2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Aklıma geldıkce aglıyorum göremedim nasıl düştüğünü donemıyor daha kendını öne öne ıtekleedı yüz üstüydü gördüğümde küt sesıne geldim nasıl agladı yavrum

Buyuk
Oğlana kahvaltı hazırlıyordum bu da kanepedeydı daha donemıyordu bılmıyorum nasıl oldu bır küt dıye ses bebe yerde yüzüstü aklım çıktı çok agladı ya bırdaha kanepe ısı bıttu benım koyman vıcdan azabı çekiyorum kafa sıstı morardı vısk sırdum uyutmuyo Rum esımmnenoldu dedı dıyemedım düştü dıye ş... R agzıma her iş ustımdr hangısıne yetıseyım
Canım cancağzım bence en kısa zamanda bi acile gidin. Allah korusun ne olur ne olmaz. Donmeyi çözdü demek ki bundan sonra çok çok dikkatli olacağız demek ki 😓

Kızlar merhaba, işe dönenler var mı? Nasıl ayarladınız? Benim bebeğe annem de kayınvalidem de ancak hiçbir işi yoksa bakıyor çocuğa. Bir an önce işe dönmem lazım ama ne yapacağımı bilemiyorum
Henüz dönmedim 1 ay daha ücretsiz izin talep ettim dönüş yapacak işverenim. 6 aylık olsun en azından ek gıdaya başlamış olsun istiyorum. Annem bakacak bizde de. Biz 6 gün çalışıyoruz 1 gün ben izin 1 gün eşim izin kalan 4 güne de annem bakacak. Siz de öyle bir düzen oturtmaya çalışsanız 2-3 gün biri 2-3 gün biri baksa. İslerini de ona göre ayarlasınlar 🙏

Bakıldı çok şükür bısı yok sısı de ınıyor 😥uyutmadım da doktor kusar sa fıskırır gıbı hareketlerını takıp edın dedı gelene kadar yedık esımle bırbırımızı
Oh çok şükür 🙏 kendini yıpratma nolur, yalnızsın desteğinden çok kösteğin var😓 düşe kalka büyüyecekler. Mevlam çaresiz dert vermesin🙏

X