2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ölçmedim ama bariz sıcak çocuk kafası elleri falan. Derecemiz dandik biraz güvenli ölçüm yapmıyor. Aşının huysuzlugumu yoksa bu 4. Ay atağı mı acaba ya?
Bence aşı çünkü 3 gündür benimki de öyle. Aşıdan önce 1 hafta iyiydik uyku konusunda felan. Aşı olduk çocuk yine başa döndü uyutmak beni korkutur oldu çok ağlıyor uyuturken bi türlü susmuyor :KK43:

yesilinkizianne yesilinkizianne sizinle mi konuşmuştuk kepek dökülme konusunu? Yanlış hatirlamiyosam mazur görün.
Uygun takvim gelmiş 11 Haziran 2024 06.00 – 18.45 kisa zaman dilimi fakat bu ay baslasak iyi ederiz. Malum daha önümüzde 3 5 ay daha var 🤣🥴🤌🙆‍♀️ yeniden hatirlatalim birbirimize 🤗
Aaa çok sağol canım bence de başlayalım inşallah. Not alayım 😅 malum leylayız bu sıralar. İnşallah yararını görürüz hala devam ediyor sıkıntılar.
Şu e bebek ürünü olan leke çıkarıcısı inanılmaz bişey 😂 kendi çamaşırımıza bile kullanır oldum baya iyi
Bende yeni aldım bir türlü denk gelmiyordu çok iyiymiş. Oğlum doğdu doğalı bez markası farketmeksizin üzerine geçiriyor 😂😂

Evet ya öyle bir şey var bir de benzin istasyonlarında oluyor mu bebek bakımnodaları hiç aklıma gelmemişti bu
Genelinde oluyor, baktım pis mecbur arabada sıkış tıkış halletmiştim işlerimi:/ ben de dönüş yolunda opetin bakım odasına girdim aksine çok temizdi. Tamamiyle şans işi:/ mescitler vs bana pek hijyenik gelmediği için araba içinde yapmak benim için daha mantıklıydı. Umarım en temizelerine denk gelirsiniz ve yolculuk çok rahat geçer🙏🏻

Aaa çok sağol canım bence de başlayalım inşallah. Not alayım 😅 malum leylayız bu sıralar. İnşallah yararını görürüz hala devam ediyor sıkıntılar.

Bende yeni aldım bir türlü denk gelmiyordu çok iyiymiş. Oğlum doğdu doğalı bez markası farketmeksizin üzerine geçiriyor 😂😂
Valla doğru dedin leylayiz 🤣🤣

Bence aşı çünkü 3 gündür benimki de öyle. Aşıdan önce 1 hafta iyiydik uyku konusunda felan. Aşı olduk çocuk yine başa döndü uyutmak beni korkutur oldu çok ağlıyor uyuturken bi türlü susmuyor :KK43:
Gece toplasan 5 saat uyumadı gündüz de emerken 15 dk 15 dk memede toplasan 1 saat gündüz uykusu da uyumadı 😓
Yüzüstü dönüşlerini kontrol edebildiniz mi siz?

yesilinkizianne yesilinkizianne sizinle mi konuşmuştuk kepek dökülme konusunu? Yanlış hatirlamiyosam mazur görün.
Uygun takvim gelmiş 11 Haziran 2024 06.00 – 18.45 kisa zaman dilimi fakat bu ay baslasak iyi ederiz. Malum daha önümüzde 3 5 ay daha var 🤣🥴🤌🙆‍♀️ yeniden hatirlatalim birbirimize 🤗
Ne yapacaksınız 🤭😏😏😏

Ben wc ihtiyaçi için temizlik bakımından sadece opeti kullanırım. Doger istasyonlarda bakım odası varmi veya ne kosulda deneyimlemedim fakat opetinki vasatti. Yada bana öyle denk geldi. Yol üstünde geçtiğiniz şehirlerde hastahaneye girip uygun yer talep edebilirsiniz. Yada dinlenme tesisleri oluyor düzce bolu vs gibi. Oralarda da mescitlere girip Yada camiye gene ihtiyaclari karsilayabilirsiniz. Ben şehir merkezinde bebeğe bakmam gerekirse hemen bi cami mescit bi yere girip işimi hallediyorum. Kimse de bi sey demedi bu güne kadar. Hatta mescitler daha sakin oluyor bebekte sakinlesiyor 🥲
Evet doğru mescid mantıklı öok teşekkür ederim insanın aklına bazen en basit şeyler gelmiyor

Evet doğru mescid mantıklı öok teşekkür ederim insanın aklına bazen en basit şeyler gelmiyor
Rica ederim. Bizim şehir de çok alternatif olmayınca kendime çare arayisina girmistim böyle bi yol buldum 😋
Bide yanımda mutlaka battaniye muslin alt açma örtüsü gibi şeyler mutlaka oluyo onu serip yatiriyorum. Eve gelince de yıkıyorum yada atıyorum duruma göre alt bezini. Camilerde ayak değmeyen yüksek bi yer yok çünkü. Ne kadar insanlar abdestli de girse ayak değiyor.

Son düzenleme:
X