2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Neden 11inde peki konuya çok yabancı kaldım
Ay takvimi bu tarih. Ayın konumuna göre neye ihtiyacın varsa ona uygun bi tarih oluyo. Mesela bugün yarın ve evvelsi gün çamaşır utu günü. Bu günlerde camasirla ilgili işler kolay olur. Yikadigin çamaşırlar perdeler daha beyaz az deterjanla daha çok verim alınır. Ütüler kolay olur vs. Sac bakımı takvimi de var. Derdine uygun zaman oluyo. Mesela kısa saç veya boyalı sac kullanan kişiler için de seçenek oluyor. Saçlar yavaş uzasin dip boyası gelmesin diye kesim zamanı oluyo. Yada yeni saçlar çıksın canlansın dökülme dursun diye de. Boya takvimi oluyor. O zamanlarda sac boyadigin zaman boya rengi kalıcı parlak ve akmadan uzun süre verim alabiliyorsun. Konserve temizlik bitki bakımı sünnet hacamat tuvalete alıştırma meme sonlandırma ek gıda başlama cilt sorunları için bakimlar egzama için uygun kür ve zamanlar. Epilasyon ameliyat günleri daha bu uzayiiip gidiyo işin aslı. Iste bu 11 haziran da dökülme ve kepek sorunu için ilk seçenek. Birden fazla kesim yaparak saça dinamik kazandiriliyor. Ardı ardına 3 5 ay civarında takip ederek ara vermeden uygun zamanda kesim yapıldığında sağlıklı sonuc elde ediliyor.

Kızlar bebeğim normalde günde 2 3 kere kaka yapardı bugün hiç yapmadı ilk defa böyle bişey oldu kabız mı oldu acaba

Ay inşallah ya çok teşekkür ederim

Tabi camiye de bit sürü insan giriyor bende alt değiştirme örtüsü taşıyorum öyle içim rahat ediyor

Ay bir yaşıma daha girdim nerden bakıyorsunuz peki ona bi sitesi var mı? İlgimi çekti

Kızlar bebeğim normalde günde 2 3 kere kaka yapardı bugün hiç yapmadı ilk defa böyle bişey oldu kabız mı oldu acaba
Eğer genel halinde bir huzursuzluk yoksa doktorlar 1 hafta 10 güne kadar kaka yapmamasını normal buluyor. Benim bebiş de mesela bugün çok az yaptı muhtemelen yarın sırtından taşarcasına acısını çıkarır:) kakasını yapması için ayak altı masaj ve karın masajı bizde baya etkili oluyor tavsiye ederim

Kaynana

Ayak altı masajı denemiştim gerçekten faydası oluyordu birde tuvaletini yapar gibi pozisyon veriyorum kucağımda o da fayda ediyordu ama bugün hiç biri etmedi ve ilk defa hiç yapmamazlık oldu ondan şaşırdım baya.

Ooo senin kaynana ne güzel desin öyle benimki bende duruyor bak bende sakinleşti diyor o daha sinir bozucu hele lohusalığım da çocuğu kucağıma almıştım ağlıyordu diyor ki insan annesinde sakinleşir sen annen de ağlıyorsun hala unutmam çok içime batmıştı. Ve hep bende susuyor bende sakinleşti diyip duruyordu beni mahfediyordu bu sözleri ile. Oysaki bende de susuyordu ama o benim psikolojim ile oynamayı seviyordu işte

Kızlar ek gıda için aşırı heyecanlıyım. Bir an önce başlamak istiyorum :) tepkisini çok merak ediyorum oğluşumun hayatımda hiç yoğurt mayalamamıştım bugün ilk defa denedim önceden bi deneme yanılma yapıp öğreneyim dedim bu arada kızlar siz çiğ sütten mi günlük sütten mi yoğurt yapmayı düşünüyorsunuz bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…