2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ateş değildir o vücudu ısınıyor sadece ölçmedim ama kızım da öyle dokununca sıcak çocuk baya. Ama keyfi yerinde

Buyuk
Aaah aah geçmiş olsuunnn nasıl oldu öyle
Oğlana kahvaltı hazırlıyordum bu da kanepedeydı daha donemıyordu bılmıyorum nasıl oldu bır küt dıye ses bebe yerde yüzüstü aklım çıktı çok agladı ya bırdaha kanepe ısı bıttu benım koyman vıcdan azabı çekiyorum kafa sıstı morardı vısk sırdum uyutmuyo Rum esımmnenoldu dedı dıyemedım düştü dıye ş... R agzıma her iş ustımdr hangısıne yetıseyım

Buz falan uygulanır herhalde değil mi bebeklere buz mu koysan
Koydurmuyır keyfı yerınde ilk çok agladı yavrum nazar mı oldu bıleme dün kaynana da ıdık ev kalabalıktı bu yalak herkese güldü keyoflıydı herkes çok güzel çocuk yakısıklı çocuk benım ıhamlım bıde donemouordu

Üzüldüm canım ya dönme zamanları başladı demek ki kanepede falan bırakmamak gerekiyor

Kızlar merhaba, işe dönenler var mı? Nasıl ayarladınız? Benim bebeğe annem de kayınvalidem de ancak hiçbir işi yoksa bakıyor çocuğa. Bir an önce işe dönmem lazım ama ne yapacağımı bilemiyorum

Acaba maliyeti az olması açısından hafta 2 gün falan bakıcı mı tutsanız geri kalan günlerde anneniz be kv baksa

Aldigin nem makinesinin markası ne canim

Benim de önceden az cok sizinki gibiydi dün gece 8uyu 9uyan 10uyu 2uyan 4 5 sizin gibi saat basi kalktim perisan oldum. Herhalde bir sürec ve gececek bu. Sizde de ayni bende de ayni ilerlemis. Sabir
Ay o kadar kötü yazmışım ki sabah sabah uykulu halde anlasilmiyo ne dedigim bile.

Kızlar iki hafta genelde dediğim gibi 8 9 arası uyur 2 de kalkar beslenir 5 e kadar uyur sonra 5.40 50 neyse bı daha kalkar ve güne baslardik o zman zoruma gitmezdi çünkü 6 saat kadar kesintisiz uyuduğu olurdu gündüz uykusu ise maks 4 kereden yarım saat bilemedin salla şu bu 45 dk surerdi iyiydi. Ama hep 5 te 4 buçukta uyanirdik.

Şimdi öyle bı an ki neredeyse saat başı ayaktayız. 7 de yatiyo 8 kalk 9 yat 11 kalk 1 kalk 3 kalk 4.40 sonrası iki saat uyumadigi oldu. Gündüzleri de yarım saat 3 kere falan zar zor o da. Bı ara elini ağzına sokuyordu uyansa da şimdi poposunu kaldırıp indiriyo bacaklarla. Yeni şeyler öğrendikçe onları yapmaya çalışıyor gibi. Ama ne olursa olsun hep 4 5 6 saatlerinde ayaktayız sinirim bozuluyor artık ama kızmıyorum ona yansitmiyorum enerjik yaptığım şeyleri yavaş yavaş yapıyorum hatta sohbet eder şarkı söylerdim onu bile yapamıyorum sonra kendimi suçlu hissediyorum. Çocuğa veri girişi saglayaniyorum diye ne kitap okuyabiliuorm ne masal ne şarkı kucakta piş pis başka bişey yok

Haklısın canım ama çok zor bu şekilde seninde verimli olabilmen . Yüksek ihtimalle 4. Ayı atlattıktan sonra hepimiz eskiye döneceğiz bence

Bizde dün 4 ay aşısı yaptırdık huy tamamen değişti bu sıcakta kucakta geziyor zaten bacaktan yaptılar içinde tetanoz da varmış nasıl ağrır o şimdi hamileyken bende olmuştum çok agrimisti kolum 1 çay kaşığı calpol verdim hemen. Çok mızmız çok kötü bı gece geçirdik. İnleyerek duruyo yatmak istemiyor sürekli kucağımda durmak istiyor içim aciyo onu öyle görünce basım da agriyo

Dün göz muayenesi de yaptırdık. Önce damla damlatılar gözlerine gozbebekleri bhgusun diye büyük mercek ve ışıkla da baktı Dr bnm kucağımda 1 dk.surmedi muayene sizce bı sıkıntı varmı dedi bende yok dedim takip ediyor gülüyo ışıklara bakiyo dedim. Evet burda da sorun yok 2 yaşında görüşürüz dedi he dedim bende çıktım. Ama eşim sürekli bu gerekli miydi bı sorun varsa gellmek mantıklı değil mi gibi sorular sordu bana aslında istedikleri için yaptırdım harbiden çocuğun göz takibinde bı sorunu yoktu ama ana yüreği içimiz rahat etsin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…