- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.821
ben de soğanı bol bol doğrayıp el rondosunda küçük buzdolabı poşetlerini koyuyırum her seferinde elimin altında oluyor almak yerine tadı hiç bozulmuyorYa hiç kullanmadım dondurulmuş bi deniyimbiberi yazdan doğrayıp koymuştum o Şekilde Kullanıyorum rahat oluyor
canım çok geçmiş olsun sen memelerin bozulmasın diye emzirmemezlik etmiyorsun ki sonuçta sağlık nedenleriyle önemli olan sağlık pirinç unu y da unla suyu karıştırıp yiyen bebekler dolu hepsi de sağlıklı çok şükürSelamlarr
Uzun zamandır buraya giremiyorum. Çok zorlu geçiyor. Benim gibi emzirmeyen var mı aramızda? Moralim çok bozuk
Bebeğimde inek sütü protein alerjisi var. normalde hem mama hem anne sütü alıyordu alerji sebebiyle özel bir mamaya başladık ben de çok katı bir diyete girdim gerçekten çok dikkat ediyorum süt alerjisi için. Dana eti dahi yemiyorum. Bir süre rahattı sonra alerjiler tekrar çıktı herhalde başka bir şeye alerjisi var. Yumurta, kivi, domates, fındık fıstık her şey olabilir. Emzirmediğimde bebek yine daha rahat. Emzirinve tekrar alerjiler başlıyor. Neye olduğunu da bilmiyoruz test de yapılmıyor belki pidenin üzerindeki susam. Yüzünde vücudunda döküntüler, akneler, kızarıklıklar, bağırsak gaz problemleri ama öyle böyle değil 2 3 saat arabayla gezdirmeli.
Biraz da mecburiyetten emzirmeyi bıraktım. Sütüm azdı daha da azaldı.
Emzirsem bir dert bebeğime eziyet, emzirmeyince de kendimi suçlu hissediyorum
Gluten hassasiyeti olabilir mi? Doktorunuzla bu ihtimal üzerine de bir görüşseniz mi acaba?Selamlarr
Uzun zamandır buraya giremiyorum. Çok zorlu geçiyor. Benim gibi emzirmeyen var mı aramızda? Moralim çok bozuk
Bebeğimde inek sütü protein alerjisi var. normalde hem mama hem anne sütü alıyordu alerji sebebiyle özel bir mamaya başladık ben de çok katı bir diyete girdim gerçekten çok dikkat ediyorum süt alerjisi için. Dana eti dahi yemiyorum. Bir süre rahattı sonra alerjiler tekrar çıktı herhalde başka bir şeye alerjisi var. Yumurta, kivi, domates, fındık fıstık her şey olabilir. Emzirmediğimde bebek yine daha rahat. Emzirinve tekrar alerjiler başlıyor. Neye olduğunu da bilmiyoruz test de yapılmıyor belki pidenin üzerindeki susam. Yüzünde vücudunda döküntüler, akneler, kızarıklıklar, bağırsak gaz problemleri ama öyle böyle değil 2 3 saat arabayla gezdirmeli.
Biraz da mecburiyetten emzirmeyi bıraktım. Sütüm azdı daha da azaldı.
Emzirsem bir dert bebeğime eziyet, emzirmeyince de kendimi suçlu hissediyorum
Kendiniz yaptığınızda birbirine yapışmıyor değil mi? Ben hazır aldığımı bir kaba koyuyorum kaşıkla lazım olan kadarını alıyorum kendim yapsam yine o şekilde kullanabilir miyim acaba?ben de soğanı bol bol doğrayıp el rondosunda küçük buzdolabı poşetlerini koyuyırum her seferinde elimin altında oluyor almak yerine tadı hiç bozulmuyor
Hiç dökülür mü canım bir damlası bile çok değerli. Bebeğe vermelisin.Merhaba sagdigmiz ön sütu bebeye mi vericez yoksa dokucekmiyiz.
ben tek seferlik kullanımlık şeffaf poşetlere koyuyorum çıkarıyorum minik oldukları için hemen çözülmeye başlıyorlar ya da poşetten çıkarıp direk tencereye atıyorım bir soğandan yarı yarıya deneyin istersenizKendiniz yaptığınızda birbirine yapışmıyor değil mi? Ben hazır aldığımı bir kaba koyuyorum kaşıkla lazım olan kadarını alıyorum kendim yapsam yine o şekilde kullanabilir miyim acaba?
Ben doğrayıp buzluğa atıyordum sonra çıkarıp pişirdiğim de çok fazla salıyor kendiniBen onu da karbonatlı suda beklettim birkaç kere sıfır tortu olunca temiz olduğuna ikna oldum şimdi sadece sudan geçiriyorum sonra hop tencereye
Bel ağrısı bende de oluyor spinal bölgesinde hele bir de kucakta dolaştırınca belim kopcak resmenBöyle bir durum fark etmedim ama daha fazla bel ağrım oluyor çocuktan mı ameliyatla mı ilgili bilemiyorum
Tek kullanımlık hazırladığınız için sıkıntı olmuyor, teşekkür ederim deneyeceğimben tek seferlik kullanımlık şeffaf poşetlere koyuyorum çıkarıyorum minik oldukları için hemen çözülmeye başlıyorlar ya da poşetten çıkarıp direk tencereye atıyorım bir soğandan yarı yarıya deneyin isterseniz
Şok dondurma yapılıyor ya paketli olana o yüzden öyle salma yumuşama olmuyor. Biz severek yiyoruzBen doğrayıp buzluğa atıyordum sonra çıkarıp pişirdiğim de çok fazla salıyor kendini