2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
İyi bayramlar kızlar. Bebişlerimizin ilk bayramı güzel geçmiştir umarım🌸
Aşırı huzursuz huysuz nazara geldi hiç inanmazdım ama doğruymuş yani klasik bebek işte niye değer ki anlamadım 😞 ama katıla katıla ağlıyor huzursuz gaz yok karnı tok altı temiz çok huysuzlastı

Aşırı huzursuz huysuz nazara geldi hiç inanmazdım ama doğruymuş yani klasik bebek işte niye değer ki anlamadım 😞 ama katıla katıla ağlıyor huzursuz gaz yok karnı tok altı temiz çok huysuzlastı
Bizim ailelerimiz uzakta. O yüzden bayramı eşim ben ve bebek deniz kenarında yürüyerek geçirdik. Hava da güzel olunca o sakinlikle uyudu saatlerce. Ben kendi bebeğimde şunu gözlemledim. Bir sürü kişi kucağına alınca konuşunca falan çocuk huysuzlaşıyor. Sakinlik istiyor. O yüzden şimdilik bu tip ortamlardan uzak tutuyorum

Bizim de aynı bütün gün başka kucaklardaydı yani başka kucak dediğim kendi annem babam kv ve kp 4 kişi gördüler ama 3 saat bir yerde 3 saat diğer yerde kaldık ve hiç benim kucağıma gelmediler hep ailelerin kucaklarındaydılar haklı olarak torunlarla hasret giderdi büyükler bayram diye biz de kucağımıza almadım sevsinler diye ama eve geldiğimiz de ortalığı ayağa kaldırdılar çığlıklar kıyamet kopardılar ve akşama kadar kucağımdan inmek istemedi ikisi de yani sor sakinleştirdim. Eşim diyor hep alışırlardı seni görüp kokunu almaya şimdi hep başkalarını gördüler onların kokularını aldılar seni aramış olabilirler dedi de bilmiyorum yani ama zor uyuttum hani nazara gelseler 4 kişi hariç bir yere gitmedik ilk kez de dışarı çıkmıyoruz her hafta dışardayız zaten geziyoruz açık alanda eşim ben çocuklar. Sanırım alışık ortamın dışına çıktılar başka kucaklarda başka kokular falan derken dengeleri şaştı diye düşünüyorum 😦

Biraz kalabalığa girdi bebiş bugün benim. Kucaktan kucağa gezdi sonra dışarıda gezdik feleği şaştı ama alışsın hep gezen bir anası var 😅 büyüyünce yurtiçi yurtdışı götürmek istiyorum bebekle hayalim vardı imkansız ama bakıcı yoksa mümkün değil

Merhaba güzel anneler bayramınız kutlu olsun.
Size sorum var benim 34 gun önce dogum yaptim. Ve ben mastit oldum gece sag gogus agrisiyla uyudum sabahta baş agrisi mide bulantisi ile uyandim. Vucudum yaniyor resmen goguslerimde sicak bebegim mastitli memeyi emmiyor Dr aradim sütü sağ dedi šimdi sagdigim sütü bebege vermelimiyim
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın. Çok zor gerçekten ben de atlattım. Bebeğe verebilirsin canım sorun yok ben doktora sormuştum.

Kalabalık bebeklerin ayarını gerçekten bozuyo benim de arkadaşlarım geldi 6 7 kişi kucaktan kucağa gezdi onlar gittikten sonra 2 gün kucağımdan inmedi uyumadı hep mızmız huysuzdu

X