2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Dün gece Instagram gezerken bı haber gördüm psikolojim bozuldu 3. Katta kadın çamaşır aşarken çocuğu 4 aylık elinden kayiyo ve aşağı dusuyo tabi haliyle vefat ediyor bebe. Kabuslarima girdi nasıl 4 dönüyordu kadın delirir kesin. O kadar moralim bozuldu ki amans dikkat edin kızlar koltuklara bile koymayın yanından ayrılmayın hicbisey o vicdanın yükünü kaldıramaz.allah korusun hepimizin yavrularini. Dönmeye baslamadilarsa bile an meselesi saniyede hareket ediniyorlar. Allah yardımcımız olsun inşallah

Bir an önce normale döner inşallah
Bizim göz muayenemizde aşırı gereksizdi açıkçası . Bebiş yorgundu doktorun komutlarını alamadı oyuncakları falan takip edemedi bir kaç cihazla gözüne baktı sadece 1.yaşta görüşürüz dedi o kadar

Ay şöyle haberleri görünce bile içi parçalanıyor insanın ya

Oy kıyamam ya önüne yastık felan koymuş muydun bi doktora götür nolur nolmaz

Nazara çok inanırım ne zaman kalabalık bir ortama girsek yada enerjisi kötü biri olsa yanımızda çocuk ağlama krizine giriyor

Ay bu aşılar mahvetti beni ya çocuk inliyo resmen off off

Gece yatırırken sadece zininla yatieuyorum ben çorap da giydirmiyorum sadece ince muslinle yarım kundak yapıyorum kollarına bacakları açık duruyo. Camlar kapalı yatıyoruz oda kapısı açık ama mutfağın cami açık yatıyoruz oradan hava sirkülasyonu oluyo yeter de cereyan olmasın da

Benimki de aşıdan sonra hep kucakta durmak istiyor ama kucağımda da inliyor uykuya geçişi aşırı zorlaştı gözlerinden uyku akıyor ama ona rağmen ağlıyor uyutmaya çalışınca uyumak istemiyor kucakta gezdiriyorum anca. Bu aşıdan sonra oluşan yeni huylar umarım geçicidir bide bizim dünden beri alnımız sıcak bakıyorum ateş yok ama vücudu alnı felan sıcak nedense.

Morarma şişlik var diyorsunuz bi acile götürün. Ayrıca viks bebeğin nefes almasını zorlaştırır doktorlar öneriyor kullanmayın bi daha. Gene diyorum bi acile götürün. Ne kadar yükseklikten ve neyin üstüne dustugu çok önemli.

Geçmiş olsun. Huzursuzlugu devam ediyorsa calpol vererek sıkıntısını dindirmeye çalışın. 4. Ay aşıları 2. Ay ile aynı fakat bu 2. Dozları ilke göre daha ağır geçebiliyor.

Biz geçen hafta yaşadık korktum hatta enfeksiyon başka birşey mi diye. Pişik kremi sürdüm. Öbür gün de doktor randevumuz varmı beze sürtünüyor sıcaktan olur sorun yok dedi doktor.
Ay sıcaktansa bi nebze daha iyi. Korktum enfeksiyon falan diue. Sünnet oldu oğlum. Doğımdan hemen sonra.

İnşallah kalmaz canım ya dedjgin gibi baya mızmız oldu bnmki şu an calpol verdim ben valla şu an sıcak ama ateşten değil hava sıcak çok emiyo terliyo bide şu iki gün gecseydj jet hızıyla

Haftasonu da misafirim var ya sabah kahvaltıya gelexekler geldi mi gitmiyor da akşama kadar dururlar kesin eşimin çocukluk arkadaşı karısı kıskanç ilk başta kimseyle sosyalleşmedi smdi çocuklardan sonra kendine arkadas ariyo hayır tarzım da değil zorunlu arkadaşlık muhabbetim de uymuyo off off onun stresi de var şu an. Meraklı bı tip eşim evi gezer o cahil heryerine dikkat et diyo haklı da

Ay şöyle haberleri görünce bile içi parçalanıyor insanın ya
Icım ıcını yiyor anlatmam vıcdandsn nasıl oldu düştü gormedım yoktum yanında allahım korusun beterınden

Geçmiş olsun. Huzursuzlugu devam ediyorsa calpol vererek sıkıntısını dindirmeye çalışın. 4. Ay aşıları 2. Ay ile aynı fakat bu 2. Dozları ilke göre daha ağır geçebiliyor.
Ay evet 2. Ay da ağrı bu kadar yoktu sanki çok az mizmizlanmisti ama bu başka bı boyut anlaşılıyor yani calpol verdim canım ona rağmen sen düşün

Biz 1. Ayda göz doktoruna gitmiştik. Aslinda kararsizdik zaten 3. Ayda rop yaptircaz vs diye düşünüyorduk. Ki o 1. Ayda iken prematüre olduğu için henüz görme takip vs baslamamisti. Neyse biz gittik doktora arada kaldığımızı vs anlattık. Katarakt olabiliyomus bebeklerde. Ve sanirim bu takip etme bakma vs ile de belli olmuyomus. Simdi üstünden aylar geçti tam konuşmalar aklımda değil ama buna benzer şeyler anlatmıştı doktor. Yani gidip bi baktirmakla iyi etmişsiniz. İçiniz rahat eder. Acaba ile yaşanmıyor çünkü. Bi kaç hafta önce tek göz de sulanma kızarıklık vardi doktorumuz damla verdi. Geçmezse göz doktoru görsün demişti. Kullandık geçti de elhamdülillah ama inan zerre içim rahat etmedi randevu aldım göze getirdim. Demli çayla silin arada dedi enf gitmis mesela. Esim de ne gerek var diye bık bık etti ama gel gör benim içim rahat etmiyodu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…