- 6 Ağustos 2022
- 2.109
- 1.966
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.861
Güvensiz hissediyorlar sanırımKalabalık bebeklerin ayarını gerçekten bozuyo benim de arkadaşlarım geldi 6 7 kişi kucaktan kucağa gezdi onlar gittikten sonra 2 gün kucağımdan inmedi uyumadı hep mızmız huysuzdu
Gazi vardı cikartti, alti temiz, karnı tok..Bi yeri ağrıyor olmasın canım. Her zamankinden farklı şiddette ağlıyorsa yani
Odasında yatırsam da yatırmasamda kullanmayı düşünüyorum en azından gün için de başka bir odada iş yaparken aklıma kalmazOdasında yatırmayı düşünüyor musun ben odasına yatırınca alalım diyorum ama kararsız kaldım taşınabilir mi oluyor onlar
Tamm canim. Ilk sagdigim sütün tamamini içim rahat etmedi döktüm. Şimdi hem sagiyorum hem emziriyorum.Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın. Çok zor gerçekten ben de atlattım. Bebeğe verebilirsin canım sorun yok ben doktora sormuştum.
Bizimki de bugün başladı bir de midesi bulanıyor emerkenAy bir ellerini emiyor ki bizim Uşak..
Sabahları cokcok sesine uyanıyorum
Evet canımSoğuyunca dolapta muhafaza ediyor dimi
Merhaba İsveç te yaşayan hanıma bir sorum olacaktı. Yurt dışındaki aşı takvimi nasıl acaba Türkiye den farklı mi aynı aşılar mi var sayıları eşit veya fazla olarak nasıl değerlendirme yaparsınız. Ve hamile iken orda tetanoz aşısı vs oluyor mu merak ettim çok teşekkür ederim cevap verirsenizSadece rota için aşı oldu kızım şimdiye kadar. Ben İsveç'te yaşıyorum, burada ilk olarak 6.haftada rota aşısı yapılıyor. Sonra 3.ayda karma aşı olacak. Ama dediğim gibi, ben aşıya yorsam da bu davranışların sebebi atak dönemi de olabilir. Ebenin söylediği olası tek yan etki gaz oluşmasıydı.
Cok. Tatlılar yaaBizimki de bugün başladı bir de midesi bulanıyor emerken
Hemen paylaşayım:
Altı haftada: Rotavirüs aşısı. Aşı çocuğun ağzına damlalar halinde verilir.
3 ayda: Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Hib ve hepatit B'ye karşı aşı içeren bir şırınga. Pnömokok aşısı olan bir şırınga.Rotavirüs aşısı. Çocuğun ağzına aşı damlaları verilir.
5 ayda: Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Hib ve hepatit B'ye karşı aşı içeren bir şırınga. Pnömokok aşısı olan bir şırınga. Rotavirüs aşısı. Çocuğun ağzına aşı damlaları verilir.
12 ayda: Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Hib ve hepatit B aşısı şırıngası. Pnömokok aşısı olan bir şırınga.
18 ayda:"Kızamık, kabakulak ve kızamıkçık aşısı içeren bir şırınga.
5 yaşında: Difteri, tetanoz, boğmaca ve çocuk felcine karşı aşı içeren bir şırınga.
Mesela verem aşısı takvimde yok, araştırdığımda talep edilirse yapılabilir demişler.
Merhaba İsveç te yaşayan hanıma bir sorum olacaktı. Yurt dışındaki aşı takvimi nasıl acaba Türkiye den farklı mi aynı aşılar mi var sayıları eşit veya fazla olarak nasıl değerlendirme yaparsınız. Ve hamile iken orda tetanoz aşısı vs oluyor mu merak ettim çok teşekkür ederim cevap verirseniz
Tulumuna bayıldım. Nerden aldınız?İyi bayramlar Teyzoslar
1742₺Rota virüs aşısını yaptıran anneler aşı ücreti nekarmış acaba?
Merhaba merak ettim D vitamini veriyor mu size doktorlar bebek için? Türkiye'de hemen hemen herkes D vitamini takviyesi kullanıyor bebeğini damla şeklinde benim doktorum önermiyorum dedi Amerika'daki doktorlar anne sütü nde D vitamini yok diye demekki olması gerekmiyor görüşündelermiş bizimki de onları takip ediyor merak ettim siz veriyor musunuz?Merhaba, birkaç gün önce paylaşmıştım, alıntıladım
Tetanozu ebeme sorduğumda yapmadıklarını söyledi, acil bir durumda hamile olarak öncelikli olduğunuz için müdahale edilir zaten demişti.
Merhaba merak ettim D vitamini veriyor mu size doktorlar bebek için? Türkiye'de hemen hemen herkes D vitamini takviyesi kullanıyor bebeğini damla şeklinde benim doktorum önermiyorum dedi Amerika'daki doktorlar anne sütü nde D vitamini yok diye demekki olması gerekmiyor görüşündelermiş bizimki de onları takip ediyor merak ettim siz veriyor musunuz?