- 14 Haziran 2023
- 1.049
- 787
- 43
Bu modeli katlanmıyor herhalde değil mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu modeli katlanmıyor herhalde değil mi canım
Çok geçmiş olsunOğlum dün geceden beri ateşli 2 kere kustu hiçbir şey yemiyor hiç keyfi yok şükür öksürme burun akıntısı falan yok inşallah toparlar![]()
Ona da bakayımBu bana biraz pahalı geldi prego Alacam bn galiba
Amin inşallah dirençli bir türlü düşmüyor 38 39 ilk kez böyle oldu neredeyseGeçmiş olsun canım, hızlıcz toparlar inşallah![]()
Yok katlanmıyor arabaya sığdırmak için zor birazBu modeli katlanmıyor herhalde değil mi canım
Teşekkür ederizÇok geçmiş olsun![]()
Maşallah canım. Benimki de elimizi tutup yürümek istiyor bende sabırsızlıkla bekliyorum yürüyeceği günü1 ay önce ellerini bıraktığımda 10 adım falan atar haldeydi . Sonra bir süre hiç yürümedi hep emekledi sonrasında hep elimizi tutup yürümek istedi son iki gündür de kendi kendine yürümeye başladı az kalmıştır seninkine de bence
Yok canımBazen okullarda kreş gibi yerler olıyor yok dimi öyle
Aynen valla biz de oynuyoruzAslında o oyuncakları kendimiz için alıyoruz farkınxa mısın bakıyoruz beğeniyoruz aa güzelmiş bende bugğn gittim uzun zamandır çıkamıyordum a101den oyuncak aldım tamir seti baya da büyük bişey sanki oğlum oynayacak![]()
Çok geçmiş olsunOğlum dün geceden beri ateşli 2 kere kustu hiçbir şey yemiyor hiç keyfi yok şükür öksürme burun akıntısı falan yok inşallah toparlar![]()
Oy kıyamam inşallah toparlarBenim bebeğimin de sanırım dişlerinden dolayı bir kaç gündür halsizliği var. Yemek yemiyor. Sadece formül mama. Sürekli kucağımda yatmak istiyor. Yürürken sendeliyor. Ateşi yok ama halsizlik var. İştahının kapalı olması da üzüyor.
Benim kızımın bir azı dişi çıktı.Kızlar selam. 1 yaş bebeğim son 3-4 gündür çok huzursuz doğru dürüst bişey yediği yok. Sürekli meme diye ağlıyor. Dişe yoruyorum. Azı dişlerine geldi sıra. Acaba azı dişler diğer dişlere göre daha mı zor çıkıyor. Var mı bu durumu yaşayan
Ya öyle bişey var mı şuan bizim de galiba azı dişleri yada köpek dişleri çıkıyor iki yerde bembeyaz olmuş çok salyası var bide üstüne grip oldu yine öksürük burun akıntısı var acaba dişle mi alakalı? Normalde her diş çıkarma da burun akıntısı oluyordu onu farkediyorum ama bu sefer öksürükte olduBenim kızımın bir azı dişi çıktı.
İkincisi de yolda.
Ben ön üstler çok fenaydı derken azı mahvetti bizi. Gün boyu huzursuzluk ve devamlı ağlama, ateş yaptı ikisi de. Bir an önce patlasa da rahatlasak diyorum.
Bu arada annemle konuştuğumda ablamın bebekliğinde her diş çıkarışında bronşit olduğunu söyledi. Kızım teyzesine çekmiş galiba![]()
Birebir aynı benim kızım da. Salya, burun akıntısı ve öksürük. Ben de grip mevsimi olmasına yoruyordum ama iştahsızlık ve huzursuzluk ile birleşince emin oldum diştenYa öyle bişey var mı şuan bizim de galiba azı dişleri yada köpek dişleri çıkıyor iki yerde bembeyaz olmuş çok salyası var bide üstüne grip oldu yine öksürük burun akıntısı var acaba dişle mi alakalı? Normalde her diş çıkarma da burun akıntısı oluyordu onu farkediyorum ama bu sefer öksürükte oldu![]()
Ayy okurken yüzümdeki gülümsemeyi görmen gerekti Allah seni güldürsünKizlar bugün sabah 11 de kızımi babası babaannesinde götürdü akşam dokuzda getirdi.. bütün evi temizledim kahve içtim yattım kalktım yemek yaptım sonra tekrar kahve içtim dizi izledim gün o kadar uzundu ki artık bitsin falan istedimeskiden gün yetmezdi şimdi kızım olmayınca gün bitmek bilmedi
Nasıl bir ateş kaça kadar çıktı ne kadar sürdü bizimde dünden beri ateşimiz var ama hiç olmamıştı diğer dişlerde başının arkası çok sıcak olurdu o kadar şimdi bildiğin ateşler içinde yatıyor 38 lerdeBenim kızımın bir azı dişi çıktı.
İkincisi de yolda.
Ben ön üstler çok fenaydı derken azı mahvetti bizi. Gün boyu huzursuzluk ve devamlı ağlama, ateş yaptı ikisi de. Bir an önce patlasa da rahatlasak diyorum.
Bu arada annemle konuştuğumda ablamın bebekliğinde her diş çıkarışında bronşit olduğunu söyledi. Kızım teyzesine çekmiş galiba![]()
Max 38 gördük biz de ama ben 38e pek ateş demiyorum açıkçası. Risk olarak görmüyorum yani vücudu belli ki savaşıyor. Devam etmedi ateşi bu arada bir kere gördük bu sefer. Öncekinde de sanırım 38.5 gibi olmuştu.Nasıl bir ateş kaça kadar çıktı ne kadar sürdü bizimde dünden beri ateşimiz var ama hiç olmamıştı diğer dişlerde başının arkası çok sıcak olurdu o kadar şimdi bildiğin ateşler içinde yatıyor 38 lerde
çok geçmiş olsun ya ne oldu ki birden öyleOğlum dün geceden beri ateşli 2 kere kustu hiçbir şey yemiyor hiç keyfi yok şükür öksürme burun akıntısı falan yok inşallah toparlar![]()