. Iste bu 11 haziran da dökülme ve kepek sorunu için ilk seçenek. Birden fazla kesim yaparak saça dinamik kazandiriliyor. Ardı ardına 3 5 ay civarında takip ederek ara vermeden uygun zamanda kesim yapıldığında sağlıklı sonuc elde ediliyor.Neden 11inde peki konuya çok yabancı kaldım
Haklısın canım öyle yapayım teşekkür ederimAma şart değil ki siz şekli bozmayacak şekilde az bi kesim yapın. Cok ve şekilli kesmek şart değil.
Ona hiç dikkat etmedimKafasını gömmüyor değil mi, rahatsa ellemeyinn
Bence zıbınlar boşa gittiİnstagramda baya gördüm ama inanmamıştım deneyeyim o zaman lekeleri çıkarırsa zıbınlaea üzülürim
Ay inşallah ya çok teşekkür ederimGenelinde oluyor, baktım pis mecbur arabada sıkış tıkış halletmiştim işlerimi:/ ben de dönüş yolunda opetin bakım odasına girdim aksine çok temizdi. Tamamiyle şans işi:/ mescitler vs bana pek hijyenik gelmediği için araba içinde yapmak benim için daha mantıklıydı. Umarım en temizelerine denk gelirsiniz ve yolculuk çok rahat geçer
Tabi camiye de bit sürü insan giriyor bende alt değiştirme örtüsü taşıyorum öyle içim rahat ediyorRica ederim. Bizim şehir de çok alternatif olmayınca kendime çare arayisina girmistim böyle bi yol buldum
Bide yanımda mutlaka battaniye muslin alt açma örtüsü gibi şeyler mutlaka oluyo onu serip yatiriyorum. Eve gelince de yıkıyorum yada atıyorum duruma göre alt bezini. Camilerde ayak değmeyen yüksek bi yer yok çünkü. Ne kadar insanlar abdestli de girse ayak değiyor.
Ay bir yaşıma daha girdimAy takvimi bu tarih. Ayın konumuna göre neye ihtiyacın varsa ona uygun bi tarih oluyo. Mesela bugün yarın ve evvelsi gün çamaşır utu günü. Bu günlerde camasirla ilgili işler kolay olur. Yikadigin çamaşırlar perdeler daha beyaz az deterjanla daha çok verim alınır. Ütüler kolay olur vs. Sac bakımı takvimi de var. Derdine uygun zaman oluyo. Mesela kısa saç veya boyalı sac kullanan kişiler için de seçenek oluyor. Saçlar yavaş uzasin dip boyası gelmesin diye kesim zamanı oluyo. Yada yeni saçlar çıksın canlansın dökülme dursun diye de. Boya takvimi oluyor. O zamanlarda sac boyadigin zaman boya rengi kalıcı parlak ve akmadan uzun süre verim alabiliyorsun. Konserve temizlik bitki bakımı sünnet hacamat tuvalete alıştırma meme sonlandırma ek gıda başlama cilt sorunları için bakimlar egzama için uygun kür ve zamanlar. Epilasyon ameliyat günleri daha bu uzayiiip gidiyo işin aslı. Iste bu 11 haziran da dökülme ve kepek sorunu için ilk seçenek. Birden fazla kesim yaparak saça dinamik kazandiriliyor. Ardı ardına 3 5 ay civarında takip ederek ara vermeden uygun zamanda kesim yapıldığında sağlıklı sonuc elde ediliyor.
Bi dikkat edin isterseniz siz de rahat edersiniz gece aklınız kalmazOna hiç dikkat etmedim
Eğer genel halinde bir huzursuzluk yoksa doktorlar 1 hafta 10 güne kadar kaka yapmamasını normal buluyor. Benim bebiş de mesela bugün çok az yaptı muhtemelen yarın sırtından taşarcasına acısını çıkarır:) kakasını yapması için ayak altı masaj ve karın masajı bizde baya etkili oluyor tavsiye ederimKızlar bebeğim normalde günde 2 3 kere kaka yapardı bugün hiç yapmadı ilk defa böyle bişey oldukabız mı oldu acaba
Cok. Kötü ise atıyorum ya, 2tane gittiKız niye atıyorsunuzleke çıkarıcısına batırın bişeyi kalmıyor
KaynanaEşin mibenimki de eskiden bende durmuyor beni sevmiyor diyordu artık onu demiyor ama üstüme atıyor doğru Max 15 dk hele geçen al biraz salonda oyna uyuyayım dedim kaç kere çocuğu kapıya getirip annen seni benim üstüme attı bak yatıyor seni sattı diyip durdu en son uyumadım kalktım
İdrar renginde bile değişiklik olabilirmiş bu dönemlerde sıcaklardan dolayı. Terlemeye bağlı ciste de azalma olabilirmiş.Kızlar bezlerimiz çok çişli değil sizinde mi öyle
Öyle valla canım bir dikkat edeyim. Bu aralar totosunu da kaldırmayı öğrenmiş yüz üstü dönüp Toto yukarı kaldırıyor kendiniBi dikkat edin isterseniz siz de rahat edersiniz gece aklınız kalmaz
Ayak altı masajı denemiştim gerçekten faydası oluyordu birde tuvaletini yapar gibi pozisyon veriyorum kucağımda o da fayda ediyordu ama bugün hiç biri etmedi ve ilk defa hiç yapmamazlık oldu ondan şaşırdım baya.Eğer genel halinde bir huzursuzluk yoksa doktorlar 1 hafta 10 güne kadar kaka yapmamasını normal buluyor. Benim bebiş de mesela bugün çok az yaptı muhtemelen yarın sırtından taşarcasına acısını çıkarır:) kakasını yapması için ayak altı masaj ve karın masajı bizde baya etkili oluyor tavsiye ederim
Ooo senin kaynana ne güzel desin öyle benimki bende duruyor bak bende sakinleşti diyor o daha sinir bozucu hele lohusalığım da çocuğu kucağıma almıştım ağlıyordu diyor ki insan annesinde sakinleşir sen annen de ağlıyorsun hala unutmam çok içime batmıştı. Ve hep bende susuyor bende sakinleşti diyip duruyordu beni mahfediyordu bu sözleri ile. Oysaki bende de susuyordu ama o benim psikolojim ile oynamayı seviyordu işteKaynana