2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın. Çok zor gerçekten ben de atlattım. Bebeğe verebilirsin canım sorun yok ben doktora sormuştum.
Tamm canim. Ilk sagdigim sütün tamamini içim rahat etmedi döktüm. Şimdi hem sagiyorum hem emziriyorum.
Insallah geçer ya

Merhaba İsveç te yaşayan hanıma bir sorum olacaktı. Yurt dışındaki aşı takvimi nasıl acaba Türkiye den farklı mi aynı aşılar mi var sayıları eşit veya fazla olarak nasıl değerlendirme yaparsınız. Ve hamile iken orda tetanoz aşısı vs oluyor mu merak ettim çok teşekkür ederim cevap verirseniz

Merhaba, birkaç gün önce paylaşmıştım, alıntıladım

Tetanozu ebeme sorduğumda yapmadıklarını söyledi, acil bir durumda hamile olarak öncelikli olduğunuz için müdahale edilir zaten demişti.

Kızlar ben yakın zamanda uçak yolculuğu yapacağım bebek arabam kabin boy ancak ekstra puset kullanıyorum. Bir aparatla arabaya puseti takıyorum. Nasıl olacak deneyimlemiş olan var mı? Araba tamam da pusete sorun çıkarırlar mı? Uçak kapısına kadar arabayla gitsem. Veya bagaja mı veriliyor bir zarar gelir mi Daha çok küçükler kucakta nereye kadar duracak ki

Merhaba, birkaç gün önce paylaşmıştım, alıntıladım

Tetanozu ebeme sorduğumda yapmadıklarını söyledi, acil bir durumda hamile olarak öncelikli olduğunuz için müdahale edilir zaten demişti.
Merhaba merak ettim D vitamini veriyor mu size doktorlar bebek için? Türkiye'de hemen hemen herkes D vitamini takviyesi kullanıyor bebeğini damla şeklinde benim doktorum önermiyorum dedi Amerika'daki doktorlar anne sütü nde D vitamini yok diye demekki olması gerekmiyor görüşündelermiş bizimki de onları takip ediyor merak ettim siz veriyor musunuz?

Merhaba, hastaneden eve geldikten 1 hafta sonra bebeği takip eden ebe eve geldi ve D vitamini damlasını getirdi ücretsiz şekilde, bitmeye yakın haber verin yenisini vereceğiz dedi. Burada tavsiye edildiği için ben kullanıyorum

Kızlar bazı kakaları çok sulu az pütürlü ishal gibi endişe edecek bir durum var mı sizce

Gunaydınlar adet olan kızlar ilk adet kan yorgunluğunuz nasıl dı be kan kaybından ölecem yarım saate gece pedı doluyo ve arkama gecıyor anında yatak yorgan kalmamıs bugün 3. Gün kanama ıyıce arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…