- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.441
Geçmiş olsun.doktora gittiniz mi nasıl suanEfe kanepede düştü alnı sıstı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun.doktora gittiniz mi nasıl suanEfe kanepede düştü alnı sıstı
Gıttım avılden ozeleGeçmiş olsun.doktora gittiniz mi nasıl suan
Korusun hepsını bende çok üzgünümNasıl şuan da çok üzüldüm yeni gordum mesaji Allah'ım korusun yaaaa
Canım cancağzım bence en kısa zamanda bi acile gidin. Allah korusun ne olur ne olmaz. Donmeyi çözdü demek ki bundan sonra çok çok dikkatli olacağız demek kiBuyuk
Oğlana kahvaltı hazırlıyordum bu da kanepedeydı daha donemıyordu bılmıyorum nasıl oldu bır küt dıye ses bebe yerde yüzüstü aklım çıktı çok agladı ya bırdaha kanepe ısı bıttu benım koyman vıcdan azabı çekiyorum kafa sıstı morardı vısk sırdum uyutmuyo Rum esımmnenoldu dedı dıyemedım düştü dıye ş... R agzıma her iş ustımdr hangısıne yetıseyım
Oh çok şükür bir şeyi yokmuşBakıldı çok şükür bısı yok sısı de ınıyor uyutmadım da doktor kusar sa fıskırır gıbı hareketlerını takıp edın dedı gelene kadar yedık esımle bırbırımızı
Ağlama lütfen moralini bozma sen bir daha asla bırakmazsınAklıma geldıkce aglıyorum göremedim nasıl düştüğünü donemıyor daha kendını öne öne ıtekleedı yüz üstüydü gördüğümde küt sesıne geldim nasıl agladı yavrum
Görünürde bısı yok dedı müsade altına burda almayalım çocukta sızde rahat edemezsınız dedıOh çok şükür bir şeyi yokmuş
Ayyyy nasıl bırakıyımbenım ıhmalım köy yere gıt al kucağına git bırakamıyorum 5 dakıka nasıl ne ye guvendın önünde yastıklar vardı yastıkkar duruyor nasıl dustuAğlama lütfen moralini bozma sen bir daha asla bırakmazsın
Donemıyor hala ön arka teoınerek popoyu kaldıra kaldıra gıdıyorCanım cancağzım bence en kısa zamanda bi acile gidin. Allah korusun ne olur ne olmaz. Donmeyi çözdü demek ki bundan sonra çok çok dikkatli olacağız demek ki
Henüz dönmedim 1 ay daha ücretsiz izin talep ettim dönüş yapacak işverenim. 6 aylık olsun en azından ek gıdaya başlamış olsun istiyorum. Annem bakacak bizde de. Biz 6 gün çalışıyoruz 1 gün ben izin 1 gün eşim izin kalan 4 güne de annem bakacak. Siz de öyle bir düzen oturtmaya çalışsanız 2-3 gün biri 2-3 gün biri baksa. İslerini de ona göre ayarlasınlarKızlar merhaba, işe dönenler var mı? Nasıl ayarladınız? Benim bebeğe annem de kayınvalidem de ancak hiçbir işi yoksa bakıyor çocuğa. Bir an önce işe dönmem lazım ama ne yapacağımı bilemiyorum
Çok geçmiş olsun yqBakıldı çok şükür bısı yok sısı de ınıyor uyutmadım da doktor kusar sa fıskırır gıbı hareketlerını takıp edın dedı gelene kadar yedık esımle bırbırımızı
Ben de hep yastık koyup gidiyordum mutfağa Dalan bende yapmayın artık o zamanAyyyy nasıl bırakıyımbenım ıhmalım köy yere gıt al kucağına git bırakamıyorum 5 dakıka nasıl ne ye guvendın önünde yastıklar vardı yastıkkar duruyor nasıl dustu
Oh çok şükür kendini yıpratma nolur, yalnızsın desteğinden çok kösteğin var düşe kalka büyüyecekler. Mevlam çaresiz dert vermesinBakıldı çok şükür bısı yok sısı de ınıyor uyutmadım da doktor kusar sa fıskırır gıbı hareketlerını takıp edın dedı gelene kadar yedık esımle bırbırımızı
Yapma yapma çünkü yastık duruyor bebe yerdeBen de hep yastık koyup gidiyordum mutfağa Dalan bende yapmayın artık o zaman
AmınnnOh çok şükür kendini yıpratma nolur, yalnızsın desteğinden çok kösteğin var düşe kalka büyüyecekler. Mevlam çaresiz dert vermesin