2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Merhaba canım ağustos annelerinde beraberdik yeni açılan konularda tesadüfen gördüm hayırlı olsun demek istedim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 😍😍
Çok teşekkür ederim canımm insallah sağlıkla ilerler kucağıma alırım bol bol okuyacağım sizlerin mesajlarını da bana yol gösterir süreçte :KK51::KK68:

Kızlar şimdi lavaboya gittim günlük pedime tırnak kadar belli belirsiz pembelik vardı sildim devamıda gelmedi sabah doktordaydım zaten herşey iyi demişti yerleşmemi acaba ilk gebeliğimde kanama çok yaşamıstım ama o dolu doluydu buna dikkatli bakmasam görülmüyor bile

Kızlar şimdi lavaboya gittim günlük pedime tırnak kadar belli belirsiz pembelik vardı sildim devamıda gelmedi sabah doktordaydım zaten herşey iyi demişti yerleşmemi acaba ilk gebeliğimde kanama çok yaşamıstım ama o dolu doluydu buna dikkatli bakmasam görülmüyor bile
Sorun olduğunu düşünmüyorum canım ama yinede dinlen sen

kızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
27 Nisan adet ama 21 Mayıs yumurtlama olmalı
Yaş 30 olmak üzere
İlk çocuk
İstanbul Anadolu yakası
Kese yarın bakılacak 7 Haziran'da beta 372 di

kızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
Merhaba canım , öncelikle konuyu sahiplendiğin için teşekkürler emeğine sağlık 😍
Yaş 31
Sat 17 Mayıs
İlk çocuk inşallah
İzmir
4+1 şu an kese haftasını bilmiyorum henüz ☺️

Son düzenleme:
X