- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.421
Kendımdrn nefret edıyorumIcım ıcını yiyor anlatmam vıcdandsn nasıl oldu düştü gormedım yoktum yanında allahım korusun beterınden
Bu tarz durumlar yaşam boyu bizlerinde başına gelicek. Yani suclamaktan vazgeçin kendinizi. Elbet üzülürsünüz üzülücez ama şuan geriye dönüş yok ve ilerisi için bi şeyler yapabiliriz ancak. Bende efeye çok üzüldüm. Şişlik morarti devam ediyor mu hala.Icım ıcını yiyor anlatmam vıcdandsn nasıl oldu düştü gormedım yoktum yanında allahım korusun beterınden
Maliyeti bir yana ele güvenemiyorum. Benim de bakıcım vardı, kadın beni korkuturdu hep ve hala karanlıktan korkuyorum şu yaşımda.Acaba maliyeti az olması açısından hafta 2 gün falan bakıcı mı tutsanız geri kalan günlerde anneniz be kv baksa
Ya bnmki de diyor önceden böyle muayene mi vardı bizi götürmüşler mi ne oldu şimdi falan filan haklimsi yani ama tam haklı değil. Çünkü hicbisey eskisi gibi organik değil. Herşeye para veriyoruz buna da veirirz nolcak dedim o zman babalık devreye girdi yani çocuğumun sağlığı için canımı veririm falanBiz 1. Ayda göz doktoruna gitmiştik. Aslinda kararsizdik zaten 3. Ayda rop yaptircaz vs diye düşünüyorduk. Ki o 1. Ayda iken prematüre olduğu için henüz görme takip vs baslamamisti. Neyse biz gittik doktora arada kaldığımızı vs anlattık. Katarakt olabiliyomus bebeklerde. Ve sanirim bu takip etme bakma vs ile de belli olmuyomus. Simdi üstünden aylar geçti tam konuşmalar aklımda değil ama buna benzer şeyler anlatmıştı doktor. Yani gidip bi baktirmakla iyi etmişsiniz. İçiniz rahat eder. Acaba ile yaşanmıyor çünkü. Bi kaç hafta önce tek göz de sulanma kızarıklık vardi doktorumuz damla verdi. Geçmezse göz doktoru görsün demişti. Kullandık geçti de elhamdülillah ama inan zerre içim rahat etmedi randevu aldım göze getirdim. Demli çayla silin arada dedi enf gitmis mesela. Esim de ne gerek var diye bık bık etti ama gel gör benim içim rahat etmiyodu işte.
Ya hayır sacmalamayin lütfen. Bu çocuklar düşe kalka büyüyecek. Bunkadar suçlamayın kendinizi. Desteksiz büyütüyoruz ve sizde böyle olsun istemezsiniz.Kendımdrn nefret edıyorum
Ben deniz anasiysam sende iskele babası mi oluyorsun deyin bi dahakine.Ya bnmki de diyor önceden böyle muayene mi vardı bizi götürmüşler mi ne oldu şimdi falan filan haklimsi yani ama tam haklı değil. Çünkü hicbisey eskisi gibi organik değil. Herşeye para veriyoruz buna da veirirz nolcak dedim o zman babalık devreye girdi yani çocuğumun sağlığı için canımı veririm falanama gereken yerde diyor bide bu gerekli miydi sen anasin sen bilicen Deniz anası diyo bana
Ahahha iyiymiş iskele babasıBen deniz anasiysam sende iskele babası mi oluyorsun deyin bi dahakine.
Tamam bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu ama o zamanlar da tahtayı göremeyen ve bunu da söyleyemeyince çok çocuk vardı. Görmediği çok geç fark edilen eğitim hayatı etkilenen.. simdi imkan var tedaviler mümkün neden ihmal edilsin vebale girilsin ki ?
Iyi yapmışsınız. Hava iyiyse bi hava almaya çıkarın. Ya da balkona felan. Dikkati dağılsın biraz. Onlar içinde zorAy evet 2. Ay da ağrı bu kadar yoktu sanki çok az mizmizlanmisti ama bu başka bı boyut anlaşılıyor yani calpol verdim canım ona rağmen sen düşün
Canım üzme kendini bisey yoktur korkma.ben snin mesajini okumadan yazmışım haberi o ekstrem bı durum o, uyarmak istedim herkesi tam kritik zamanlarda bebeklerimiz kimsenin başına gelmesin küçük bişey seninki ama ihmal etme bence bı doktora götür kendine de yüklenme böyle olacağı varmış olmuş bişey olmamıştır korkma tedbir al sadece.Kendımdrn nefret edıyorum
Hava rüzgarlı canım kardeşim e gidicem o bavul hazırlığı yapacak ev değişimi olacak illaki değişiklik olurIyi yapmışsınız. Hava iyiyse bi hava almaya çıkarın. Ya da balkona felan. Dikkati dağılsın biraz. Onlar içinde zor
Çok geçmiş olsun bebekler bizden güçlüdür melekler korur derler hep ama siz genede bi doktora götürün inşallah bişeyi yoktur.Kendinizide yıpratmayın büyüynw kadar çok şey yaşatıcaklae bizlereEfe kanepede düştü alnı sıstı
Böyle düşünme, benim bebek daha 40ı çıkmamışken kanepeden düştü, yastığa eğimli yatırmıştım kendini tepiştire tepiştire düştü ben uyurken, o kadarcık bebeğe ihtimal vermezsin ama bir şekilde yapabiliyorlar, Rabbim korudu bir şey olmadı çok da yüksek değildi. Efe’nün de bir şeyi yoktur Allahın izniyle ama kendini toparla suçlama sen ona lazımsın. Doktora gitmeniz iyi olabilir eğer şişlik ve morluk varsa. Geçmiş olsun..Kendımdrn nefret edıyorum
Ay valla çık dikkat etmek lazım ben korkuyorum öyle bırakmaya uykuya dalarım döner nefessiz kalır diye gerçi ağlar illaki ama insan korkuyor yinedeBabynest yok bende, benimki de tüm yatağı turluyor aylardır, bıraktığım gibi asla bulmuyorum:) şimdi de dönme işi başladı, park yatağın dibinde yüz üstü buluyorum13 şubat doğumlu benim kız
Benim rota 2. Doz sonraki ay bakalımBence de mantıklı biz bu hafta rotayı olduk doktor dördüncü ay yaşlarını haftaya yaptırın dedi önümüzdeki haftaya yaptıracağız
Ay nasılsın anlatılır ki hani sünnet olmayınca ucu biraz içeride kalıyor ya delik kısmı elinle ufaktan ittirrrek delik kısmı dışarı çıkarmak gerekiyor içimde çiş kalmasın diye bende sonradan öğrendim bir kaç aydır hep yapıyorumNasıl yani?
Şu zamana kadar aşılar daha yan wtki yapmadı ana 4.aya girince huyy suyu aşırı değişti her şey olabilir ya ondan korkudan hemen verdim çok teşekkür ederim sşzede geçmiş olsunBen 5 saat sonra felan verdim calpolu. Ama bence de başlamadan huysuzluk ver. Geçmiş olsun umarım yan etki olmaz
Bazen uyuyor bazen de ağlıyor:/ nasıl yapıcsm bilmiyorum artık her dönem gibi bunun da geçip gitmesini bekleyeceğim:)Ay valla çık dikkat etmek lazım ben korkuyorum öyle bırakmaya uykuya dalarım döner nefessiz kalır diye gerçi ağlar illaki ama insan korkuyor yinede
Hiç sevmem böyle insanları niye evini geziyor kiİnşallah kalmaz canım ya dedjgin gibi baya mızmız oldu bnmki şu an calpol verdim ben valla şu an sıcak ama ateşten değil hava sıcak çok emiyo terliyo bide şu iki gün gecseydj jet hızıyla
Haftasonu da misafirim var ya sabah kahvaltıya gelexekler geldi mi gitmiyor da akşama kadar dururlar kesineşimin çocukluk arkadaşı karısı kıskanç ilk başta kimseyle sosyalleşmedi smdi çocuklardan sonra kendine arkadas ariyo hayır tarzım da değil zorunlu arkadaşlık muhabbetim de uymuyo off off onun stresi de var şu an. Meraklı bı tip eşim evi gezer o cahil heryerine dikkat et diyo haklı da
Nasıl şuan da çok üzüldüm yeni gordum mesaji Allah'ım korusun yaaaaEfe kanepede düştü alnı sıstı
Cok gecmis olsun birseyi yoktur ama tedbir maksatli gidin doktora. İciniz rahat eder hem kendinizi suçlamayin.Efe kanepede düştü alnı sıstı