2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Merhaba güzel şubat annelerimiz :KK200: Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri, Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.

ANNE ADI ❤️YaşKaçıncı çocukSon adet tarihi 🤩KESE💫Kalp Atışı💓Cinsiyet
👧🏻👶🏻
Doğum Tarihi🎈ŞehirBebek Adı🎉Bebek kilosu
@EbeNihan???????
B Buffalosos 31116.05.2023????Kuşadası?
????????
????????
????????
????????
????????
????????
28
1
30.04.2023
Bursa

kızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
8 Mayıs
31
Olursa ilk olucak
Henüz adetim bi hafta gecikti ama kese oluşsun diye beklemediğim yarın 5+0 oluyor

Henüz doktora gitmedim bir aksilik olmazsa haftaya pazartesi gideceğim. Keseydi boştu kalbi duyulmamıştı olsun istemiyorum ya direkt hepsi birlikte olsun dedim 😅
evet cok daha iyi olur insallah ben de sabırlı olurummm :KK70:

Merhaba güzel şubat annelerimiz :KK200: Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri, Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.

ANNE ADI ❤️YaşKaçıncı çocukSon adet tarihi 🤩KESE💫Kalp Atışı💓Cinsiyet
👧🏻👶🏻
Doğum Tarihi🎈ŞehirBebek Adı🎉Bebek kilosu
Feryasu Feryasu 2830.04.2023????Bursa?
D Dr X 31108.05.2023?????
B Buffalosos 31116.05.2023????Kuşadası?
????????
????????
????????
????????
????????
Şehir saçma olmuş bence neyse
23 1 25/04/23 kese 12/06
Hafta 6+6 fransa

Aynen bence de şehir yazmayalım. İnş cinsiyet ekleriz ilerde bir de ek olarak
kızlar söylemek istemeyen sorun değil eklemem şehir bos kalır sizde :halay: aynı yerde olanlara cok yardımcı oluyor önceki agustos grubundaydım iyi oluyordu :KK200::KK200:

Kızlar merhaba, karın ve kasık ağrım biraz arttı gibi bugün ama testlerle koyulaşma takip ediyorum sabah daha koyu gibiydi. Azıcık da kahverengi lekelenmem oldu bugün 1 kez ama, yerleşme hala devam mıdır sizce? 4+1 bugün sata göre

Kızlar merhaba, karın ve kasık ağrım biraz arttı gibi bugün ama testlerle koyulaşma takip ediyorum sabah daha koyu gibiydi. Azıcık da kahverengi lekelenmem oldu bugün 1 kez ama, yerleşme hala devam mıdır sizce? 4+1 bugün sata göre
Canım doktora gittin mi hiç yerleşme olabilir

X